74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Na nem úgy van az!!! Én Pesten lakom, egy olyan kertvárosi részben, ahol 3 óránként megy el egy autó a ház előtt, és akkora nyugalom van, hogy ki sincs kedvem mozdulni a házból, mert rögtön halálra unom magam! Azért oda-vissza autókázni is szar. Vágyom vissza a lakótelepre, ahol csak lecsoszogtam a lépcsőházba, és máris lehetett lötyögni a haverokkal. :) -
nem jó hasonlat! Izraelben 50 fok van, valahol 98%, valahol pedig 2%-os páratartalom mellett...ott a légkondi szinte létszükséglet!!! -
Zoleeca #30137 Ja :) értem. Mi újság van erre felé? -
G_ArchAngel #30136 ne izgulj, nem kell Budára menni, nálunk is 300e/m2 a lakásár a lakóparkokban...:( -
[Walaki]D`Lair #30135 kb fele ekkorára össze lehez hozni... -
peet69 #30134 :DDD -
Zoleeca #30133 Hi!
"kódot optimalizálni"
??? -
[Walaki]D`Lair #30132 nehogy azt hidd...;) -
ŐT IS: "smiley: bilincs" 

-
azt csak poén hejett írtam, viszont átlagos lakásár magasabb, mint itt a Duna bal partján, nem? -
[Walaki]D`Lair #30129 AMS-tól kaptam, ő a terjesztő!!! 

-
gondoltam... 
vigyázz, mert jön a
! 

-
[Walaki]D`Lair #30127 óbuda?... -
"akiknek" -LOL
akiktől... -
biztos jó lehet Budán lakni, de ott olyanok laknak, akiknek ne kérdezd, honnan szerezte az első(tíz) milliót.
És olyanok, akik oda születtek!
-
[Walaki]D`Lair #30124 hát persze... 

-
A Budai Hencegnő... 

-
Igaz igaz...bár ez más nagyobb városban is így van :( -
[Walaki]D`Lair #30121 az a baj, hogy a BKV rosszul áll hozzá a veszteségéhez...nem vesznek elegen jegyet, sok a bliccelő...erre drágítja a jegyeket...mi a következménye? megint kevesebb jegy fogy... -
fizettél érte, hogy így szapulsz? 

