74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • Match
    na látjátok...apátok lehetnék :)
  • peet69
    hehe én Május másodikán töltöm :DD :PPP
  • Match
    május 1.
  • peet69
    Az mit jelent ??? má mint hanyadikán ???
  • peet69
    hehe LOOOL :DDD
  • Match
    jah, még 6 napig :)
  • peet69
    17 ?????????????????????
  • hykao
    nem tudom, hogy lehet kijátszani...
  • Match
    hmm..és hoyg lehet ezt kijátszani? :)
    EZT ESETleg elküldheted priváttba, mondjk olyanba ami talán ne mis annyira privát.. :)))

Bobbi: köszike :)
  • ÁjjLe BoBBi
    lehetsz te is :))
  • hykao
    a lényeg annyi, hogy nem mindig privát, az a privát...
  • Match
    ehhe :)
    a végén én leszek az sg buzija :)
    vagy az már sodi? :)
    mik a privátüzenetrendszer sajátosságai? :D
  • cSuwwi
    ám legyen...
  • hykao
    Oké! Hiszek neked! A vicceskedést is arra értettem, hogy velem viccelt akkor, amikor a szőrös férfit írta. (remélem, nem a privátüzenetrendszer sajátosságait kihasználva szórakozott valaki...)

(...mondjuk azt most nem mesélem el, hogy mit gondoltam rólatok, amikor különböző topikokban láttam az oda-vissza levelezgetéseteket, amiből kiderült, hogy egy pár vagytok ...és abban a tudatban, hogy Borcsa egy 30 éves szőrös férfi...)
  • Calver
    mivel személyesen ismerem mind Match-et mind Borcsát, én is tanusítom hogy az ottan biza Borcsa!
  • Match
    és ő mondta hoyg ez a kép egész jó lett, mehet a fórumozók fényképei közé...
    na mindegy, majd hétfőn ír szerintem, max akkor tisztázódik a dolog.
  • Match
    mivel a barátnőm tanusíthatom hoyg egy 17 éves szőrtelen nő :)
  • cSuwwi
    Jólvan. Amíg nem tisztázódik a személyazonossága, addig várólistára teszem. (Parizer miatt is megjártuk már egyszer)
  • ÁjjLe BoBBi
    áh én meg már kezdtem másra gondolni...
  • PAYNE
    raggalt=reggelt
  • PAYNE
    jó raggalt
  • peet69
    reggelt
  • ÁjjLe BoBBi
    reggelt
  • hykao
    *inkáb=inkább
  • hykao
    Hohó!
    Borcsa, amikor kérdeztem régebben tőle, hogy nem akar-e felrakni képet, azt válaszolta, hogy inkább nem...annál is inkáb, mert 30 körüli szőrös férfi...
    Most akkó' mi van?
    ...vicceskedünk vagy mifene???
  • hykao
    Jó reggelt emberek!
    Most készülök lefeküdni, de előtte még megosztom veletek az éjszakám történetét...

Szóval pár haverral, meg pár lánnyal belecsaptunk a budapesti éjszakába, ami úgy indult, hogy én legkésőbb 1-kor húzok haza aludni...
    Nos a dolgok úgy alakultak, hogy ez nem következett be...helyette még most is ébren vagyok, és ezeket a sorokat írom...
    A dolog akkor kezdett veszélyessé válni, amikor egy ominózus szórakozóhelyen összefutottam egyik általános iskolás osztálytársammal, akinek a bátyja társtulajdonos...
    ...hogy ne nyújtsam hosszúra a mondókámat, a lényeg, hogy hajnal körül már a lányWCben ólálkodtam...és mire kiértem az autómhoz (a tizenakárhányadik Hurricane koktéllal a kezemben, és a 120 ezres számlával a zsebemben...), már vagy 9-en heverésztek benne, pár ismeretlennel kibővülve (ebből kető a csomagtérben - kombi - négykézláb elhelyezkedve)...
    A népesség ritkításába kezdtem - miután beadtam az autóba a koktélt - aminek folytán sajnos egyik csomagtéri barátomat (akit már több mint húsz éve ismerek) sikerült úgy kihajítanom a kocsiból, hogy a "nagyot koppan, azután elhallgat" versidézet megállta volna a helyét eme pillanatban...
    Ezután még vissza a helyre, némi ordibálás, pohártörés...majd irány tovább a budapesti éjszakába, immáron koktélomat visszakapva, szívószálazva...(azon gondolkozom, hogy, hogy a fenébe úsztam meg rendőri hemzsegés, valamint autótörés, egyéb károkozás nélkül az éjszakát...hisz még most is kóvályog a fejem, mindvégig én vezettem...)
    A koktélos pohárat, meg a maradék jeget, díszítést, miegymást valahol a Rio környékén hagytam el...de néhány esemény már a jótékony felejtés homályába vész...bár az a kurva számla felejthetetlenek tűnik...
  • peet69
    Re all
  • Match
    mesteri...nem majd esetleg frissíítjük a képet ha lefestem a falat...
    természetesen csak fotosoppal...az tisztább meló :)
  • cSuwwi
    done
  • Match
    jóvanna, azt már ki tudod bogarászni belőle :)
  • cSuwwi
    igen, a szám is elég lett volna :D
  • Match
    vagy ilyesmi azonosító kelL?:
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1070264396
    ???
  • Match
    Borcsa...
    hát, hozzászólást csak hétfő környékén várjatok tőle...
    mivel csak suliból irogat...
    de megbízhattok bemnnem hogy nem fogok poénból betenni róla képeket.
    sg nick meg Borcsa
  • cSuwwi
    jó lenne egy hozzászólás az érintettől is. Vagy legalább az SG azonosítója, mert addig nem lehet beállítani az új tagot...
  • DecenS
    LooooL :D:D:D:D
  • Match
    most veszem észre hogy a karnis mögött nincs lefestve a redőny fedője :))))
    feledékeny vagyok :)
  • Match
    ehhe....igazi gitáros tehetség a kicsike :)
  • DecenS
    "Hölgyem. Ott ül azzal a csodás instrumentummal a lábai között... és csak vakarni bírja?!"
  • DecenS
    Juj! Hát ő meg hogy fogja azt a gitárt... ölni készül vele?! :))
  • DecenS
    Ha yol tudom Hyk amúgy is rendszeresen figyel a fórumra.
    Gondolom szólt volna, ha azt akarta volna, fejezzük be.