74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • ricsi1
    hmm..asszem lesz miről bezsélni msn-ben
  • G_ArchAngel #31220
    mégiscsak szebb út az ágyhoz...:)

érdekes, hogy amelyik lányért sokat szenvedtem, az sokkal tartalmasabb kapcsolat lett, mint akinek "az" után kérdeztem meg a nevét...:)
  • Kata
    Az még nem minden, lehet csak eszköz a nő minél előbbi ágyba viteléhez... :)
  • G_ArchAngel #31218
    hidd el ismerem őket:)

náluk még divat az éjjeli pezsgőzés a szigligeti várban, nem pedig a "kő'kóla?-meg'hát"...:)
  • Kata
    sok ilyen "jó partyról" derült már ki, hogy nagy nulla van mögötte, úgyhogy az ilyen rizsára nem bukok már. :)
  • G_ArchAngel #31216
    már lekésted:)

pedig némelyik srác jó party:)
  • Kata
    sok ocsmány kiéhezett kan? HOL?!
  • G_ArchAngel #31214
    áh, bébi, tartsd meg nyugodtan...:)

amúgy sem engedtelek volna a sok ocsmány kiéhezett kan közelébe...:)
  • Kata
    jövő hétvégén én is lánybúcsúra vagyok hivatalos. :)
  • Kata
    nem volt ott olyan sokáig...

Akkor jó. Visszaküldöm a táncosruhát.
  • G_ArchAngel #31211
    talán, mert sokáig ott volt a felhasználói infódban???

megoldottuk a táncoslány kérdést, mert nem kapkodtál érte...:)))
  • ricsi1
    Mondjuk azt,h megláttam valahol.
  • ricsi1
    te is itt laksz?mindjárt nyiok egy SG:Tapolca connection szábt:-)
  • Kata
    most már csak azt nem tudom, hogy a francba tudja a weblapom címét...
  • G_ArchAngel #31207
    Nem, tapolcai Kata, mint én...
  • Kata
    Tapolcai vagyok én is.
  • ricsi1
    KATA,olvastam a fórumodat,és akad ott egy téma,"Haláp-city"névvel,amiben említed,h"nemtudod mikor mész haza"eszerint te halápi vagy?(csak azért kérdeem,mert én tapocán,szalaz elég közel van)
  • hykao
    Minden megkezdett év egy-egy csillagot jelent, amióta regisztráltan fórumozik az illető az SG-n. (csak VIP-eseknél jeleníthető meg)
  • ricsi1
    mit jelenta csillag 1-2 embernél?
  • hykao
    meghalt
  • Adi
    Dr. Moreau Szigete-be mi történt a macskacsajal?!
  • G_ArchAngel #31200
    sajnos, nem, pedig szívesen megismekednék vele...:PPP

5 után értünk ZP-be, már rohadt világos volt...:)
  • Z
    ehhh, remélem a zipiben nem Téged láttunk a vízben egy enyhén illuminált állapotban lévő "tanga bugyi+ melltartó" ruhájú cegánlánnal ugrabugrálni... :DDDD

Ennyi pijától én már rég kifeküdtem volna. Mostanában számomra már csak egy Borsodi, utána sloszgold a téma.

Egész jó a zipiben a kisebb rész: már nem az a durva drámenbéjsz zene megy. Azt ugyanis nem nagyon tudom elviselni. Valami korrekt black vagy hipháp zene ment.

Gallusz Niki nem tartozik véletlenül az ismerősi körödbe? Jó lenne egy fotó autógrammal... :DDD
  • MIMACSKA
    nem
  • VinylToy #31197
    Most hogy mondod, tényleg...phheeeejjj
  • G_ArchAngel #31196
    10 csaj bekoktélozva? áh, szerintem nem lett volna az jó neked...:PPP
  • VinylToy #31195
    Én a leánybúcsút meglátogattam volna, ha már helyben volt
  • G_ArchAngel #31194
    hát pénteken itt ittunk, de az csak lightos volt, majd felvonatoztunk 2 tálca Gösser társaságában 5-en...
    a többiek és a ruhák, autóval mentek, de a hardcore mag inkább inni akart, és felvállaltuk a 4 órás vonatozást...:)
    utána kaja vmi Golden Bridge étteremben a Budaörsi úton - finom volt a barna sörük...:)
    Aztán felmentünk az egyik srác új lakására - féltette is ám:DDD - aztán kezdődött a masszív piálás: mindenki Jäger, én Bacardi - kicsit hihetetlen, de 1,5 üveggel nyomtam le - annyira meleg volt, hogy szerintem egyből ki is ízzadtuk a piát, majd félmeztelenül ugráltunk a szakadó esőben...:)
    aztán megjött az ajándék két szőke formájában, ezt hagyjuk inkább, de "nagy szopás" volt az estének ez része...:DDD
    Aztán egy órán keresztül buliztak velünk, meg egymást nyalogatták, de én már merev részeg voltam és a penicilin felfededezésének fontosságát magyaráztam Balázs haveromnak (ő egyébként Zsédenyi Adrienn öccse, de Zsadri asszem a leánybúcsún volt Keszthelyen (a kedvesem még nem tért magához, így nem tudom, hogy az milyen volt:D))...
    Miután elfogyott a pia (naná, hogy a két szöszi itta meg a maradék Bacardim...) átmentünk a Rió-ba, itt arra emléxem, hogy két holland leányzónak taglaltam újabb Bacardik kiséretében a labdarúgásuk szépségeit...:)
    Aztán emléxem a Zöld Pardonra is, de ott már csak söröztem, aztán 6 körül hazaindultunk...:)
    Természetesen videófelvétel készült, de a vőlegényre való tekintettel egyelőre a netre nem kerül fel...:)))
  • Adi
    Csocso-t a vászonon láttni is szörnyű!:D:D
  • Adi
    Ott találkozunk!:D:D
  • VinylToy #31191
    Csókolom...tessék velem kibékülni!
  • MIMACSKA
    ném ez a dákk bícs :)
  • Z
    hová méty? dokk beach? ász nem dokk áréná bécsülétés névén???
  • Z
    höhhöh. mórgen

milyen egy legénybúcsú? ütős? Én csak a filmet láttam, de az alapján nem lehet túl sz*r. :D

Üdv az újaknak: balra k*rvák, jobbra kábítószerek... LOL
  • Z
    ááá! az már túl brutális! betiltanák a mozikban... :DDD
  • MIMACSKA
    ÉN S JÓSZAN VATYOK
    METYEK A DOKK BEACHRE :))))
  • G_ArchAngel #31185
    'reggelt...
    visszaértem, a kétnapos legénybúcsúról...
    még mindig kevés vér van az alkoholomban...:)
  • MIMACSKA
    szja :))))
  • DecenS
    Szia Mimacs
  • MIMACSKA
    hi