Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
alfát...:DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
persze...a szike meg aldát vesz a nyáron...:P

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ötcombú...?

Tõõõlem :)

de lehetne :) !!!

de a nõk is befigyelnek néha :P

[Walaki]D`Lair
mondja ezt akinek nincs nõje...:P:P:P (hogy prezit idézzem...:))))

most már neked való mer faszik vannak :D

[Walaki]D`Lair
Most füröttem, nem néztem...

a görög pop zene királynõje :)

m1 :)

[Walaki]D`Lair
ki?

Húúú ez az énekesnõ végig táncolhatna a lelki világomon :D

Igen-igen... én is így gondolom: nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél. Ez van.

cSuwwi
az a baj ezzel, hogy közvetve beismeri, hogy esetleg tényleg szedett valamit.
ha tiszta lenne, belement volna a vizsgálatba, mert megmondták, hogy nem fogják hárman a tökét, csak egy üvegfalon át figyelik (bár ez sem sokkal jobb)

shit happens

lehet hogy csak a drogtesztõl féltek :)

nem csodálom :))
én is kész vagyok mostanság...

hehe bitzos hogy ahoz kikell szálnoda kocsiból és ugrálnod kell ?

MIMACSKA
Csak éppen két különbözõ ember vizeletei

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Ma 10 évet öregedtem bazz!!! :(
A második félidõig bírtam, aztán kocsiba vágódtam és elindultam dolgozni. Az Üllõin meg csörög a telóm. A pasim meg csak üvölt a telefonba, nem is értem mit mond, de mind1.
Kipattantam a kocsiból és ugráltam mint egy idióta.
Szerintem mindenki hülyének nézett!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

www.extragyongy.hu

Z
Na mi van? Úgy érzem, hogy a szpemmerkingek itt ólálkodnak a környéken...

Csak arra várnak, hogy mi, becsületes post gyûjtögetõ életmódot folytató fórumozk egy kicsit elforduljunk, és akkor rökktön tisztességes elõnyre húzhatnak lapot.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
úhuhuhuhuúúúgy vahahahaaaan!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

FtranX
mert "megtagadta" a doppingvizsgálatot. Pedig a verseny elõtt és közvetlenül utána vett mintái is negatívak lettek.

[Walaki]D`Lair
mért vették el?

cSuwwi
várható volt, hogy elveszik :(

de a pólósok nyertek :)

shit happens

FtranX
azt!!! így bizonyíték nélkül!!!

....a kurva annyukat !!!

hykao
IGEN, és egyúttal elvették Annus aranyérmét...
NYYYYYYYYYYYYERRRRRRRTTTTTTTTTTTTTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNNNNNKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!

huh elsõ félidõ vége :I 5 5

4 4 FAZÉéééééééééé !!!!!!!!

DE ENMUGY MINT A MULTKOR :-DDDD

de rajzot azé kérek :)

maj mesész ;)

BEAST
az joooo :D várlak

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Azok a régi szép idõk....
:DDD

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0

MIMACSKA
A berlini loveparade kamionon tánzoltam a paárádéen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó volt nagyon!!!!
Kitsit ittam is

www.extragyongy.hu

MIMACSKA

Este 11-kor jövök!!

www.extragyongy.hu

neem
bár most hogy így mondod, tényleg ez a mozdulatot csinálja az adidas reklámon :)

tegnap szórakoztunk haverommal, csináltunk jópár ilyen focis képet és ezek lettek a legjobbak
gondoltam összevagdosom õket és jó lesz a fényképalbumba

Z
Zidaneos képekrõl tanultad?

Z
muháháhá

és fakérget ettünk, milyen finom is volt az szamárszaros fûvel

hykao
Nem, épp jó. Felraktalak!
htx

amúgy mekkora méret kellene? ez túl nagy?

De szép idõk is voltak.....:)
Emlékszem még, mikor 68ban a vietkongoknál lónyomból ittuk a vizet...:D

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0

Z
he? hehehehhe!

Duna new york:)

Z
az jaó! hol voltál kolis?

Azért nem mindegy az ébresztés módja sem:)
Mondjuk trombitaszó, üvöltõ heavy metal zene, síp mint a focimeccseken,vagy akár a szabvány szurkolói duda.
Volt alkalmunk mindet kipróbálni szintén koleszben:DDD

Z
lol, a koliban reggelente aki elsõnek kelt úgy 7 óra körül, az ezzel ébresztette nálunk az emeletet. :DDD

asztbeszt+.... rzha :)