Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hehe, kissé imbolyogva járok...halálos nyugalommal...édes mosolygás viszont általában elmarad
Kata
Akkor nem értem, miért van baj a vérnyomásoddal. Akkor kissé imbolyogva kéne járnod, halálos nyugalommal, és édesen mosolyogva a világra. 😊))

[/cserf][/fülünyúl]

Olyankor kell szabadjára engedni állati ösztöneidet

hykao
Húúúú, beveti õ magát! ...de néha már nem bírok vele...
Kata
Fel lehet azt dobni. Egy csábító nõstény biztos fel tudná szítani benned az õshímet. 😊)) Szólj a barátnõdnek, hogy vesse be magát az egészséged érdekében!

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Hmmm, lehet... az mindenesetre tény, hogy hemzsegõsebb napokon jobb az alvókám, meg a közérzetem...
Most, hogy mondod, lehet benne valami, hogy ellustultam a szexben is...
Hiába, az idõ nem visszafele forog...
Kata
Az kevés! A kúra egy kicsit gyakoribb és kimerítõbb lenne. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Jó szórakozást!
Hmm ezen enm gondolkoztam de nem is akarok rá idõt pazarolni
anyámék elmentek enyém a kecó a hétvégén annyi ***** hozok fel ammennyit tudok 😄DDD

Az biztos többet nem lenne velegond

hykao
...na akkor gondolom arra is rájöttél, hogy az a másfél év hiábavalóság volt...ugye?
hykao
Ööö, lehet...de azért sosem engedem, hogy odáig fajuljanak a dolgok, hogy hiányom legyen...az semmi jóra nem vezetne...
Amúgy meg már tök OK vagyok olyan mint RÉGEN party arc meg minden !!!

hykao
Öööö igen, de a legjobb, ha megismerkedéskor, kapcsolat elején kisördög...aztán meg a kapcsolat beállásától egy angyal!!!
Kata
Egy kiadós szexkúra helyretenné a vérnyomásod. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
köszönöm a jókívánságot
Éljenek az ördögi nõk 😄DD

Jajjj Jajjj 😄DD

hykao
Drága vagy! Hmmm, nem is tudom melyik "éned" tetszene jobban...mindkettõ!!! (de lehet, hogy a baloldali...egy picit jobban)
Kata
Hykipuncsomnak soxeretettel és nagy köszönömmel, hogy milyen is vagyok igazából!!! 😊))

katt

[/cserf][/fülünyúl]

Azért remélem, mielõbb rendbe jössz teljesen.

Nekem is kimondottan aranyosnak tûnik
Milyen az a csúnya zene?

hykao
Á, de hagyjuk a témát, nem akarom itt ilyenekkel rontani a hangulatot!
hykao
...ez a harmadik. a kerületi rendelõbõl, ultrahang, ekg, pulzus, vérnyomás mérés után szó szerint kitessékeltek, hogy ne fárasszam õket, nincs semmi bajom.
seAke
De egyébként nagyon aranyos csaj...és nagyon csúnya zenét játszik!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Ehhe!

Azért ez elég húzós... Másik dokival próbálkoztál már?

seAke

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
szia! :-***

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
hykao
...hogy milyen gyógyszer lenne jó nekem.
A dokicsaj azt mondta, ilyen furcsa mókussal mint én még nem találkozott...
Elméletileg amit legelõször felírt, fél adag bétablokkolót, hatásosnak kellett volna lennie...
...de mégse...(azon kívül, hogy fáradékonyabb lettem, és potenciál ingadozások léptek fel...)
Rám rakták azt a 24 órás EKG-t vagy mifaszt...úgy néztem ki mint egy droid, a sok vezetékkel a mellkasomon...ennek az eredményeinek a kiértékeléseinél, meg riadóztatott, hogy azonnal menjek be, mert egész éjszaka - kisebb rohamok formájában - 120-ra ugrál a pulzusom...
Bementem, gyógyszeradagot felemelte 3x-osára...namost ettõl elméletileg úgy le kellett volna, hogy menjen a vérnyomásom, pulzus stb., hogy egy hirtelen felállás is eszméletvesztést okozott volna...de nem...bazz nekem úgy felment a pumpa, hogy azt hittem szétrobban az agyam, és félve mentem ki az utcára szabadidõgatyában, mert nem várt erekciók riogatták a jónépet...LOL...
Na erre most kipróbáltunk másfajta gyógyszert -> kálciumcsatorna blokkolót...de nem nagyon érzem, hogy használna...
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Sziaaa 😊

Kata
nah, megint többszáz hozzászólás, megint nem olvasom vissza...

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Kísérletezés? Mivel kísérleteznek? Egyáltalán: tudják már, hogy mi a baj?

Ej-ej Rasszel... Milyen karikásak lettek a szemeid?! Hol hagytad a LorelájMaxfactorUltraBifiduszEsszensziz-t használó sminkmestered?

hykao
Köszönöm kérdésed...egyelõre a helyzet változatlan...további kísérletezés folyik...sajnos
RelakSfromhome
Csak a Te kedvedért 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Egyik név sem mond semmit
Biztos túl öreg vagyok már ehhez...
Leragadtam Luke Slaternél, Commander Tomnál és Aphex Twinnél

Má megint skizo vagyok

hááát ez nemigaz 😞
3 Dj-z partyvolt de már sírok magamon

ok ebasztam mert 2 Dj-s partyvolt

+ Dj-s party Volt Niki Belucci Ákzi Enrico Difrankó 😄DDD

Szia Peet, no milyen volt a technoparty?
Kik játszottak?

Reggelt all

Az már cinkesebb. Végignéztétek, hogy mi az ami zabálja a processzort? (Elsõnek arra tippelnék, hogy van vmi rezidens program, ami fut a háttérben, és 100%-on van a processzor kihasználtsága ilyenkor.)

parizer
nem azzal van a probléma(bár úgy tûnhet, de tényleg nem). kisebb fagyásokat csinál a gép, és ezért nem reagál a klaviatúra sem sokszor.

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!