Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Á, nem buli az, egy faszság. Csak azért álltam rá a dologra, mert a csóka is már sokat segített...
Gfreiter
Viszlát! 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ahá, Mike Hammer 😄 Az nagy buli lehet 😊 Én mnég nem figyeltem meg így senkit, de itt lenne at ideje... Csak nem visz rá a lélek, hogy órákon át ott üljek a kocsiban.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Háááááááá...! Yoéjt 😊

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hykao
Hmm, Kata magunkra hagyott minket...
hykao
Szivességbõl az egyik haver csajának házát.
A csöveseket, ahogy a tegnapi ebédet kavargatják... 😄

Gfreiter
Yupp 😊 És mit figyeltetek meg?

hykao
Autót.
Gfreiter
Jah, az is mekkora kancsó...
Egyébként itthon én is megtörlöm, csak a krimóban nem fordítok erre nagy figyelmet 😊

hykao
LOL, rosszabb esetben azt hiszi, hogy buzerátor vagy, és csak leskelõdni mentél be...mint George Michael...
hykao
Hát, aki ezért megszól, az biztos nem a higiénia nagykövete...
Az õ dolga, ha szeret a gatyájába csöpögni...mert nekem ne mondja már senki, hogy mint egy hajszárító, õ csak úgy hipp-hopp szárazra rázza magát.
Gfreiter
Ezt csak úgy viccesen mondta 😊 De a csajok bírták. Kigyúrt, tetkós csóka volt. Ma már csak nyeszlett csórikám, mert abbahagyta a gyúrást + a koxot, szal elõbb elhízott, aztán lefogyott. Ma olyan mint az ujjam.

Gfreiter
Annyira engem sem érdekel, csak az tök ciki, amikor kimész a slozira, piszoár, majd belép egy csóka, és odaáll melléd... Ekkor te leblokkolsz, és õ már rég végzett, amikor neked még semmi. Na az a ciki, mert a csóka biztos azt gondolja, hogy "minek jött ki a budira, és vette elõ a répát, ha nem is kell brunyálnia?"... Ez a ciki 😄

hykao
Haha, akkor a csóka amolyan gyorstüzelõ lehet - lányok antikedvece gyerek.
Amelyik kettõt lök, és már kész is...
Gfreiter
LOL 😄 Má õszülök...
Mit szerel? 😊

Jé! Nem csak én vagyok piperkõc?! Eddig engem egy csomószor megszóltak és hülyének néztek emaitt, Hykao. (Mondjuk nem érdekelt különösebben.)

Gfreiter
Na fölhívom a haverom, hogy összejött e a csajjal, aztán jövök 😊

hykao
De kis kíváncsi vagy ma! Amúgy az egyik haverom Budán szerel nap, mint nap, vele szokott intéznivalóm lenni többek közt.
Gfreiter
Én akkor nem, csak jól kirázom. Bár egy haverom mondta: 3+ rázás az már recskázásnak számít 😄

hykao
Á, a piszoáros bulit én se csípem.
Már csak azért sem, mert én vizelés után is meg szoktam törölni magam.
Gfreiter
😞 Szégyenlõs vagyok 😞

hykao
Ha kicsit jobb idõ lesz, egy olyan estén, amikor úgyis csak a gép elõtt ülnénk, összefuthatnánk páran.
Nyári éjszaka a városban fíling a kedvencem...
Gfreiter
Mit csinálsz errefele?

Gfreiter
LOL 😄
Én olyan szégyellõs vagyok, hogy ha nyilvános budiban valaki mellém áll, akkor már nem is tok brunyálni Szal igyekszem mindig a sima budit kifogni.

Kata
Akkor egyszer majd összefutunk egy kis SG-talira 😄

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Én is szégyenlõs vagyok...
Ezért is szoktam az autó felé állva hugyozni (ja, hogy ülnek benne még egy páran? má' mindegy...)
Gfreiter
*amúgyis*

Gfreiter
Ahogy ismerem a sztorijaidat, biztos bestseller lenne belõle 😄
Ja, közel lakunk.. de ha nem, hát nem 😄 Amúgyos szégyenlõs vagyok 😛

hykao
Mondjuk én is elég sokat járok felétek, ha épp nem remetekorszakomat élem.
Kata
igen! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Hagyd, köszi, kibírom...

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Tényleg, ti egész közel vagytok egymáshoz.
hykao
Hmm, sok érdekes történetem van, de ezek nagyrésze még évekig nem lesz publikus...
Sok-sok kalandnak voltam már eddig is szem és fültanúja, a minap épp azon gondolkodtam, hogy egy-két könyvet meg lehetne tölteni velük...csakhát nem ma, és nemis holnap...öngyilkos azért nem szeretnék lenni...
Majd, talán nagypapa koromban...
Gfreiter
Így belegondolva, én is röhögök magamon. Az volt a legszarabb, hogy vagy 10 percig álltam kint, mert ugye több okból sem ment a brunzolás...

Gfreiter
Vigyek át...?

Esrohnoil
Nem is tom... csak elképzeltem ahogy kimégy szakadó esõbe mezítelenül, csukában, dugás-t megszakítva pisálni, és utána megtörlöd az alsónaciddal, majd vizesen nekiállsz újból. 😉

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kata
affene... nincs itthon lázcsillapító...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Azért mesélhetsz.

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Ezt most ne forszírozzuk, a lényeg, hogy több órán keresztül kellett ücsörögni a kocsiban.
Gfreiter
LOL 😄 Mér, vicces volt?

hykao
Pedig nagyon esztétikus látványt nyújtottak...

Najó, nem mesélek ehhez hasonló történeteket (pedig van egy pár), nehogy aztán a gumiban kössön ki a topik...
Esrohnoil
Neeeeeeee...
Így hajnali 1-kor a röhögõgörcs sokkal inkább meghatározóbb, mit az álmosság.
Alig tudtam visszakapaszkodni a tolókocsimba.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Gfreiter
Mit figyeltél te ott?

Gfreiter
Bröööáfff...

Kata
Hé! Mindjárt rosszul leszek!

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Az alsógatyámmal, hogy... Tudod, fõ a higénia

Esrohnoil
Bleeeeeeeeeeee