Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
u dont have to listen anybody else but me
en mindig tamadok, de csak vigyorgok a monitor elott...tudod ez affele "batyam van, aki raadasul katona es a hulye humora mellett nottem fel, amit szinten atvettem" szituacio 😉
a baratom is mindig azt hiszi, h amikor raformedek megsertodtem es tamadok, de nekem ez inkabb poen 😊
Canon 450 D
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Itt _mindenki_ emo. Jó játék 😊
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
(L)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Jah, megvagy papa, jókép😊
TE HOL VAGGY??😄
\"Heroes never die. They just reload.\"
azert hianyzik az adrenalin, az onfeledt karomkodas, a jo tarsasag, a napi par ora alvas 😄
de ahogy bejon a jo ido megprobalom osszeszedni a bandat egy paintre...ami olyan majus kornyeken lesz 😊
Canon 450 D
hat en sem tudtam sokaig es engem sem erdekelt...de ez olyan, minbt a a CS, a paintball vagy bmi mas, ami fius dolognak tunt , majd megszerettem
a lenyeg, h legyen benne fantazia, izgalom, jatek
Canon 450 D
pedig egy ember vagyok.
"végre ember" hogy a 12esbõl idézzek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."