Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ezért is döntöttem úgy, hogy mostmár addig ostromlom az orvosokat, amíg meg nem oldják a problémámat...
És mibõl van az elsõ diplomád? Mármint nem az anyagára vagyok kíváncsi, hanem hogy hol végeztél. 😊
Azért vigyázz magadra, yo srác vagy...
...de amúgy volt már rá példa, hogy (magamhoz képest) jelentõs elhízásból - fogadás miatt - 2-4 hét alatt lepucoltam a szalonnát, kockásra.
Ehhez persze igen szigorú diéta, napi 5 liter víz, és a már lejjebb említett 1400-as széria kellett...na meg persze nyár...
)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Az orvos is azt mondta, hogy az én esetemben inkább használ mint árt. Ha csak felnõttkorban kezdtem volna a sportot, akkor más lenne a helyzet.
[/cserf][/fülünyúl]
...de az biztos, hogy ezen kívül jórészt csak ücsörgök.
Lehet, hogy be kéne még iktatni egy esti sétát vagy valami.
A gond csak az, hogy pont az éjszakai órákban (amikor vizszintes pózba kerülök) szarakodik a szivem, lehetetlenné téve a normális pihenést....
...és így reggel (vagy inkább délelõtt) úgy kelek ki az ágyból, mint akit agyonvertek...csak valamikor estefelé kezdem összeszedni magam (néha még délután-este is alszom - legalább is megpróbálok - egy órát), és kb. este 7-8 körülre kerülök olyan állapotba, hogy el tudom kezdeni a hasazást, majd az edzést. Így nem ritka, hogy 10 körül érek a terembe...
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Köszöni szépen jól

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Amióta az orvos 3x-osára növelte a gyógyszeradagomat, szarabbul érzem magam...hogy hogy a fenébe...én már nem értem ezt...

[/cserf][/fülünyúl]
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Veled mi a helyzet? Mostanában kevesebbet látom a rózsaszín logócskádat.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Joreggelt 😊))

Tape at war yack one knock a fuck on