Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megcsináltad elöttem :c(
😛

FtranX
szasz! 😊

wizy
ja, thx:-))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Hoppá szal hi mindnenki 😛

[NST]Cifu
Nem, így: Wizy 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

mit szeretnél látni? 😊)

Hi mindneki

wizy
hm... ezt igy kellett?:-)

wizy
hali
végre rólam is készült egy aránylag normális kép:-))
http://sgtagok.srv.hu/pictures/PHTO0001.JPG[/img]]wizy01

hykao
...azért valljuk be, nem volt nehéz kitalálni...
Random_
Tudtam, hogy ezt fogod írni! Ha így lenne ötösöm a lottón! 😉

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hykao
lássuk, lássuk!!!
FtranX
én is örülök, hogy itt van a tavasz.

hykao
...glillunak van fanklubja, President Evil nyitotta a saját fórumokban.
Fiatalok!
Olyan bodog vagyok. Itt a tavasz (remélem marad), és megszépültem végre.
Ezt most muszáj volt elmondanom 😊

cSuwwi
mivel páran vállalták a képeket, megcsinálom a gyerek szekciót. remélhetõleg még ma, legkésõbb holnapra kész lesz. lehet a fiatalkori képeket izzítani 😛

shit happens

cSuwwi
nézd, eddig már 100-an raktunk fel képeket, és senkinek sem volt eddig még fan clubja. Az új tagok neve mellett megjelenik egy "Új Tag" felirat, hogy akit érdekelnek az új arcok, megismerhessék, hogy néz ki. Ha bele akarsz vegyülni a tömegbe, akkor kikapcsolhatjuk alapból, és csak az fog megnézni téged, akit valóban érdekel.

shit happens

cSuwwi
igen, errõl van szó.

shit happens

FtranX
azért, mert nem biztos, hogy jó lenne egymást -esetleg alaptalanul- gyanusítgatni.

[NST]Cifu
Akkor mint moderátor miért nem szankcionáljátok valahogy az ilyesmit?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

SinClaiR
majd ha meglesz a gyerek szekció 😊
Nem akarok egy Sinclair fan club topikot😄D

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Random_
várj
.
.
.
.
még egy picit
.
.
.
.
éééééés
.
.
most jöhet a kép! 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

SinClaiR
majd szóljatok, ha kell .. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Jó-jó megértettem 😊

cSuwwi
mindkettõ kell. a gyerekkori fotónak csak akkor van értelme, ha van mellette egy jelenlegi is.

shit happens

SinClaiR
Mondjuk Brad pitt hülye hasonlat volt.. az nem is férfi 😄

SinClaiR
Hát nem vagyok egy Freddy Kruger😄 Persze nem is Bradd Pitt, de azért nincs okom panaszra 😊
Azért öhm... csak egy gyerekkori képet nem lehetne esetleg?😊)

Breki33
és elviselhetõ? :-)
SinClaiR
az is van..
😊

cSuwwi
A gyerekkori képek feltétele, hogy van jelenkori fényképed is, mert azok mellé fog bekerülni...

shit happens

Breki33
én továbbra is tartom hogy lehetne
"korhatáros képek
belépés csak saját felelõségedre...:-)"
SinClaiR
Én is küldök gyerekkorit .😊

[Walaki]D`Lair
Szeva mindenki! From dö szkúl...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Szerintem a gyerekkori képeit sokkal inkább mindenki fel fogja vállalni, mert azok alapján nem lehet "azonosítani" senkit sem.
Random_
Ha már a gyerekkori képek a téma szerintem mindenkinek van egy-két olyan képe amit iskolai akcióban készítettek.

Pl iskolapadban kisdobos nyakkendõvel síppal és okosan egy olvasó könyv van elötted olvasást szinlelve. 😊

Random_
Gyerekkori képek jó ötlet nekem is van pár.

Breki33
Sziasztok

Én küldök gyerekkori képet.
Szval már ketten vagyunk :-)
FtranX
legközelebb a te kocsid jön 😄

ez õket fogja sanyargatni és kínozni, életük végéig 😊)
amúgy nem ilyen komolyan de télleg, ez az õ lelkiismeretük dolga..

-the invisible-

[Walaki]D`Lair

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

cSuwwi
nézd, most a képtárban pont 100-an vagyuk. én kapásból tudnék mondani vagy 3 embert, aki szerintem nem a saját képeit rakatta be... na mindegy.

shit happens

Najó jó 8 all megyek mer holnap suli :c(

Ció

mér ha én másról küldtem volna be magam helyett akkor azt ki mondta volna meg? itt mindenkinek a lelkiismeretén múlik, nem lehet leellenõrizni, de ha egy kicsikét is szereti ezt a közösségewt akkor nem fog hazudni

-the invisible-

cSuwwi
Mondjuk ez a jelenlegi fotókra is igaz...

Wazz, egyre több helyesírási hibát vétek. (Még szokni kell ezt a "hagyományos" billentyûzetet..." ) 😊

shit happens

szija

-the invisible-

azt te is érzed hogy ez hülyeség volt ugye?

-the invisible-

Kata
jó éjt!

[/cserf][/fülünyúl]

cSuwwi
ez meg a másik. gyerekkori fotónak az küldhetnek be, amit nem szégyellnek, mivel úgysem lehet leelenõrizni. A gyerekkori fotóimról senki meg nem mondaná, hogy én vagyok rajtuk. 😛

shit happens

cSuwwi
nem lett volna új oldal, csak egy opció. a vizuális megvalósítása kb. 10 perc. Az admin résszel van a sok macera 😞

shit happens