Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hüm, mérnökasszony 😊 Pazar 😉

Kata
Szintén BME, biomérnöki szak

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
...próbálok.
...ezért is döntöttem úgy, hogy mostmár addig ostromlom az orvosokat, amíg meg nem oldják a problémámat...
Tyûha, komoly...
És mibõl van az elsõ diplomád? Mármint nem az anyagára vagyok kíváncsi, hanem hogy hol végeztél. 😊

hykao
Uhh, csodálom, hogy mennyi mindenre van energiád...
Kata
Orvosmérnöki (másoddiploma)

[/cserf][/fülünyúl]

😊 És milyen szak?

Kata
BME

[/cserf][/fülünyúl]

Milyen egyetemre jársz Kata?

Yol van Hykao, ahogy gondolod 😊
Azért vigyázz magadra, yo srác vagy...

hykao
Hehe, kockásnak kockás, csak van hozzá nagy bél, meg most télen (plusz a sok kaja) szalonna fedõréteg...

...de amúgy volt már rá példa, hogy (magamhoz képest) jelentõs elhízásból - fogadás miatt - 2-4 hét alatt lepucoltam a szalonnát, kockásra.

Ehhez persze igen szigorú diéta, napi 5 liter víz, és a már lejjebb említett 1400-as széria kellett...na meg persze nyár...
hykao
Na ez is egy érdekes dolog. A legújabb kutatások szerint a testépítés (nem csúcsrajáratva, tehát nem a koksz és a hihetetlen súlyok fémjelezte gyúrásról beszélek) sokkal kevésbé terheli meg a szivet, mint pl. a dinamikusabb sportok, és emelett a leg hatékonyabb zsírégetõ mozgásforma (igen, még a futásnál is!!!).
PLaci
Nah.... Mentem haza, majd onnan írok! (Ha írok! )

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Kata
Szép kockás hasa lehet.

[/cserf][/fülünyúl]

PLaci
700?? 1400??????????????

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

És mi lenne, ha olyan sportot választanál ami a mozgásigényed levezetése mellett nem terhelné nagy mértékben a szíved? Pl: úszás...

Kata
Akkor nem mondok semmit. Nem értek én hozzá.

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Na ezzel meg az a baj, ha nem edzek még szarabbul érzem magam. Mert egész kicsi korom óta nagy igénybevételnek volt kitéve a szivem, aktívan sportoltam, így nem szabad abbahagynom, folyamatosan terhelni kell.
Az orvos is azt mondta, hogy az én esetemben inkább használ mint árt. Ha csak felnõttkorban kezdtem volna a sportot, akkor más lenne a helyzet.
Kata
Ezt nem tudtam... Akkor az edzésbõl kéne talán visszavenni egy kicsit, hogy a szívet ne terheld meg.

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
A hét 4 napján járok edzeni konditerembe (1-1.5 óra/alk.), illetve ezeken a napokon még pluszba otthon (félig-meddig kardió jellegû) hasazás is becsúszik: összesen 700 felülés-lábemelés (korábban 2x hasaztam edzésnaponként -> össz: 1400).
...de az biztos, hogy ezen kívül jórészt csak ücsörgök.
Lehet, hogy be kéne még iktatni egy esti sétát vagy valami.

A gond csak az, hogy pont az éjszakai órákban (amikor vizszintes pózba kerülök) szarakodik a szivem, lehetetlenné téve a normális pihenést....
...és így reggel (vagy inkább délelõtt) úgy kelek ki az ágyból, mint akit agyonvertek...csak valamikor estefelé kezdem összeszedni magam (néha még délután-este is alszom - legalább is megpróbálok - egy órát), és kb. este 7-8 körülre kerülök olyan állapotba, hogy el tudom kezdeni a hasazást, majd az edzést. Így nem ritka, hogy 10 körül érek a terembe...
Kata
Tudom, hogy sportol, de az evéssel meg a tespedéssel ne cserélje fel, azt mondom! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[LoverZ]Neo_HUN
mint az a bizonyos szürke szamár...

[LoverZ]Neo_HUN
nézd meg a képeit... úgy néz ki mint aki nem sportol?

Kata
Járj el sportolni, mozogni valamit! Ha csak ülsz és eszel, azzal csak a súlyod gyarapodik.

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
...eltûnt...vagy lehet, hogy társra lelt...és itthagyott csapot-papot...
[LoverZ]Neo_HUN
és mi van Free-vel? beadta a kulcsot?

hykao
Hehe, õ már a harmadik...
Gfreiter
Azért beszélj egy másik dokival! Meg egy természetgyógyásszal!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Hali!

Köszöni szépen jól

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

hykao
Áhh...
Egyébként még nincs vége a folyamatnak, még csak próba-fázisban vagyok...
hykao
...én nem dolgozom (csak keddenként), nem tanulok (istenem de utáltam a közoktatást...iszonyatosan senyvedtem...), mostanában játszani se nagyon játszok...hmmm igazából nem csinálok semmit, egész nap csak falatozgatok, meg próbálom magam összeszedni az edzésre...
Gfreiter
Meek zuhizni 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Én a helyedben kikérném más doki véleményét is.

hykao
Gondoltam erre...de ilyen gyorsan???
Amióta az orvos 3x-osára növelte a gyógyszeradagomat, szarabbul érzem magam...hogy hogy a fenébe...én már nem értem ezt...
Gfreiter
Uccsó mondatrész:

Kata
Dolgozom, egyetemre járok, meg ha gépnél vagyok játszogatok a Sims-szel. 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Mayday
Hehe, oregszel 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Áhh, nem is tudom...minden nappal egyre szarabbul alszom, és egyre szarabb az ébredés...na de nem akarok nyavajogni, mint Free szokott...

Veled mi a helyzet? Mostanában kevesebbet látom a rózsaszín logócskádat.
Kata
Sziamiáu! Mizújs?

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
hykao
Kata
Hinni sokmindent lehet. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Mayday
Hat ja, de azt hittem, most ebredtel 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kata
Már rég volt reggel...

[/cserf][/fülünyúl]

Mayday
Szia Kata.
Joreggelt 😊))

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

LOÁL 😄DDDDDDDDDDD

Mayday
Irtam neki privit...

hi

Hali ól...

Tape at war yack one knock a fuck on