Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
LOL
hykao
Na mondok én neked egy romantikus Gellért hegyeset bazz.
Épp megfigyelésen voltunk, amikor a Citadella környékén az egyik bokros résznél arra lettem figyelmes, hogy két hajléktalan guberáló keni egymást bazz...
Két csóka...broáf....
Esrohnoil
Ööööööö.. mit töröltél meg és mivel?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Esrohnoil
2 pasi mellé 3.-nak? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Gfreiter
LOLOLOL 😄 Mér nem "szálltál be" te is??

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Esrohnoil
pffff.... #17920-as visszavonva.

A mi házunk elõtt is anyaszült meztelen csinálták az õsszel. Láttam, kocsi áll kint... tök sötét, semmi világítás... kutyáim ugatnak, a kocsi meg néha-néha dudál egy rövidet...
Kimegyek, miaf@sz... odamegyek az anyósülés oldali ajtóhoz erre egy pucér fehér segg néz farkasszemet velem... Na mondom, "mindent bele" 😄

Gfreiter
A csukát azért fölhúztam

Gfreiter
De utána megtöröltem rendesen...

Esrohnoil
Miért? Még szép h. levette... v. te zokniban kimennél az esõbe?

Gfreiter
Najó, nem mondtam teljesen igazat...
Elõtte kellet hugyoznom, de akkor már belekezdtünk, csak nem ment nekem, és rájöttem, hogy ki kell mennem... De azért meg nem akartam felöltözni...
Zoknit asszem nem vettem le 😊

hykao
Hát, leginkább ágy...
Esrohnoil
v. nem széllel szemben kellett volna végezni.

hykao
LOL, levetkõztél meztelenre egy ilyen kocsiban kefélünk címû mûsorhoz??? Tán csak nem még a zoknit is levetted???

Hááhháá, romantikus volt...

Bazz kefélés után szégyeltél hugyozni a csaj elõtt???
Esrohnoil
pl. konyhaasztal?

Gfreiter
Akkor már nem esett annyira...

Gfreiter
LOL, én is 😊))))))))) Épp csak egy kis rést csinálok, hogy kilássak. Olyan, minbtha egy tankban ülnék 😄

Esrohnoil
LOL
Esõben, pucéran pisálni az út szélén?

hykao
Megesett jópárszor, de ma már elég puttosnak tartom...
Mondjuk, ha valakinek nincs lehetõsége máshol, akkor elmegy, de mondom, én jobb szeretem a kényelmesebb helyszíneket...
Gfreiter
LOLOLOL 😄DD

Gfreiter
Hm... úgy kell a csajt helyezni, hogy a kagylóülés izéje pont ott nyomja, és akkor jó lesz...
Nekem a duda szerencsére csak gyújtásnál mûxik 😊
De sztem nagyon kira volt 😊))))) Fent a Gellért-hegyen, kint esett az esõ, valami öreg villa elé parkoltam.. Nagyon romantikus volt 😊 Csak az volt a baj, hogy utána pisálnom kellett, és pucéran szálltam ki a kocsiból, és úgy 10 méter gyalogoltam el, hogy a csaj ne lássa...
Cserébe látta az a két kocsi, aki elhúzott mellettem...

hykao
hykao
Az meglehet...
hykao
Igen, olyan is volt, de bazi nagy havazás közepette nem nyerõ ötlet! Fõleg, hogy én egy lusta állat vagyok, és úgy indulok el a kocsival, mint egy guruló hóember...
parizer
na most már tényleg beküldöm magam az ágyba. sziasztok, további jó beszélgetést!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Esrohnoil
De az a legjobb ha közösülés van benne.

Kata ááá az már nagyon snassz, akkor még az is jobb, ha a másik ipse is a vezetõ oldalon száll ki 😄😄

Kata
Ezért kell olyan kocsi, amiben hátul is van ülés. Ha még ajtó is, akkor még jobb. Ott van hely kényelmesen ûzni az ipart. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Vagy egy bunkóbb megoldásként: "Vazz, akkor szálj ki hátul, te szerencsétlen!"