-
Továbbmegyek: A metró megér egy misét... :D
Adi: én inkább BKV-val utazok /ez is helyes a magyar nyelvtanban, mielőtt valami műveletlen belekötne... :D/, mivel túl türelmetlen vagyok az autózáshoz. Ott Ha mennék is sokszor nem tudok a sok láma sofőr miatt. Nem vagyok száguldozós, de a pesti forgalomnál szerintem még olaszországban is jobb a helyzet. Túl sok a kocsi Pesten, és már csak ezért is, ha tehetem inkáb gyalog járok. Nem sokkal lassabb gyalogosan napközben a belvárosban, valamint nem kell parkolóhelyet keresnem.
Én inkább örülök, hogy van egy tömegközlekedési cég, mégha gyakran kritizálható/kritizálandó is a működésük. Európában egyedül a párizsi "BKV" - sajnos a nevét nem tudom a vállalatnak - nyereséges. És nagyon drága. A mi BKV-nk még elfogadható árfekvésű. Más kérdés, hogy tényleg büdös, de szerintem ez azoknak a hibája, akik nem fürdenek (félreértés ne essék, nem azokat akarom baszogatni, akiknek nincs lehetőségük a mindennapi fürdésre), de megtehetnék. Én is sokat jártam reggel 5-7 óra között a 3-as metróval majdnem egész hosszában, és elég sok olyan munkás jár úgy melózni (ergo kapnak pénzt, csak nem szappanra/tisztálkodószerre költik), hogy nem fürdött az előző esti sörözés óta... :(
Igen, a buszok, és villamosok is tömöttek, és büdösek de azok sem azért, mert a BKV úgy csinálta, vagy vette meg, hogy büdösek legyenek, hanem mwer nincs a pesti emberek egy bizonyos hányadának önkritikája, vagy csak nem érdekli őket, hogy büdösek. huhh, most látom, hogy milyen jó kis angolfelsőfokúCnyelvvizsga szöveget írtam: 1 mondat 5 sorban. LOL
Én tős-gyökeres pösti vok, és nem esik jól, amikor a vidékiek fikáznak bennünket, de sajnálatos módon sokszor igazat kell adnom nekik néhány dologban. -
[Walaki]D`Lair #30118 Most teszem fel a True Crimes of LA nemű játékot...3.1 giga feltelepítve...hát mi a fasz van abbba??? hülye buzik hogy nem tudnak kódot optimalizálni...
-
[Walaki]D`Lair #30117 reggelt! -
Nem baj, hogy nem akar mindenki Budán lakni....nem férnénk el :))))))))))))) -
peet69 #30115 én fordítva csinálom -
Mé lehetnél...hogyishívjákazta 8keres reppert. Azta valovilágost! :) -
Igen igen...átmenni látogatóba. :))
De aztán szépen haza a nyugis budára :) -
"Háát nekem tök mindegy lenne, hogy hol lakok Bp-n ha van kocsim..."
Mondjuk azzér az ilyen 8ker meg a 9ker azt kihagynám..
... ....
-
Háát nekem tök mindegy lenne, hogy hol lakok Bp-n ha van kocsim...
Én a bkv-n pl.: megörülök néha.. legrosszabb, hogy mindig teli van. Télen azzér van büdös, mert becsukják az ablakokat. Nyáron nyitva van az ablak de az emberek olyan büdösek néha, hogy hihetetlen. Izzadság szag vaz.. már csak a zöld felhő hiányzik némelyikről.. fhuujujj.. faszopó bkv. Máshol van a buszon fűtés, és van klíma. Csöves ez a bkv.
Pl.: Israel-be Légkondis buszok vannak.(be is kapcsolják) Amint felszállsz azzonal fizetni kell. Normálisan nézznek ki a buszok, és plüssből vannak az ülések. Csak ott meg attól paráznak, hogy felrobbantják őket. Van olyan, hogy az a nagyon hívő zsidó elő veszi a kis ima könyvét és végig imátkozza a buszozást!
Viszont kibaszott sok szemét van az utcákon.. És vezetni úgy vezetnek az emberek mint az örültek.
Dudálnak, ugatnak.. minden...
Sehol se jóóóóóó..... ....... -
ja, ja, PEST!!! (csak nem akartam SG Budapest Connection-t csinálni a topikból...)
"PEST, MEGÉR EGY ESTET..." :))) -
halihó!
Hyk: most töltöm szorgalmasan a meccseket. :)
Este nyilatkozom!
jah, és beleszólok, hajrá Pest! hihihi :DD -
Így van. -
G_ArchAngel #30107 inkább Buda, bár a régi pesti résszel sincs gond...
nekem vagy történelmi (Buda, Veszprém, Sopron) legyen, vagy múzeális (Bakonybél, Kővágóörs, Harkány) vagy ulramodern (ilyen nincs az országban)... -
ízlések és pofonok... -
Buda jobb sztem lekni. :) -
G_ArchAngel #30104 nem fizetek én:)
majd asszonnyal együtt, míg egyedül vagyok, addig haveroknál...
és mielőtt Micsmacs beémkötne: az összes tapolcai:)
tudod úgy vagyunk, mint az olaszok: együtt, mindent, mindenkor, mindenkiért:) -
összerakom a fákat, ráállok a suzukival és meggyújtom. -
25ért van belvárosban eladó 109nm öröklakás
vagy ez nem aza topig?
I., II. kerben nám sok egy pifit a lakbér? vagy csak én húzom le az albérlőket? -
Persze a pesti suttyó lemegy vidékre oszt még tüzet se bír gyújtani... :DD -
Hát nem táncolni megyünk az bizti. A barátaink nem tinik már :) Kaja nem fontos mert előtte a Spoonban vacsorázunk.
Normális nem túl üvöltő zene (nem techno, nem rock és nem elszálós) ami mellett lehet iszogatni és dumálni. Nem érdekel ha drága de a piát semmiképpen ne spórolják ki a pohárból. Kultúrhely na!!!