74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Pl. ha valami bőrömnek nem tetsző vegyszer ér, akkor csalánkiütések jönnek ott ki... Most meg még van egy kis nyirokgyulladásom is, amire bogyót szedek orvosi ukázra. A bogyótól meg állandóan levert, fáradt vagyok. -
amikor annyi voltam, mint te, akkor azért én is máshogy bírtam az ilyesmit.
10 év alatt eléggé lerottyantam... :) -
[Walaki]D`Lair #34783 magadtól kérded? hmmm...akkor pl. skizó vagy....:DDDD -
Mé' neked milyen nyavajáid vannak? -
[Walaki]D`Lair #34781 én akkor vagyok így, ha mondjuk fentvagyok 4-ig 5-ig, utána alszok délig, vagy tovább akkor kurva fáradt vagyok, viszont ha felkeltenek 10 körül akkor semmi bajom nincs...ki érti ezt? -
[Walaki]D`Lair #34780 akkor mindketten okosak voltunk... 
-
Ok, én is csatlakozom majd. :) -
úgy, hogy kedden nincs edzésnapom, olyan 1-re összegerebjézem magam annyira, hogy kitámolyogjak a kocsihoz, aztán 6-ig ugyanolyan fáradtan nyűglődök... -
Azért mondtam a vérvételt... Bocs. :) -
voltam én már mindenen, csak katéterezésen nem...de azt nem is szeretném.
vérképem jó, bár mindig a vörösvérsejtek száma épphogy csak nem kevés. de ez már gyerekkorom óta. a szemememnél ha megnézi egy orvos, mindig azt mondja, olyan mintha kivéreztem volna, mert olyan halvány rózsaszín. -
[Walaki]D`Lair #34776 nekem reumám van, csókolom! :DD -
[Walaki]D`Lair #34775 na lassan felöltözök azt megyek találkozok AMS-ékkal, mert itt vannak pesten, utána megyünk ki nézni azt a göpzaj versenyt... -
lassan nythatunk egy roki topikot, ahol közösen nyavajognánk a különböző bajainkról :))))
azért ha 20 évesen már évek óta vérnyomásproblémáid vannak az elég szar! banyek! 20 évesen még egész fitt voltam...bár igaz többet mozogtam, már csak a tulnyomórészt BKV-s közlekedések miatt is.
mit takar a vérnyomásprobléma? magas? milyen gyógyszereket szedsz? -
[Walaki]D`Lair #34773 vashiány, hogy pontosabbak legyünk...:) -
[Walaki]D`Lair #34772 és hogy mész dolgozni? -
egy vérvételre menj el, de lehet, hogy vitaminhiány -
Banyek, ezzel én is így vagyok.
Reggel fáradtabban vagyok, mint este, amikor lefekszem.
Felébredek, és olyan délután 6-7 körülig csak próbálom összeszedni magam, aztán egy óra szunyókálás, hogy legyen erőm edzeni, edzés után már egész friss vagyok pár óráig, amíg le nem fekszem...és kezdődik az egész előlröl... -
Nem! Én örülök, hogy itthon maradhatok. :o -
még mindig jobb, mintha a szemem lenne madárszaros :)) -
Te nem jössz? -
Senkinek nincs gőze, merre lesz a másik, ez benne az izgalmas. :)
Én egyedül leszek, ez lesz a fő ismertetőjegyem. :D -
[Walaki]D`Lair #34765 én is megyek csak előtte +fürdök...:) -
Mivan?? Itt mindenki káput???
Én jól vagyok hálisten! :D
Se alleria senem más!
-
DecenS #34763 No, lassan én is elsántikálok erre a repülőversenyre...
Majd találkozunk ott! :)
Igaz, gőzöm sincs ki merre lesz, stb, de azért majd mosolygok mindenkire, hátha szembejöttök velem :D -
én még sohasem ittam kávét és még nem is cigiztem ... van nekem épp elég bajom ... hosszu a lista ... de allergiás vagyok mindenre ami májustól szeptemberig virágzik ... de ez sajnos a legapróbb problémám ... mivel nem vagyok éppen 1 vézna gyerek :D ezért kis korom óta csontritkulásom van (jo soxor törtem el a kezemet) és már 1 ideje a vérnyomásom sem a legjobb ... megyek is bevenni a gyogyszereimet ... nah by mindenki majd vmikor még jövök ... és jó bámészkodást :D -
szia -
-
szia -
peet69 #34758 maj megérted :PPP -
Majd te is integess. :)
Én 3 körül megyek ki. -
hi -
Puntigamer #34755 báááj :)
én is indulok lassan 2kor megyek ki...
meglássuk milyen lesz :) -
Jó, majd integess, ha látsz. :) -
eh, annyian vannak?
na akkor mentem repülőket SAS-olni, ott állunk majd a tűző
-on, és ha vége a shownak, megyünk
, aztán pedig
, vigyázva arra, hogy
azért ne legyen mán!
Én L: bye!
-
Valószínűleg budai oldalról, a vár környékéről, ha még lesz hely... -
Puntigamer #34751 háát :)
ilyenkor zajlik az élet, mint atom, jönnek a telefonok,smsek.. hogy ki mit csinál :) -
höhöhőőő, a kis türelmetlen! :DDD -
Puntigamer #34749 őőőő, az hol van? :) -
Puntigamer #34748 megbeszéltük :)
hányor, hol? :)
-
yo! muszáj bambulnom? lerombolom a focista ismerőseim körében felépített imidzsemet :P
Erősem gondolkodom rajta, hogy kamerát vigyek-e. Bár attól félek, hogy túl gyorsak lesznek az amatőr kamerámnak. :(