Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Viszont kedves Macs 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

MIMACSKA
Guten morgen!!!

www.extragyongy.hu

Gfreiter
"Später bauten die roten ihre Mauer durchs Land
Ohnmächtig waren viele, doch es gab Wiederstand
Sabotage in der Zone, an jedem Ort
Denn die eine Frage stellten sie sich immerfort..."

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Jó8!

Gfreiter
Még vissza is metnem, hogy megnézzem, hátha mégsem ütöttem el, de ott volt a földön széttrancsírozva, pedig fél perccel azelõtt még láttam kergetõzni a barátaival... Aztán láttam a kocsim elé repülni, de onnan már nem láttam kirepülni...

Gfreiter
Fõleg azt a hamgpt milyen jól utánozza, amikor egy autó elcsap egy madarat...
Bár egyszer elütöttem egy kis verebet, és utána nagyon sokáig lelkiismeretfurdalásom volt... Vagyis a mai napig az van 😞 Szegényke nem játszhat már a pajtásaival többé, csak azért, mert én éppen akkor ott kicsit gyorsabban mentem 😞

Esrohnoil
Errefelé annyi rigó van mint a szemét... na meg kánya is.
Bár a rigónak szeretem a hangját, sokmindent leutánoz a környezetébõl. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Gfreiter
Affelé kacsingatunk... Már a madarak is itt virnyákolnak az ablakom elõtt...

Esrohnoil
Öhm... elolvastam.
Má' komolyan regge' van?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Gfreiter
Most már tudom mér voltam fenn ilyen sokáig... Nem volt kedvem elmenni fogat mosni. Fogmosás nélkül pedig soha nme fexem le

Gfreiter
Játszunk itt is "Ki van fent legtovább"-ot 😊 Nyertem?

Gfreiter
Csak tudnám mi a picsát csinálok itt hajnali fél négykor, amikor holnap egy csomó dolgom van... Jó8!

Gfreiter
Végigolvastam...

Free
Na j reggelt mindenkinek.
Látom mostani szokásomhoz híven mindenrõl lemaradtma.
_Nem baj legalább senki9 nem vág a szavamba.
Hykao még emlékszm amikor ide brunyáltál a lépcsõház mellé a bokorba és kiabáltál hogy kell zsebkednõ :o))) azután meg valami másik zsebkendõt a koko arcába dugtál hogy nesze :o))) a másikfele még jó :o)))))
Na az LOL volt.
Az autós szex nem olyan rossz csak figyelkni kell arra hogy nekapcsoljon be az autó amikor az árpádház étterem és pub elött tömeg van és az autó a bejárattól áll 3 méterre. na akkor is eléggé cink volt a szitu. csak 20 an álták körbe a kocsit mikozben nyomtam a lányt :o)))
Kata fogadd L a gyogyszert csak ne köszönd meg. és ha télleg felajállja akkor meg pláne.
Kata abba nem fog belekötni senki.
Egyébként szép volt a termés 380 üzi vagy mennyi csak fél óa volt végigolvasni . de LOL volt végig. Na most azért jó ilyen hosszú szöveget írni mert az ilyen hosszú dumákat soha senki nem olvassa végig, és így bármit mesélhetnék a kutyát nem érdekelné. Eléggé hajnal vcan meg eléggé reggel meg eléggé jól érezte magam és sikerûl egy újabb nõi szivet meghódítani melette meg az exem kitalálta hogy nem tud nélkülem élni és hogy legyen közöttünk nyílt kapcsolat hogy sexelünk egymással meg mindenki mással. állítólag isteni a nyelvem. na erre no comment. Az új hölgyemény meg nem szereti az orális sexet. pedig én imádok nyalni na de mind1 ez megint egy másik sztori. meg küülönbenis aki nem tud nyalni az szopni fog. Szerintem pont eléggé hósszú lett a duma ahoz hogy senki ne olvassa de azért jól esett kiírni magamból dolgokat me puncsoni egy kicsit.
Ja puncs :o)) Kata aranyos a macid :o))
"G" Aza golf akkor egy túlélõ csomag :o) Add L a liszenszt a WV-nek hátha L kezdik sorozatban gyártani ilyen kiegészítõkkel 😮)
na azt hisztem eleget írtam a semmirõl legyetek jók reggel amikro felkeltek
Szia mindenki

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Jó éjszakát 😊 Remélem kialszod a betegséget. Igyál meg elõtte egy felest, és utána jól takarózz be, hogy meleged legyen. Reggelre kutya bajod se lesz.

Kata
Nah, én is megyek, alszom egyet.

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Hát jó, nem erõszak a disznótor... (kivéve a disznónak)

Gfreiter
Én nem fogok belekötni, és sztem itt senki sem fog 😊

Kata
Köszi, asszem nem fogok meggebedni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
<érzi, hogy bele fognak kötni, érzi, hogy bele fognak kötni, érzi, hogy...>

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter

Gfreiter
Szal hogyha szarul vagy, és nincs gyógyszer, télleg szívesen viszek át, de max a postaládáig 😊

Kata
Én bármit meg tudok fogni.

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Aszittem már nem tudsz megfogni

Kata
A mitévõ legyek a tétova bogarak? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Az...? Hm... Akkor mitévõ legyek?

Kata
Az halott fenekére puszi...

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter

Gfreiter
jááááj... elküldöm e-mailen...

Kata
Ahhoz is meg kell közelíteni a küszöböt. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
jujj... Akkor csak a postaládádba dobnám be

Kata
Vidravasat tennék a küszöbre, hogy ne tudj elszaladni.

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
ee... Gyáva kukac vagyok

Gfreiter
Nem vagyok fáradt

Kata
Ha még kora este mondtad volna, át is hívtalak volna... Nem vagyok én olyan, aki hagyja, hogy csak úgy a küszöbön hagyják a holmit... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Tényleg ne fáradj már ezzel hajnali fél 3-kor!

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Van Algopyrinem (vagy Algopirynem), meg Rubophenem... 😊 akarod lerakom az ajtód elé 😊

Kata
köszönöm, azt nem kérek 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
*hideg*

Gfreiter
Jó hodeg sör

Kata
Mid van? Nekem olyat adj, amitõl lemegy a lázam. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Szegéény pici... Igyunk inkább 😄

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Nyah, ne sírj...

Kata
😞

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Hykao már az igazak álmát alussza 😊

Kata
Itt vagyok, csak lezuhanyoztam.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
okés 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Nekem más ügyben lett volna ilyen feladatom, de aztán a rendõrség is be lett vonva, szal gondoltam azok nem fognak semmit csinálni, de így már nem kéne a két dolgot összevegyíteni...
Jó éjt 😊

hykao
Jó éjt! megyek aludni...