74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • hykao
    mondjuk nem nehéz eltörni a csuklót, vagy egy-két ujjat, ha bénán ütsz!
  • BEAST #34823
    de miota 110% kocka vagyok = hobbi,melo = gép ... azota semmi csonttörés ... csak sok sok +súly :(
  • hykao
  • BEAST #34821
    byby jo szorakozást :D
  • BEAST #34820
    hát az kicsit gázabb :( ... én ütöttem ... vmi reccsent ... mentem haza és anyám mondta hogy ez nem csak a fáradtságtol van :DDDDD
  • Kata
    Fú! Most kezdődik a légiparáde, most érkezett a 3 nyitó helikopter a magyar zászlóval.
    Úgyhogy én most elköszönök, pá!
  • hykao
    huh, ez nem hangzik valami jól.
    nekem mindösszesen egyszer roggyantak meg a csontok a bal kézfejemben...de ehhez 80-nal be kellett csapódnom egy fába, úgy, hogy a becsapódás erejétől versenybicikli formájúra hajtogattam a fémcsővázas sportkormányt!
    ...még szerencse, hogy az anyósoldallal kaptam telibe...
  • BEAST #34817
    hát rossz lehet neked ennyi rokkant között :DDDDD
  • Kata
    Fittek mellett szavazok. :)
  • BEAST #34815
    hehe ... én nem bírom ... de marha sokat tudok pofázni róla :DDD és inkább most állitom le magam mielött téleg a horror jönne :DDDD
  • hykao
    Hehe, jól van, fejezzük be! Én mondjuk bírom a témát, de nem tényleg nem lenne ildomos ha horrorba csapna át a topik...
  • BEAST #34813
    na én most érzem ugy hogy temethetnének :DDDD
  • BEAST #34812
    obaz :(
  • hykao
    Na akkor most a fittek, vagy a rokik topikját csináljuk meg? :)))
  • BEAST #34810
    nah de sztem fejezzük abba ezt a témát :DDDD már kezdek rosszul lenni tőle ... ne is emlitsük ...
  • hykao
    A lista még nem teljes! Olvasd csak el a leírást, amit a dobozában találsz! Lesz még ott egy-két "jóság"...

Én előszőr egy fél 5mg-osat szedtem esténként, aztán felemelte a dokicsaj 3x-osára, azaz másfélre (reggel fél, este egész), namost ezek után a mellékhatások, és a hatások pont fordítottak lettek.
  • Kata
    Na jó. Tulajdonképpen a makk kehes TBC-s hozzám képest. :)
  • BEAST #34807
    hehe probáld meg gyengébb csontokkal ... én kis koromban vmit harcművészkedtem (mittudomén mi volt a neve :D ) és csak ütöttem 1et a zsákba :D erre a csuklom eltört ...
  • BEAST #34806
    5mg 1 nap ...

DEBAAZ ... most olvasom a mellékhatásokat ... amiket te irtál .. f*sz kivan :D , a nagy része télleg igaz ... ÁÁÁ
  • hykao
    Nekem még sohasem tört el semmim, pedig már sok kaszkadőrmutatványt túléltem, motoros esések, autóval borulások, fának menés stb...
  • MIMACSKA

Mivel utálok a betegségről dumálni majd jövök ha befejeztétek.

( 7 éves koromban átestem egy súlyos agyvelő!!!! gyulladáson...Hat hétig feküdtem ébren kómában és két forintot nem adtak az életemért....sazl....)
  • hykao
    Banyek! 20 évesen bétablokkolót szedni az nem piskóta!
    Én is szedtem Concort (mellékhatások alant), de nekem valahogy nem vált be, felálásnál, felülésnél olyan volt mintha az összes vér hirtelen belefutna a fejembe, a pöcsöm meg állt akkor is amikor nem kellett volna...
    Úgyhogy gyorsan gyógyszert váltottunk...

