74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
na látjátok...apátok lehetnék :) -
peet69 #22841 hehe én Május másodikán töltöm :DD :PPP -
május 1. -
peet69 #22839 Az mit jelent ??? má mint hanyadikán ??? -
peet69 #22838 hehe LOOOL :DDD -
jah, még 6 napig :) -
peet69 #22836 17 ?????????????????????
-
nem tudom, hogy lehet kijátszani... -
hmm..és hoyg lehet ezt kijátszani? :)
EZT ESETleg elküldheted priváttba, mondjk olyanba ami talán ne mis annyira privát.. :)))
Bobbi: köszike :) -
lehetsz te is :)) -
a lényeg annyi, hogy nem mindig privát, az a privát... -
ehhe :)
a végén én leszek az sg buzija :)
vagy az már sodi? :)
mik a privátüzenetrendszer sajátosságai? :D -
ám legyen... -
Oké! Hiszek neked! A vicceskedést is arra értettem, hogy velem viccelt akkor, amikor a szőrös férfit írta. (remélem, nem a privátüzenetrendszer sajátosságait kihasználva szórakozott valaki...)
(...mondjuk azt most nem mesélem el, hogy mit gondoltam rólatok, amikor különböző topikokban láttam az oda-vissza levelezgetéseteket, amiből kiderült, hogy egy pár vagytok ...és abban a tudatban, hogy Borcsa egy 30 éves szőrös férfi...
)
-
mivel személyesen ismerem mind Match-et mind Borcsát, én is tanusítom hogy az ottan biza Borcsa! -
és ő mondta hoyg ez a kép egész jó lett, mehet a fórumozók fényképei közé...
na mindegy, majd hétfőn ír szerintem, max akkor tisztázódik a dolog. -
mivel a barátnőm tanusíthatom hoyg egy 17 éves szőrtelen nő :) -
Jólvan. Amíg nem tisztázódik a személyazonossága, addig várólistára teszem. (Parizer miatt is megjártuk már egyszer) -
áh én meg már kezdtem másra gondolni... -
raggalt=reggelt -
jó raggalt
-
peet69 #22821 reggelt -
reggelt -
*inkáb=inkább -
Hohó!
Borcsa, amikor kérdeztem régebben tőle, hogy nem akar-e felrakni képet, azt válaszolta, hogy inkább nem...annál is inkáb, mert 30 körüli szőrös férfi...
Most akkó' mi van?
...vicceskedünk vagy mifene???

-
Jó reggelt emberek!
Most készülök lefeküdni, de előtte még megosztom veletek az éjszakám történetét...
Szóval pár haverral, meg pár lánnyal belecsaptunk a budapesti éjszakába, ami úgy indult, hogy én legkésőbb 1-kor húzok haza aludni...
Nos a dolgok úgy alakultak, hogy ez nem következett be...helyette még most is ébren vagyok, és ezeket a sorokat írom...
A dolog akkor kezdett veszélyessé válni, amikor egy ominózus szórakozóhelyen összefutottam egyik általános iskolás osztálytársammal, akinek a bátyja társtulajdonos...
...hogy ne nyújtsam hosszúra a mondókámat, a lényeg, hogy hajnal körül már a lányWCben ólálkodtam...és mire kiértem az autómhoz (a tizenakárhányadik Hurricane koktéllal a kezemben, és a 120 ezres számlával a zsebemben...), már vagy 9-en heverésztek benne, pár ismeretlennel kibővülve (ebből kető a csomagtérben - kombi - négykézláb elhelyezkedve)...
A népesség ritkításába kezdtem - miután beadtam az autóba a koktélt - aminek folytán sajnos egyik csomagtéri barátomat (akit már több mint húsz éve ismerek) sikerült úgy kihajítanom a kocsiból, hogy a "nagyot koppan, azután elhallgat" versidézet megállta volna a helyét eme pillanatban...
Ezután még vissza a helyre, némi ordibálás, pohártörés...majd irány tovább a budapesti éjszakába, immáron koktélomat visszakapva, szívószálazva...(azon gondolkozom, hogy, hogy a fenébe úsztam meg rendőri hemzsegés, valamint autótörés, egyéb károkozás nélkül az éjszakát...hisz még most is kóvályog a fejem, mindvégig én vezettem...)
A koktélos pohárat, meg a maradék jeget, díszítést, miegymást valahol a Rio környékén hagytam el...de néhány esemény már a jótékony felejtés homályába vész...bár az a kurva számla felejthetetlenek tűnik... -
peet69 #22816 Re all -
mesteri...nem majd esetleg frissíítjük a képet ha lefestem a falat...
természetesen csak fotosoppal...az tisztább meló :) -
done -
jóvanna, azt már ki tudod bogarászni belőle :) -
igen, a szám is elég lett volna :D -
vagy ilyesmi azonosító kelL?:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1070264396
??? -
Borcsa...
hát, hozzászólást csak hétfő környékén várjatok tőle...
mivel csak suliból irogat...
de megbízhattok bemnnem hogy nem fogok poénból betenni róla képeket.
sg nick meg Borcsa -
jó lenne egy hozzászólás az érintettől is. Vagy legalább az SG azonosítója, mert addig nem lehet beállítani az új tagot... -
DecenS #22808 LooooL :D:D:D:D -
most veszem észre hogy a karnis mögött nincs lefestve a redőny fedője :))))
feledékeny vagyok :) -
ehhe....igazi gitáros tehetség a kicsike :) -
DecenS #22805 "Hölgyem. Ott ül azzal a csodás instrumentummal a lábai között... és csak vakarni bírja?!" -
DecenS #22804 Juj! Hát ő meg hogy fogja azt a gitárt... ölni készül vele?! :)) -
DecenS #22803 Ha yol tudom Hyk amúgy is rendszeresen figyel a fórumra.
Gondolom szólt volna, ha azt akarta volna, fejezzük be.