Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi erõvel akár nagypapa képeit is beszúrhatnád avval az indokkal hogy olyan leszel öregkorodban
és akkor lenne kisfiúk/kislányok meg nagyfiúk/nagylányok kategória 😊)
-the invisible-
Nyissatok 1 szavazó topicot amiben lehet voteolni ara hogy legyen vagy ne legyen osz jóvan
és hogy hányan hajlandók berakni képeket
"azt ha mégsem raknak be lelehet õket ba**ni hogy pedig megígérték" 😛
trükkös mi ? 😄
és hogy hányan hajlandók berakni képeket
"azt ha mégsem raknak be lelehet õket ba**ni hogy pedig megígérték" 😛
trükkös mi ? 😄
az sokkal egyszerûbb lenne, fölösleges új oldalt csinálni neki..
-the invisible-
úgyértem lehetõleg ne 3 ember legyen hajlandó felrakni az ilyen képeit, mert akkor nincs sok értelme.
elõbb kéne egy igényfelmérés, ne szarjak el feleslegesen megint egy fél napot programozásra. 😛
Ha nem lesz elég jelentkezõ, akkor max. megnövelem a képszámot pl. 15-re, és a gyerekkori fotókat a lista elejére szúrkálják be az adminok, akár képaláírással.
Vélemény?
elõbb kéne egy igényfelmérés, ne szarjak el feleslegesen megint egy fél napot programozásra. 😛
Ha nem lesz elég jelentkezõ, akkor max. megnövelem a képszámot pl. 15-re, és a gyerekkori fotókat a lista elejére szúrkálják be az adminok, akár képaláírással.
Vélemény?
shit happens
Próbáld meg Strahd képeivel 😛
nekem van, és hajlandó is vagyok jó példával elõljárni, csak nincs a gépemen, scannerem meg nincs, de ígérem mielõbb (talán már holnap) áthidalom ezt a problémát...
nekem pl. nincs, és nemhiszem h olyan sokan lennének... bár remélem tévedek
-the invisible-
de legyen is neki alapja (mármint a gyerekkori fotósnak), ne feleslegesen, pusztán jóindulatból csináljam...
kinek van pl. most kéznél gyerekkori fotója, amit hajlandó is feltenni a képtárba?
kinek van pl. most kéznél gyerekkori fotója, amit hajlandó is feltenni a képtárba?
shit happens
Aztán lehet hogy igazad van
akkó meg legyen simán Fényképe vagy neis variáljátok át hanem linkeljétek csak be egy gyerek kri képek Képtárat azt jóvan és akkó nekel az egészet átvariálni
akkó meg legyen simán Fényképe vagy neis variáljátok át hanem linkeljétek csak be egy gyerek kri képek Képtárat azt jóvan és akkó nekel az egészet átvariálni
Akkó legyen Mult és jelen kori képek vagy nemtom
de sztem a jelenkori slogenbõl mindneki tudja mi a helyzet
amugy meg a ki akarj aoda iratja hogy Xéves képek Like Scooby
de sztem a jelenkori slogenbõl mindneki tudja mi a helyzet
amugy meg a ki akarj aoda iratja hogy Xéves képek Like Scooby
csakhogy jópár embernek több éves képei vannak fenn!!!
Sztem nem kell semmilyen elõtag a sima fényképekhez (eddig sem volt), elég a gyerekkori fényképeket külön jelölni.
Sztem nem kell semmilyen elõtag a sima fényképekhez (eddig sem volt), elég a gyerekkori fényképeket külön jelölni.
Sztem nincs gond a jelenkori kifejezéssel
teljesen ok sõt igy még rímmel is
és mint tudjuk "Ami rímmel az jó és igaz"Bye Pumukli 😄DD
teljesen ok sõt igy még rímmel is
és mint tudjuk "Ami rímmel az jó és igaz"Bye Pumukli 😄DD
jólvan, megcsinálom. lehet elõkaparni a gyerekkori fotókat 😊
Az oldal ugyanilyen lesz, csak a nevek helyett két linkre kattintva lehet majd elérni a képeket:
De a második hülyén hangzik. Mire írjam át?
Az oldal ugyanilyen lesz, csak a nevek helyett két linkre kattintva lehet majd elérni a képeket:
De a második hülyén hangzik. Mire írjam át?
shit happens
ja sztem is 😄
lásd rangsor
de nem írnám le ide, tudod nõk :-)
és sztem neked jó szemed van a hashoz, meg tudod állapítani
de nem írnám le ide, tudod nõk :-)
és sztem neked jó szemed van a hashoz, meg tudod állapítani
Nem jó nincs itthon scanner nemtom õket berakni 😞
de most komolyan tényleg szépek a hasaik
mondhatnék két nevet, de a többi megsértõdne
elég annyi, hogy nem az úgynevezett legnépszerûbbek.......
mondhatnék két nevet, de a többi megsértõdne
elég annyi, hogy nem az úgynevezett legnépszerûbbek.......
Síímáán

Én egész életemben szõke kékszemü voltam 😛
nem voltam ronda, csak úgy megértõen mondtam 😛
nekem szõke göndör hajam volt egészen 7 éves koromig, azán lett barna, de a régi fényképeken "tetszettem" magamnak 😊
nekem szõke göndör hajam volt egészen 7 éves koromig, azán lett barna, de a régi fényképeken "tetszettem" magamnak 😊
shit happens
ok délután 4 tõl rendelek de a terápia csak fél 5 kor kezdõdik!!!
érdekel persze. a mostani nem annyira tetszik, csak még nem jöttem rá, mit javítsak rajta. majd csak lesz valami...
shit happens
Szerintem az a kevés látogatottság is én voltam 😛
Télleg nem foglalkoztat a kép popularitás mindíg is ronda gyerek voltam nem nagyon izgat :c)
ez csak azért furcsa, mert és sokkal késõbb rakatam fel magamról képet, és lényegesen elõbb vaok, mint te...
shit happens