Mennyit szedsz? hány mg? 1 nap hányszor?
  • Kata
    Elnézést.
  • BEAST #34801
    csoda hogy még levegőt veszek :DDD
  • BEAST #34800
    hehe énis aktivann sportoltam amig elöször el nem törtem a kezemet :D ... és ha már eltörtem röntgen meg minden ... és rájöttek hogy nem okésak a csontjaim :P na attol a naptol kezdve 1re kevesebbet mozgok ...
  • hykao
    hát azért nem vagyok már olyan fiatal, és a szivemmel kapcs dolog veleszületett, amúgy nem vagyok egy beteges típus, és 13 éves koromban le tudott győzni a szervezetem egy olyan betegséget, amibe az emberek nagy része belehal.
    ha így nézzük, erős a szervezetem, bár nyilván köze van a dologhoz annak is, hogy már egész kicsi koromtól aktívan sportoltam.
  • BEAST #34798
    jaja tul magas ...Concort szedek rá (nyugdíjas adag :D ) ... meg kálcium/magnézium cumokat a csontok miatt ...

ez a le%oltak topicja nem is rossz 5let
  • MIMACSKA
    Én meg kicsit megfáztam az elmúlt héten de kit érdekel.....
    :o
  • Kata
    Frankó. Nekem már 10 fokban is be akar fagyni a hátsóm. Mindig is mondtam, hogy nekem valami trópusi országba kellett volna születnem.
  • hykao
    Érdekes, mert amúgy elég jó az egészségem.
    Eddig olyan 13 éves koromban volt egy nagyobb gyíkom, ami majd 2 évig tartott (mondjuk ez elég volt egész életemre...), meg mostanában a szivem féle téma, de amúgy szinte soha nem vagyok influenzás, nem szoktam megfázni, de ha mégis, akkor 1, max. 2 nap alatt elmúlik, se allergia, se semmi más nyavaja nem szokott lenni.
    a hideget kivételesen jól tűröm, volt olyan tél, amit kabát, dzseki nélkül "vészeltem" át, a legmelegebb öltözetem a pulóver volt.
    mondjuk az edzőterem, ahová járok, szinte fűtetlen. télen látom a lehelletemet, olyan 0 és 5 fok között lehet a hőmérséklet.
  • Kata
    Mi már többet kaptunk a világ szennyéből. :)
  • Kata
    Volt állítólag olyan bogyó is, aminél a mellékhatások között ez is szerepelt: "esetleg halál"
  • MIMACSKA
    Ennyi fiatal...ennyi nyavajával......
  • hykao
    Jah, mellékhatások hihetetlenek tudnak lenni.
    Amikor elolvastam a lehetséges mellékhatások listáját a bétablokkolónak, amit előszőr próbáltak a szivemre, úgy éreztem, hogy már temethetnének is...
    pl:
    -émelygés, gyomorpanaszok
    -hajhullás, kopaszodás
    -hirtelen lezuhanó vérnyomás
    -szapora, egyenetlen szívverés
    -erekció hiány, csökkenő potenciál (ez volt számomra a legszörnyűbb)
    -hirtelen felülésnél, felállásnál szédülés, eszméletvesztés
    -levertség, fáradtság
    -rémálmok

Na kéremszépen, kell ennél több? :))
  • Kata
    Na, úgy látom, mégis csak nyitunk egy "leszázalékoltak" topikot, ahova járunk nyavajogni. :D
  • [Walaki]D`Lair
    na mentem! csákány!
  • Kata
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    nekem is jó eséllyel lesz sajna magas vérnyomásom öreg koromra, mert nagyapámnak is az volt a baja, apámnak se tökéletes...sazlé....:((

nem nagyon eszek sót emiatt, bár a jó sós paradicsom egy szendvicshez azért lecsúszik...:DD
  • hykao
    ne magyarázz, mert leszíjazlak apád pinavizsgáló székébe, és 10 gumikesztyű felhúzása után olyan végbélmotozást kapsz, hogy utána már egy lófasz is befér majd oda, úgy, hogy hozzá sem tud érni a g-pontodhoz... :DDD