74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
DecenS #34944 Egérrel kell pötyögtetni... kipróbáltam... mire beírok egy épkézláb mondatot befonom a szemöldököm :D -
húúú, most jönnek be az emlékek az agyamba! :DD
Tegnap este a DéPláza mellett elsétáltunk a repcsi bemutató után, és egy gyalogosoknak való hídon átmentünk egy totál csubi szigetre egy csubi étterembe, ahol sült hekket ettünk (nagyon fincsi volt, és rájöttem, hogy én imádom a halat), aztán jött valami sramli zenész. Később meg egy óvónénivel táncoltam rockandroll-t! höhöhh király volt! :DDD
húúú, viszont így már biztos, hogy lemaradtam a fájervörkszről... :\ -
épp azon vihogok, hogy az autó valódi tulajdonosa hogy röhöghetett, ha látta, hogy mit művelsz
-
:P
[jön hozzánk] -
hohha. multkor megallt egy ilyen a garazsunk elott (hmmm, vaj kijjé)
előtte héten meg egy fekete carrera volt ottan... :P -
egérrel -
csá, yo 7végét! -
nagyon durva volt a repülős bemutató! Legjobban a régi bombázó, és a kisérő vadászgépe tetszett.
A sugárhajtású is faja volt.
A versenyen pedig szvsz a német és az amerikai is jobb volt Peti bá'-nál. Nagyon tudnak azok a csávók. -
mázlista! :)))))) -
nagyot kellett rávágni? régen a 80-as évek második felében még én is rávertem egyet a C64-re, de az csak ugrott egyet, aztán kente tovább a dolgát. A kakaóálló billentyűzet ütésálló is? Mert ha igen, akkor majd olyat kapsz Hykao napra! :PPP
hmm, azon gondolkodom, milyen az a képernyő-bill.? Egérrel kell kattintgatni a gombokra? Vagy touch-screen-es monitorod van? -
ugye? bezzeg a nagy öregekből anno még nem spórolták ki az anyagot, nincs is ennyi bajuk! :P -
[Walaki]D`Lair #34933 NA cssziasztok, én el Miskolcra, hétfőn jövök...
aki akar privizhet...:DDDDD -
[Walaki]D`Lair #34932 Örülne hogy nem ő kapta ezt az elemi erejű csapást...:DDDDDDD -

-
DecenS #34930 Igenis mester :)
No és mivel tudott így felbosszantani az asszony? -
végig hallgassam -az aláirásodban...egybe kell irni.
-
DecenS #34928 Ejnye... -
tegnap akkorát basztam a klaviatúrára, hogy kettétört, mert a csajom felbaszta az agyam...ezért most képernyő-billentyüzetről pötyörészgetek...jó kis türelemjáték...
úgyhogy most csak keveset irogatok majd - gondolom többek örömére - amig nem megyek el venni egy újat... -
Puntigamer #34926 a bP-is is légyfing volt...
nagyon rossz...
és ez került 140 millába? pff -
peet69 #34925 jó reggelt :PPP -
peet69 #34924 JEEEEEEEE KATÁVAL ALUDTAM :PPPPPPPPPPPPPPPP -
pahh... én is néztem a színes fényeket az égen, csak a debrecenit. azt kell mondjam, hogy ez volt a legesleggyengébb amit valaha láttam. valamit nagyon elrontottak! viszont néhány srác a nép háta mögül fellőtt pár piros és zöld rakétát... na Őket megtapsoltuk! komolyan mondom, az jobb volt, mint amit a város szervezett! -
DecenS #34922 Yoreggelt :) -
szépjoreggelt mindenkinek!
remélem mindenki olyan jol ébredt mint én :)
-
jaja amikor még kicsi meg fitt votam :P -
[Walaki]D`Lair #34919 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
habaz! 156 űj ozenet. mos nem olvaskook vuisiza. br volt rúkva! káész vangyok, mnt ,a ,atzel házi!
aannyittttae szétcsúsztem,. hogy ninceseis hankiogonm.
pusiz/psacsi! jó jeéttr -
csatlakozom...
Jó éjt! -
peet69 #34916 na jó 8 alle -
[Walaki]D`Lair #34915 Ja...először 2 hétig, aztán később 1 évig...de meguntam azt abbahagytam... -
Ti is karatéztatok? :) -
:))))) elképzelem amint kata a tuningolt retiküllel rohangál "HIJJÁZVA" :DDDD -
Igen, kb. akkoriban ment. :D -
Akkor mindenki karatézott. Nem akkor ment a Linda a tévében?
-
Idomok? Kovácsüllő a retikülbe, oszt' jónapot kívánok. :) -
7 éves koromban két hétig karatéztam. Úgyhogy reszkess világegyetem! :)) -
nah ja ilyen idomokkal minden ferfit leveszel a labarol:)))) -
Legközelebb szólj, aztán megvédlek. :DDD -
Ja csak nagyon hamar eltuntel.Legalabb elkoszonhettel volna -
Nehem szerencsere volt idom elfutni:))