Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venni kéne egy új billentyûzetet 😊
Tudom nem kis beruházás ez... Félelmetes pénzeket felemészt

parizer
amúgy heló

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

parizer
"Báni"?? tényleg ezt írtam. kész vagyok ettõl a géptõl. vagy betûket nem ír, vagy beragad a kepszlákk. mindig van vele valami. legutóbb Faterommal már úgy nevettünk kínunkban, hogy vöröslött mindkettõnk feje... egyszerûen nem tudok vele mit kezdeni!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Tényleg!
Hogy vagy mostanában? Szíved...? Dokik tudtak valami használható segítséget nyújtani végre?

hykao
Ehh, minél korábban fekszem le, annál tovább tudok aludni...ki érti ezt...
Ha 1 körül feküdtem volna le, akkor 10-ig gond nélkül elalukáltam volna... (szóismétlés...)
hykao
Ne izgulj, én 4-kor tudtam ágyba kerülni...és már 8.45-kor a fülemben dobogott a szivem...soha életemben nem is használtam ébresztõórát...minek???
Uff mindenkinek!

Az ember sosem tudhatja, mit hoz a holnap - ebben igazad van Hykao mester... 😊 De ha hajnal fél 3-ig netezik, számítson rá, hogy kellemetlen lesz az ébredés.
Kellett nekem megvárnom amíg befejezõdtek a letöltések!

<Ááááááááááááásít>

[Walaki]D`Lair
LOÁL Csocsinger!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Amúgy jó reggelt! (régen éreztem magam ilyen hullának...)
hykao
LOL, bár nemsokára én is borotválok...
Pyx
😄 joak szinek

reggelt

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
NEM ROHOGNI!!!😊

csocso a hajasbaba
Na jó éjet all

[Walaki]D`Lair
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Csókolom 😄DD

seAke
ÁÁÁÁÁ

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

[Walaki]D`Lair
Mijafaaasz?

Na meggyüttem jó estét mindenkinek aki itt van

hykao
Jó éjt nektek is! (bocs, hogy eltûntem, de közben megjött a haverom...már le is rendeztük a dolgokat)
hykao
Bármikor.
Nu, asszem kidõlök, mint a rohadt a nád...

Yoéjt srácok! 😊

Gfreiter
Pardon, 124-eset 😊 Hukk...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Jó8 mindeninek 😊
Hykao, azér majd alkalomadtán kipróbálhatoma a verdád? Még sosem vezettem "új" Mercit, csak rági 130-ast 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ahaaha...

hykao
Hmmm, gyerekkorom emlékeit hozod elõ itt nekem...
El akarsz érzékenyíteni még gyorsan a csere elõtt???
Gfreiter
Adok hozzá egy BMX-et is... 😊)) (ha megtalálom a pincében 😄 )

hykao
Most találta ki, hogy õ már pörögni akar vele.
hykao
Kecsegtetõ ajánlat...csakhogy én utálom a horgászatot...
De miért épp az éjjel közepén kell ezt intézni? 😊)

Gfreiter
Ja, meg egy régi Jolana gitár... Van hozzá póthúr 😊))

Gfreiter
Hykao, Golfom+csomagtartó tartalma??? Csere???
(horgászcucc, 1 éves haltáp érlelve, egy pulcsi, zacskós leves, kapuccino, párna, pokróc, hálózsák...?? Áll az alku?

hykao
Már nem az elsõ eset, hogy így cserélek vele...
Hajnali kettõkor autócsere...
Éjjeli bagoly az illetõ? Nesquvik? :-)

És mit cserélsz, milyenre?

hykao
...este elhúztam az orra elõtt a mézesmadzagot (kimentem hozzá megmutatni), és a gyümölcs mostanra ért meg...
hykao
Nem titok.
Az egyik haverom kitalálta, hogy most akar autót cserélni velem, mert be van sózva...
Vagy ezt inkább ne is firtassam :-)

Miért kell?

hykao
Basszus, még nem tudok ledõlni...most kaptam egy telefonhívást...még virrasztanom kell (hogy a fene enné meg)
Gfreiter
Hykao a mókamester 😊))

Gfreiter
Jó éjszakát komám 😊 Asszem én is ledõlök, mer holnap sok lóf... zu tun, én meg itt borulgatok lefele a székrõl... Jó8 mindenkinek 😊

Yoéjt koma

Gfreiter
Sima ügy 😊 Kapjon is! Nem volt elég strapabíró...

hykao
Na, jóvan...asszem ledõlök, mára ennyi...zárul miki mókatára, tercsi, fercsi, kata, klára, s valahány név a naptárban...viszont látásra pajtások...
Hát ha még ezt visszaolvassa majd... ma.
Asszem zárlatot is kap rögtön

Gfreiter
Öööö... igen. ez nekem is feltûnt... Igen feltûnõen rosdásodik ez a vas... 😊

hykao
És kissé, mintha érzékenyebb lenne...hiába mindenki öregszik...az idõ vasfoga...
Gfreiter
Többek között igen...

Gfreiter
Jedi über alles... Csak most már õ sem a régi... Elfelejt logót váltani, mielõtt programot vált...

hykao
...már a "MIMACS - SIR QUONO - jómagam" párbeszédekre gondolsz???
Já, én is yokat röhögtem ma délután, ahogy olvastam Jedike alkotásait