Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Még az elõzõ témához ment.
Kidühöngtem magam....most már jobb 😊))))
www.extragyongy.hu
www.extragyongy.hu
Mykonosig akarom kihúzni, hogy nyugodtan el tudjak menni nyaralni.
Ja és ha mondjuk esetleg családot akarnék akkor az se lenne egy hátrány egy ilyen helyrõl menni gyesre...vagy hogymondják 😊
www.extragyongy.hu

www.extragyongy.hu
Napokon át gondolkozom majd papírra vetem, hogy mennyire nincs is szükség a munkámra és valójában csak a pénzt viszem.
De kitaláltam egy új munkarendet amiben nincs is szükség erre a munkakõrre....sõt miután kiléptem magamtól....nehogy végkielégítést kelljen fizetni.......Majd ha lesz új munkám még adok is a cégnek belõle, vagy ha kell hát bejövök ingyen dolgozni.
Ennek a tükrében válik majdnem az összes kollégámból hernyó, amint kicsinyesen védi gyökérke kis munkahelyét.
Szánalmas!
www.extragyongy.hu
erre nem lehet mit mondani 😞
www.extragyongy.hu
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
-the invisible-
-the invisible-
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?