74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
jó neked! én ebben az évben még vagy 10x ha voltam bulizni. de majd a nyáron behozom :) -
ha éjszaka hazamegyek, akkor leülök TO-zni :DD -
Én lassan már 5 hónapja minden hétvégéből 1 napot végigbulizok (biliárd, pizzéria, pub, ivóparti lájtosan dumálgatásokkal, webpartik), de már unom néha. Most hogy a tesóm barátjának segítek a lakásuk kialakításában kicsit színesítette a hétvégéket (betonozás, szigetelés, butorozás stb).
-
Puntigamer #27329 future úgyis úgy be leszel állva, azt se fogod tudni ki vagy :) -
Puntigamer #27328 hehe :)
nekem szombaton lesz a bankettem :) -
Jó azért néha kicsit light-osan becsicsenteni :) a barátokkal, hétvégén ünniztem a szülinapom és a padloig táncoltuk magunkat :))))) állatjóvolt -
neked is köszi! megpróbálom nem teljesen kiütni magam :) -
én is gratulálok!! aztán ne rúgj be nagyon!! -
azért csak maradjunk az asztal felett :))) -
thx! :) ma este méltóképpen meg lesz ünnepelve. :D -
:)
FtranX: gratula, akkor ma örömünnep van :) ? -
HUÁÁÁÁÁÁ! Sikerült a záróvizsgám!! :DDD -
lehet... és köszönöm, Téged is jó látni. meg bárkit. -
hi parizer
ha jól tudom még együtt 1xre fennt itt soha?
jó látni _:) -
szép jó reggelt, jó érettségit(tegnap kaptam kézhez a bizonyítványokat háháhá) Fiatalok! -
hehehehe!!! jó post...
hajrá D'Lair! az ágyú/puska/pisztoly segítsen meg fiam. De FŐLEG AZ ESZED! ;-) -
Puntigamer #27316 hehe, meglesz no para!
-
1 kalappppal, a Túlerő legyen veled és a puskád :) -
[Walaki]D`Lair #27314 Jahogy aki nem értené: MINNYÁ ÉRETTSÉGIZEK, BASSZÁTOKMEG!!! :DDD -
[Walaki]D`Lair #27313 HÚ MÁR ITT VAGYOK A SULIBAN, 11:40-körül megyek be!!! DRUKKOLJATOK!!! :D
Na délután jövök! :) -
hali mindenki :) gyógy reggelt
-
Puntigamer #27311 mi is a téma? :)
le vagyok maradva... hehe -
Köszönöm! -
Kérem felrakni,mondjuk az utolsó helyére!
-
Lacika 79 #27308 Nah, gondoltam belökök én is egy képet magamról, nehogy tudjatok aludni az éjszaka. :-)
-
halihó!
jó sokat írtatok...alig győztem elolvasni :)
Egész érdekes okfejtések mennek itt, grat. -
Én a barátomét szoktam ha ott vagyok náluk és nincs rajtunk kívül senki. És akkor csak abban flangálok :)) -
by mindenki holnap tala, hív a haza :)) -
nem a hét év sok hanem a korai 7 év. -
ja ja igaz! nem agyaltam én sem tanúltam az elmúlt pár évből, s derűlt égből a villám sújtott le a dolog mikor egyik hétvége lamur két napra rá öri szakítás. Előtte minden király, szülők mindenki nézet mint a Rozi a moziban.
De igaz sok volt a korkülönbség, azóta a hasonló esetekben máshogy járok el. -
Amúgy nem baj szerintem, ha fiatalabb a csaj, akár tíz évvel, vagy még többel (persze nem ha 20 év alatti...), mert egy férfi még 50 évesen is tetszhet a nőknek manapság, de egy 50-es nő már nemigen... (max. a pénze...) -
ok, ok, nem is szabad -
Pont ez az, hogy szerintem az a kapcsolat nem ideális, ahol túl sok mindent kell feladni, vagy túl sok kompromisszumot kell kötni...
Miért? Ha én sem várom el a másiktól, hogy megváltozzon (nem is tud amúgy senki...), illetve, hogy olyan legyen, amilyen addig nem, vagy nem kérek tőle olyasmit, amihez nincs kedve stb. - akkor viszont is elvárom ugyanezt.
Kevés az összhang? Tovább kell keresgélni...vagy nem is, majd jön az magától is...(vagy nem...)
Én már leszoktam egy párkapcsolatban az állandó eszelésről.
Csak felemészti az embert.
Vagy működik valami jól magától, vagy nem...de ha nem, akkor elmélkedhetsz, gondolkodhatsz, jártathatod te is, meg a másik is a szátokat...hosszú távon nem fog működni...ennyi -
Hát nem vagyunk egyformk. Nekem 2 hétig semmi bajom nem volt de utána... Nekem csak úgy nem megy az új nő, talán nem találtam olyanra akivel szívesen együtt lennék hosszabb távon. -
Tarós azt hittem szerelem:
15 a hölgy-18 az én -->4,9 eltöltött év
19 a hölgy 26 az én -->2 év -
no problem. Olyan inget, ami nem az enyém, nem szoktam magamra venni. -
ööö, ha elragadtatnám magam: a jelenlévők mindig kivételek... -
Sok dolgban egyet értünk, jó volt mástól is olvasni ezeket a sorokat.
Nem változtam sokat egyik párom kedvéért sem. Adtam magam (megpróbáltam) és kész, a nehéz a megszokásból az hogy kötödtél egy emberhez, egy időbeo.hoz. (hétvégies kapcs.) stb. Az elején még beleestem abba hibába hogy a fél baráti körömet elvesztettem, a köv. kapcs. ezt már nem hibáztam el. -
Nekem, amikor beszopósodott a drága, két hétig rendesen padlón voltam, de aztán már csajoztam, és két hónap múlva lett egy jobb, fiatalabb stb., akivel ugyan csak két hónapig voltam együtt, de arra pont jó volt a dolog, hogy helyrebillenjen a hülyeségem... -
[figyelget]