74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
9. a népszerűségi listán... dehogy hal ki. -
crazygirl worship? :)
A többistenhittel vigyázz, mert vmelyik féltékeny lesz! -
utolsó 62 üzcsy loál -
ugot2know #61727 yess,megemlítette a nevem!:) -
Nos hogy reagaljak itt a felhozott allaspontokra...
Lefogyni nem fogok egy olyan ember kedveert mert az az anorekszias csajokat szereti.
En igy vagyok buszke magamra ahogy vagyok. En nem vagyok kover csak van rajtam mit fogni... es nem csak a csonjaim latszanak... Hogy ugotnak is valaszoljak: Klaucica rajongoi forum mar van
annal tobb nem kell. :P
De azoknak koszonom hozzaszolast aki pozitiv velemennyel volt rolam. Jah es ... csak ilyen ruhat vittem :DDDDD masban nem tudtam hegyet maszni mert nem vettem olyan ruhat :DD
-
vagy a parasztoknak
te köcsög
ja és meg ne sértődj, én csak őszinte voltam -
haldoklott a topic de átmenetileg megmentettétek. -
ugot2know #61723 [MER Ő KONFLIKTUSKERÜLŐ] -
Csak a nyálad ki ne folyjon, mert megint hozzáragadok a falvédőhöz. Nincs meg a napi 16 óra szunyád, vagy miért pont fényes nappal alszol? -
De ő érti a poént. Különben is magas lasztit adott, amit illik ilyenkor lecsapni. -
ugot2know #61720 ez azért naon durva volt
:) -
G_ArchAngel #61719 na, megyek, alszom egyet Rád...:P -
Ezért nem kapod meg az óhajtott vasgolyót télapóra. -
ugot2know #61717 szóltam batmannek,majd elintéz mkit -
G_ArchAngel #61716 ja, Te dörzs(ölt)hajtású vagy?
tudod jól, hogy a fakockánál bonyolultabb műszaki dolgok meghalnak a kezemben... -
De milyen jó, mindig új izgalmak elé nézhetsz, nem kapsz két egyforma választ vagy reakciót! -
Dörzshajtásnál nincs lánc, műszaki zseni. -
Honnan tudnám, te majom?
(Edd meg amit kinyom) :D
Amúgy párod megtudja, a nyelved kihúzza a fenekeden. :) *zsarolási alapnak felírta* -
Takezó #61712 hm, tapasztalatom szerint elég sok ilyen lány van, és ez a fajta kiszámíthatatlanság elég bosszantó:o -
G_ArchAngel #61711 furcsa lány...
néha jól ellehet vele poénkodni, mégha csipkelődő stílusban is, de van mikor az agya ledobja a hajtásláncot... -
Nekem csak fülünyulam van, meg plüssmedvém. Keményebb eszközökkel nem harcászkodok. :P -
Takezó #61709 ez olyan szép volt :o -
G_ArchAngel #61708 mintha k*rvára komolyan gondolnám...
ha tudod, hogy lelkem mélyén Te vagy a fénylő csillag, akkor miért nem veszed a lapot...? -
ugot2know #61707 It már a bolhából elefántot tipikus esete forog fenn,mki elővette késkészletét és kis állatkertjét (béka,kigyó) -
Nem én vagyok a Micsmacs, ha azért csodálkozol. -
-
.l..
Mellesleg eltekintve beugatási szándékodtól, nem ész kérdése a dolog. -
G_ArchAngel #61703 talán kicsivel több esze van, végülis Klau nem szőke... 

(bocsi Micsmacs
)
-
Hajnalcat #61702 Már alakul a dolog, mindjárt átnyúlnak a monitoron és megverekszenek. -
Ezzel csak azt éritek el, hogy ő is leszedi a képeit a francba, mint anno én tettem. -
ugot2know #61700 húú,egy legújabbkori Trója,csak nincs 3 nő... -
Takezó #61699 Valóban inkorrekt, de mennyivel jobb valakit a külseje miatt akár kismértékben is cikizni? -
punyóvan -.- -
vg #61697 Köszönöm a hatalmas véleményed, elfogadom, de egyben le is szarom, mert a legszemetebb, legprimitivebb dolog a világon valakinek a szület belekeverni egy beszélgetés/veszekedésbe! -
A galériádban az a ronda nő a húgod v. a bnőd? Esetleg nővé akartad magad operáltatni és így sikerült? :) -
lol ilyet mondani anyádék nem mondták még mi az az illem??? ilyet NEM mondunk senkinek sem főleg nem egy lánynak nézzél tükörbe inkább h magadon mit javíthatsz mivel ilyen véleménnyel vagy egy csinos és szép lányról gondolom csak a féltékenység beszél belőled...úgy ahogy a többiek mondják van sok más topic ahol a levegőt ronthatod -
vg #61694
-
Már várom azt a részt, amikor megküzdenek a hölgy becsületéért. :) -
ugot2know #61692 Klaucica rajongói klubot és petíciót,azonnal! -
Takezó #61691 Bizony, vannak olyanok is: )