[/cserf][/fülünyúl]

Esrohnoil
Olyat senki nem tud, h. ablak leteker és kinyit kívülrõl? LOL

hykao
Ülés hátradöntve??? LOL. Gondolj bele sportülés, meg kagylóülés esetén...

Hát, nem mondom, hogy egyszer-kétszer nem volt rá példa, hogy seggel dudálás folyt az autóban, de jobban szeretem a kényelmesebb környezetet...
Hykao, elég lett volna letekerni az ablakot és akkor ki tudja nyitni saját maga is, aki ott ül 😄

Kata
Legalább a járókelõk egy udvarias úriembernek tartottak. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Esrohnoil
Pont erre gondoltam én is, mikor megláttam. 😊

Gfreiter
*eredeti* 😉

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DD Ereseti ötlet 😊)))))))

Gfreiter
Nem, mert amikor bárkit viszek, sosem panaszkodik 😄
Bár lehet, hogy már mindenki megszokta...

hykao
Szereti az a kocsijait, csak igénytelen állat, és nem vigyáz rájuk.
Az összes kocsi, ami tõle volt, mind össze vissza volt padkázva, gumi szálszakadásos-huplis, meg ilyenek. Mondjuk a madár csak padlógázt ismer...

Hehe, az egyik autóban (pont amit eldobtam a múltkor a hóban) a csávó az anyósoldali ajtónak kiherélte az ajtónyitó mechanizmusát, úgy, hogy belülrõl nem lehetett kinyitni...
Mindezt miért??? Hogy a csaja ne tudjon gyorsan kimenekülni, amikor püföli...

Én meg bazzeg, amikor már az enyém lett, olyan voltam, mint egy sofõr. Bárki utazott még velem, nekem kellett nyitogatni az ajtaját...pfff
Kata
Fúj!

[/cserf][/fülünyúl]

Vagy csak már megszoktad, G 😄

Gfreiter
Ja, és nem egymás mellett ültök, hanem egymáson...

Gfreiter
Mindkét ülés hátradönt, az olyan, mintha egy franciaágy lenne... (majdnem). Sztem nagyon kira 😄

Gfreiter
LOL 😄DD
Biztos csak akkor veszi fel, amikor horgászik... Hogy jobban jöjjenek a halak...
Hm, errõl jut eszembe: van még a csomagtartómban horgászbot, meg egyéb kellékek + egy vödör, és benne érlelem a kenyérrel, meg mnden szarral összekevert haltápot, mert minél büdösebb, annál jobban jönnek rá... Mer ugye ki tudja hol látok egy szép tavat, és örök életemben bánnám, ha nem horgásznék egyet rajta 😊 Érdekes, hogy ennek ellenére nincs büdös a kocsimban...

hykao
Természetesen arra gondoltam amikor nekem csinálják...
Fordított eset azért nehézkesebb (fõleg egymás mellett ülve), mivel csakis csajok jöhetnek számításba!!!

hykao
Volt egy audi, amit elcseréltem vele, de mivel sebtiben éjjel kettõkor került hozzám, a csomagtartóban ottmaradt egy DIESEL dzsekije, meg egy bosúz cipõje (nem tudom már hogy kell írni, mert kb. 10-12 éve volt divat)...
Nos az a dzseki már akkor is penészes-dohos szagú volt, és ennek már jó 5-6 éve.
Szóval a dzseki, meg a cipõ csomagtartóról csomagtartóra vándorolt, ahogy a csóka cserélgette az autókat.
Pár napja találkoztam vele, mert úgy volt, hogy autót cserélünk...nem hittem a szememnek, az a rohadt foszladozó DIESEL dzseki ott volt a csomagtartóban...
Gfreiter
Hm. Pedig az is jó, ha neked csinálják...

Gfreiter
LOL 😄 Biztos nem szereti. Az enyémben nincs szemét, minden egytõl egyig hasznos holmi... Akárcsak a szobámban. Tudod, sose tudni, mikor lesz rá szükségem, de abban a pillanatban, hogy kidobom, egybõl szükségem lenne rá 😊