Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Volt válasz a #12030-ra?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Amugy is gyere csak nyugodtan jókat lehet derülni egy két beiráson....
Amugy reggelt mindenkinek!!!

IBANEZ UV777 Rulez

Csak attól félek soha se lesz már az igazi mert gondolom ott fognak sasolni a moderátorok fölöttünk. 😞
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
aa fórumban sajnos nincsenek csinos hölgyek, + te se véletlenül jársz ide 😊 😊 )
Tõlem maradhat a kép, csak nem látom értelmét.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jó kis társaság volt ez meg a többi SG fórum is jó volt.
Ezentúl nem látogatom ezt az oldalt egy bizonyos fórum szétpusztítása miatt a moderátotok hozzá nem értõ viselkedésébõl kifolyólag.
#SUPERGAMEZ
rég .. csakhát ugye uncsi a botokkal trécselni :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
de megint megnéztem .. egyszerûen JÓ 😄D
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]