74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
:D gyere! :) -
:D -
Puntigamer #34744 jöhetek veletek? :) -
Puntigamer #34743 ez itt lesz bp-en? :)
hol látni a legjobban?
te honnan fogod nézni? -
jááááj, ott a Taulmaril tegezéből valaki! :DDDD -
Csak tátsd a szád. :)
A műrepülést most hadd ne mondjam el, sokáig tartana... :) -
Igen, az ablak a Gellért hegyre néz.
A légiműsor már megy. Most egy Zlin 50-es műrepül. -
reggelt! miket kell ilyenkó figyelni? Ti. lámaking vagyok a repülősbemutatókhoz... :D -
szemcsepp ok, orrcsepp helyett viszont sokkal jobb az orrspray, mert hatékonyabb -
De tök jó! Már most megy ilyen műsor? Meddig tart nem tudod?
Barátnőmmel most beszljünk, hogy megyünk ki fotózni, dehamire odaérünk vége lesz... :)
Egyébként te mindezt honnan nézed? Mert, ha jól rálátni a Gellért-hegyre, akkor megyünk onnan nézni a tüzijátékot! :) -
Most meg egy műrepülőkötelék parádézik, pont látni az ablakból, ha épp nem mennek olyan alacsonyra, hogy a Gellért hegy eltakarja... -
Nah, ezt mondom, meg itt húz el az ablak előtt egy Li-2-es 3 kísérő géppel... :/ Pedig a műsorfüzet nem ezt írta... -
15:00-20:15 tart. Ebben benne van az ügyességi repülőverseny is. -
Puntigamer #34733 hehe :)
mikor is kezdődik? :) -
Ma irány a légiparádé! -
Szemcsepp-orrcsepp alapfelszerelés. Nem vagyok rokker pajás, nincs hosszú hajam, de majd kipróbálom. Köccee :) -
jóreggelt all!
nyugi: gyümölcstea nekem is megvan, kávét én is ritkán iszom, (soha egy slukkot nem szívtam cigiből, szivart kétszer próbáltam, vízipipát egyszer), lehető legerősebb szintű allergiám van minden fűfélére (másra szerencsére nem, de épp elég is ennyi). Szar nekünk, de ezt dobta a gép. :DD
Amúgy ha nem nagy gond (nem vagy egy rokker pajtás, hosszú lobonccal), akkor minden este, mielőtt elmész aludni, moss hajat. Pollenek ellen, fontos, mert valamivel jobban lehet így aludni. Szemcsepped nincs? Meg orrspray? Azok is segítenek.
Egy új nap kezdődött, harcra fel! :) -
(Talán csak az, hogy menthetettlenül kövér vagyok)
JÓÓ JÓÓ ABBAHAGYTAM!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nekem nincsen semmi bajom :DDD -
ennek ellenére nem kávézom (csak nagyon ritkán). Gyümölcsteát szoktam inni.
6 év után a bagóról is most szoktam le végleg. Ráadásul allergiás vagyok a parlagfűre, mostanában fáj a szemem, folyik az orrom, tiszta horror :( -
Puntigamer #34726 na hogy áll az esgé tali? :)
ma 2kor zpnél? :) -
jó.
Én eddig 22 év alatt (amire emléxem), csak 2x keltem fel frissen és üdén. Kinyitottam a szememet, és egyből magamnál voltam (semmi szundi, vagy hasonló)
Sajnos általában úgy kelek, hogy még fáradtabb vagyok, mint amikor lefeküdtem... :/ -
[Walaki]D`Lair #34724 dehát neked a szíved, a szemed...ráadásul még az ablak is madárszaros...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
olimpia meg a tv1 en! -
hát nemtom :P én szivesen kiprobálnám 1x hogy milyen is kipihentnek lenni :DD -
ugyan pedig jó az.
hajnali félkettő körül álltam neki azt a módosítást megírni a képtárhoz :) -
ne is ... nem jo dolog ... de én már nem si tudok elöbb elaludni , még ha akarnám se
-
Az Egri Csillagok megy a TV2-n. -
a magam részéről nem szeretnék -
pár év után hozzászoksz -

-
Nem csak a húszéveseké a világ.....
lálálálálá lálá lálálá -
neeem ... nem azt mondtam hogy öreg vagyok :D csak 20 ... hát ha jol számolom 5-6 éve vagyok éjjel-nappali :P ... nekem ez már nagyon nagyon sok
-
nagyon-nagyon sok éve??? há' hány éves vagy te??? -
hááát ... ezt még nagyon meg kell gondolnom :P ... tökürbe se szeretek nézni nem hogy ezt a látványt még megosztani :DDDDD -
hehe a megszokás ... én már nagyon nagyon sok éve 2 orákat alszom max ... igaz ha nem alszok semmit sem akkor 1 idegbeteg állat vagyok :P de nekem már 2-3 óra bőven elég a minimális létfunkciokhoz :DDDD -
Amúgy rólad készült képeket nem akarsz esetleg megosztani velünk??? -
Ehh, szörnyűlködve nyugtázom, hogy itt egyesek 4 órákat, mások meg egyáltalán nem alszanak...
Mi a titka banyek? Én 8 óra alvás után is úgy érzem magam, mint aki 2 napja nem aludt. -
azt :) -
énmeg egész éjjel jáccottam ... de még nemvok álmos sztem megyek tovább kockulni ...