Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
enis bocs ^^
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[merlinw.org]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Címe: börtönvonat yumába

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
az elsõ kerék az asztal, egy képes-autó a tányér. és baconba csomagolt kolbászt eszek hagymával 😄
u dont have to listen anybody else but me
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
PSP user n\' soon ps3 user too :)
😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nekem nincs fenn saját képem, de nem is kritizálok senkit a külcsín miatt részint mert nem az a legfontosabb részint mert nem érezném helyénvalónak.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
A kritikák miatt meg ne keseredj el. (Csak úgy megsúgom, hogy a kritizálóknak egy megveszekedett fényképük sincs fenn a galériáikban, úgy könnyû kritizálni...dicséretes, és bátor dolog, hogy nem titkolod el a külsõdet, a személyedet.)
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Per Aspera Ad Inferi.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
kolbász hami a trélszen 😊

Érik a saját acc a képtárhoz...a la CSOCSO... 😊 (cSuwwi tudnál intézkedni? mer'hogy new autosexual birdy-boy in da house!!! 😄DD)
Beretvált herezacsis kép meg miegymás!? 😄DD (egyébként menjen a képtárba az is? 😄) Húsvéti tojásos kép lesz-e? 😄 ...no de mi van a répával? fasznak túl kicsi, csiklónak túl nagy...vagy mi a pálya??? 😄DD 😛PP
(csak viccelek, nem kell 100%-ban komolyan venni...😛PP)
sajna nem látszik a fotón, de ez az ugró bõ 2.5 méter magas.
szóval én vagyok 3méteren. roland meg... ööö 5? és fél? jókérdés mindenesetre móki.