Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nem értem, miért van baj a vérnyomásoddal. Akkor kissé imbolyogva kéne járnod, halálos nyugalommal, és édesen mosolyogva a világra. 😊))
[/cserf][/fülünyúl]
Olyankor kell szabadjára engedni állati ösztöneidet 

Fel lehet azt dobni. Egy csábító nõstény biztos fel tudná szítani benned az õshímet. 😊)) Szólj a barátnõdnek, hogy vesse be magát az egészséged érdekében! 

[/cserf][/fülünyúl]
Hmmm, lehet... az mindenesetre tény, hogy hemzsegõsebb napokon jobb az alvókám, meg a közérzetem...
Most, hogy mondod, lehet benne valami, hogy ellustultam a szexben is...
Hiába, az idõ nem visszafele forog...
Most, hogy mondod, lehet benne valami, hogy ellustultam a szexben is...
Hiába, az idõ nem visszafele forog...

Hmm ezen enm gondolkoztam de nem is akarok rá idõt pazarolni
anyámék elmentek enyém a kecó a hétvégén annyi ***** hozok fel ammennyit tudok 😄DDD
anyámék elmentek enyém a kecó a hétvégén annyi ***** hozok fel ammennyit tudok 😄DDD
Az biztos többet nem lenne velegond 

Ööö, lehet...de azért sosem engedem, hogy odáig fajuljanak a dolgok, hogy hiányom legyen...az semmi jóra nem vezetne...
Amúgy meg már tök OK vagyok olyan mint RÉGEN party arc meg minden !!!
Öööö igen, de a legjobb, ha megismerkedéskor, kapcsolat elején kisördög...aztán meg a kapcsolat beállásától egy angyal!!! 

Éljenek az ördögi nõk 😄DD
Jajjj Jajjj 😄DD
Drága vagy! Hmmm, nem is tudom melyik "éned" tetszene jobban...mindkettõ!!! (de lehet, hogy a baloldali...egy picit jobban) 

[/cserf][/fülünyúl]
Azért remélem, mielõbb rendbe jössz teljesen.
Nekem is kimondottan aranyosnak tûnik 
Milyen az a csúnya zene?

Milyen az a csúnya zene?

...ez a harmadik. a kerületi rendelõbõl, ultrahang, ekg, pulzus, vérnyomás mérés után szó szerint kitessékeltek, hogy ne fárasszam õket, nincs semmi bajom.
De egyébként nagyon aranyos csaj...és nagyon csúnya zenét játszik!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Ehhe! 

Azért ez elég húzós... Másik dokival próbálkoztál már?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
...hogy milyen gyógyszer lenne jó nekem.
A dokicsaj azt mondta, ilyen furcsa mókussal mint én még nem találkozott...
Elméletileg amit legelõször felírt, fél adag bétablokkolót, hatásosnak kellett volna lennie...
...de mégse...(azon kívül, hogy fáradékonyabb lettem, és potenciál ingadozások léptek fel...)
Rám rakták azt a 24 órás EKG-t vagy mifaszt...úgy néztem ki mint egy droid, a sok vezetékkel a mellkasomon...ennek az eredményeinek a kiértékeléseinél, meg riadóztatott, hogy azonnal menjek be, mert egész éjszaka - kisebb rohamok formájában - 120-ra ugrál a pulzusom...
Bementem, gyógyszeradagot felemelte 3x-osára...namost ettõl elméletileg úgy le kellett volna, hogy menjen a vérnyomásom, pulzus stb., hogy egy hirtelen felállás is eszméletvesztést okozott volna...de nem...bazz nekem úgy felment a pumpa, hogy azt hittem szétrobban az agyam, és félve mentem ki az utcára szabadidõgatyában, mert nem várt erekciók riogatták a jónépet...LOL...
Na erre most kipróbáltunk másfajta gyógyszert -> kálciumcsatorna blokkolót...de nem nagyon érzem, hogy használna...
A dokicsaj azt mondta, ilyen furcsa mókussal mint én még nem találkozott...
Elméletileg amit legelõször felírt, fél adag bétablokkolót, hatásosnak kellett volna lennie...
...de mégse...(azon kívül, hogy fáradékonyabb lettem, és potenciál ingadozások léptek fel...)
Rám rakták azt a 24 órás EKG-t vagy mifaszt...úgy néztem ki mint egy droid, a sok vezetékkel a mellkasomon...ennek az eredményeinek a kiértékeléseinél, meg riadóztatott, hogy azonnal menjek be, mert egész éjszaka - kisebb rohamok formájában - 120-ra ugrál a pulzusom...
Bementem, gyógyszeradagot felemelte 3x-osára...namost ettõl elméletileg úgy le kellett volna, hogy menjen a vérnyomásom, pulzus stb., hogy egy hirtelen felállás is eszméletvesztést okozott volna...de nem...bazz nekem úgy felment a pumpa, hogy azt hittem szétrobban az agyam, és félve mentem ki az utcára szabadidõgatyában, mert nem várt erekciók riogatták a jónépet...LOL...
Na erre most kipróbáltunk másfajta gyógyszert -> kálciumcsatorna blokkolót...de nem nagyon érzem, hogy használna...
Sziaaa 😊 

Kísérletezés? Mivel kísérleteznek? Egyáltalán: tudják már, hogy mi a baj?
Ej-ej Rasszel... Milyen karikásak lettek a szemeid?! Hol hagytad a LorelájMaxfactorUltraBifiduszEsszensziz-t használó sminkmestered? 

Csak a Te kedvedért 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyik név sem mond semmit
Biztos túl öreg vagyok már ehhez...
Leragadtam Luke Slaternél, Commander Tomnál és Aphex Twinnél
Biztos túl öreg vagyok már ehhez...
Leragadtam Luke Slaternél, Commander Tomnál és Aphex Twinnél
Má megint skizo vagyok
hááát ez nemigaz 😞
3 Dj-z partyvolt de már sírok magamon
3 Dj-z partyvolt de már sírok magamon
ok ebasztam mert 2 Dj-s partyvolt
+ Dj-s party Volt Niki Belucci Ákzi Enrico Difrankó 😄DDD
Szia Peet, no milyen volt a technoparty?
Kik játszottak?
Kik játszottak?
Reggelt all
Az már cinkesebb. Végignéztétek, hogy mi az ami zabálja a processzort? (Elsõnek arra tippelnék, hogy van vmi rezidens program, ami fut a háttérben, és 100%-on van a processzor kihasználtsága ilyenkor.)