74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Szvsz is legyen felismerhető a kép.Indokot nem írok mert már páran megtették. -
egyetértek :)
Így nincs sok értelme. Kéne legalább 1 normális kép.
Aki nem mert felvállalni az arcát, az inkább ne erőltesse a képtárba kerülést... -
[Walaki]D`Lair #35621 igen...tegyek fel róla normális képet? :DDDDD -
peet69 #35620 jó 8 alle -
#35565 -
[Walaki]D`Lair #35618 mitet?? -
[Walaki]D`Lair #35617 de ezek olyanok bameg mint a rossz fideszesek...csak mondják csak mondják... -
szavazzá' inkább te is! -
peet69 #35615 te gonosz vagy CSÖND :-DDDDDD -
DecenS #35614 Te vagy a hülye, ha hagyod magad... tudod, ilyen dolgokon felbosszantani magad olyan, mintha mások hülyesége miatt magadon állnál bosszút. -
peet69 #35613 námint nem azt nézemmeg hogy 1 szóe hanem az AM topigot :PPP -
peet69 #35612 télleg 1 szó :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
peet69 #35611 megyek megnézem....:DDD -
[Walaki]D`Lair #35610 az egy szó...;)))
Amúgy mostmár kezd kurvára elegem lenni abból a két balfaszból autómániában...húúú hogy basszák belém az ideget mindíg.... -
peet69 #35609 te nemlátod mer galamb szaros az üveg :-DDDDDDD -
Oké! Köszönet érte! -
DecenS #35607 Yol van Hyk, segítek. Visszaolvasok, összeszedem az eddigi állásfoglalásokat. Meg majd innentől is... -
A #35565-ösről is csiviteljetek báránykáim - aki még nem tette volna meg - mert a múltkor bazi nagy volt az igény a demokrácia iránt, most meg, hogy megvan, mintha már nem is lenne olyan érdekes... :)
A demokrácia többletbürokráciával, és többletmunkával is jár ám! :))
...úgyhogy továbbra is várom az önként jelentkező szavazatszámláló biztosunkat, és a további témához szólókat...csak, hogy hasznotokat is vegyem... :) -
DecenS #35605 Uff... -
jo8! :D -
peet69 #35603 byez -
jóéjt! -
peet69 #35601 hát azé ez sux !!! -
Cat #35600 azthittem árnyék -
lóóól! miért nem szondáztatták meg a zsarukat? :) -
Puntigamer #35598 van ilyen?
CSAK ilyen van! Na jó, nem politizálunk :) -
ven még ennél ilyenebb is...de az olyanokat már nem fogom ide beírni... -
eh ... elég gáz ... ha ilyen van ... uh -
Azért továbbra is várom még a hozzászólásokat kép ügyben!
Valamint egy önként jelentkezőt, szavazatszámlálónak! -
A nagy szavazásban egy kis kikapcsolódásként:
Kis tegnap késő esti történet (most mesélte telefonon a haverom).
Helyszín: egyik nagyobb vidéki város
Idő: éjjel 11-12 körül
2 haverom ücsörög egy ilyen helyi krimóféleség teraszán, amikoris az egyik arra lesz figyelmes, hogy egy rendőrautó furcsán lassan sunnyog az úton...még a szokásosnál is lassabban. Jobban szemügyrevéve a dolgot, észreveszi, hogy a rendőrautó anyósoldala felöl (a járda felöli oldalon...) a B oszlopba kapaszkodva az egyik rendőr egy Simson kismotoron ülve gurul az autó mellett (amiben 2 rendőr volt), egyfajta vontatást végrehajtva...
Erre az egyik haverom odaszól a másiknak: "Te, ez nem a te Simsonod?"
Másik: "Áááá!"
Egyik: "Pedig szerintem az! Nézd csak meg jobban!"
Másik: (ledermedve) "Hűűű basszameg, lehet..."
Egyik: "Menjünk csak utánuk!"
Autóba pattannak, és - a piától is - felbátorodva levillogják a rendőrautót (heves "ájjámámeg" kiáltások közepette), különös vontatványával együtt...
Másik: "Ez az én Simsonom!"
Rendőr: "...ööö az volt...hogy éppen járőröztünk, amikor egy sötét figurát láttunk meg a maga motorjával, ahogy közelítettünk eldobta a motort, és elfutott...épp az őrsre vittük vóna be..."
...
Kicsit később még elgurulnak a rendőrök, ismét arrafelé...a két haverom meg a teraszról: "a tettes mindig visszatér a tett helyszínére..."
NO COMMENT... -
DecenS #35593 Nekem sincs fent képem. -
hja ezért nem mondok inkább semmit sem :DDD még a végén eszükbejut hogy nincs biszt kép sem :DDD -
ok, ok, de nekem MOST tényleg nincs fent képem, !!! sazlé (először használtam hehe) nem biztos, hogy etikus így nyilatkozni. -
DecenS #35590 Szerintem nem kell békepipáznod... Hyk a véleményed/véleményünk kérte. Megírtad. Köszönet érte. Nem kell azonnal visszakoznod, csak mert nem egyezik az övével. :)
Én is egyetértek Ftranx-szel illetve veled. Ha már van ez a galéria, és ennyi munkát feccöltek bele, akkor legyen egy kicsit komolyan véve. Amellett, hogy poénképeket is lehet feltölteni. -
vélemény? (ha lehet anélkül, hogy képem lenne fent)
szerintem is olyan képek legyenek fent, amin felismerhetők a fórumozók. Ez tök fasza kép, ríszpekt meg minden elszívom én a békepipát is, de erre bőven jó a geléria.
uff, én beszéltem -
Frík az mindig frík marad :DDDDDDDDD -
Szerintem -így- nem fér bele.
Ebből már volt egy pár vita és úgy állapodtunk meg ahogy mondtad. Nem sok értelme van a képtárnak, ha a tagok nem ismerhetők fel a képeken.
Szóval, szerintem FREAK-nek előbb egy rendes képet kéne adnia magáról. Utána felkerülhetne ez a kép is. -
peet69 #35586 nemkaptam fela vizet azt nehéz nálam elérnbi deha valaki megtette...:PPP nemfolytatom :P -
DecenS #35585 Ugyan, menj már! :) -
byby na téleg megyek :D várnak már :D