74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
hmm..asszem lesz miről bezsélni msn-ben
-
G_ArchAngel #31220 mégiscsak szebb út az ágyhoz...:)
érdekes, hogy amelyik lányért sokat szenvedtem, az sokkal tartalmasabb kapcsolat lett, mint akinek "az" után kérdeztem meg a nevét...:) -
Az még nem minden, lehet csak eszköz a nő minél előbbi ágyba viteléhez... :) -
G_ArchAngel #31218 hidd el ismerem őket:)
náluk még divat az éjjeli pezsgőzés a szigligeti várban, nem pedig a "kő'kóla?-meg'hát"...:) -
sok ilyen "jó partyról" derült már ki, hogy nagy nulla van mögötte, úgyhogy az ilyen rizsára nem bukok már. :) -
G_ArchAngel #31216 már lekésted:)
pedig némelyik srác jó party:) -
sok ocsmány kiéhezett kan? HOL?! 
-
G_ArchAngel #31214 áh, bébi, tartsd meg nyugodtan...:)
amúgy sem engedtelek volna a sok ocsmány kiéhezett kan közelébe...:) -
jövő hétvégén én is lánybúcsúra vagyok hivatalos. :) -
nem volt ott olyan sokáig...
Akkor jó. Visszaküldöm a táncosruhát. -
G_ArchAngel #31211 talán, mert sokáig ott volt a felhasználói infódban???
megoldottuk a táncoslány kérdést, mert nem kapkodtál érte...:))) -
Mondjuk azt,h megláttam valahol. -
te is itt laksz?mindjárt nyiok egy SG:Tapolca connection szábt:-) -
most már csak azt nem tudom, hogy a francba tudja a weblapom címét...
-
G_ArchAngel #31207 Nem, tapolcai Kata, mint én... -
Tapolcai vagyok én is. -
KATA,olvastam a fórumodat,és akad ott egy téma,"Haláp-city"névvel,amiben említed,h"nemtudod mikor mész haza"eszerint te halápi vagy?(csak azért kérdeem,mert én tapocán,szalaz elég közel van) -
Minden megkezdett év egy-egy csillagot jelent, amióta regisztráltan fórumozik az illető az SG-n. (csak VIP-eseknél jeleníthető meg) -
mit jelenta csillag 1-2 embernél?
-
meghalt -
Dr. Moreau Szigete-be mi történt a macskacsajal?! -
G_ArchAngel #31200 sajnos, nem, pedig szívesen megismekednék vele...:PPP
5 után értünk ZP-be, már rohadt világos volt...:) -
ehhh, remélem a zipiben nem Téged láttunk a vízben egy enyhén illuminált állapotban lévő "tanga bugyi+ melltartó" ruhájú cegánlánnal ugrabugrálni... :DDDD
Ennyi pijától én már rég kifeküdtem volna. Mostanában számomra már csak egy Borsodi, utána sloszgold a téma.
Egész jó a zipiben a kisebb rész: már nem az a durva drámenbéjsz zene megy. Azt ugyanis nem nagyon tudom elviselni. Valami korrekt black vagy hipháp zene ment.
Gallusz Niki nem tartozik véletlenül az ismerősi körödbe? Jó lenne egy fotó autógrammal... :DDD -
nem -
Most hogy mondod, tényleg...phheeeejjj
-
G_ArchAngel #31196 10 csaj bekoktélozva? áh, szerintem nem lett volna az jó neked...:PPP -
Én a leánybúcsút meglátogattam volna, ha már helyben volt 

-
G_ArchAngel #31194 hát pénteken itt ittunk, de az csak lightos volt, majd felvonatoztunk 2 tálca Gösser társaságában 5-en...
a többiek és a ruhák, autóval mentek, de a hardcore mag inkább inni akart, és felvállaltuk a 4 órás vonatozást...:)
utána kaja vmi Golden Bridge étteremben a Budaörsi úton - finom volt a barna sörük...:)
Aztán felmentünk az egyik srác új lakására - féltette is ám:DDD - aztán kezdődött a masszív piálás: mindenki Jäger, én Bacardi - kicsit hihetetlen, de 1,5 üveggel nyomtam le - annyira meleg volt, hogy szerintem egyből ki is ízzadtuk a piát, majd félmeztelenül ugráltunk a szakadó esőben...:)
aztán megjött az ajándék két szőke formájában, ezt hagyjuk inkább, de "nagy szopás" volt az estének ez része...:DDD
Aztán egy órán keresztül buliztak velünk, meg egymást nyalogatták, de én már merev részeg voltam és a penicilin felfededezésének fontosságát magyaráztam Balázs haveromnak (ő egyébként Zsédenyi Adrienn öccse, de Zsadri asszem a leánybúcsún volt Keszthelyen (a kedvesem még nem tért magához, így nem tudom, hogy az milyen volt:D))...
Miután elfogyott a pia (naná, hogy a két szöszi itta meg a maradék Bacardim...) átmentünk a Rió-ba, itt arra emléxem, hogy két holland leányzónak taglaltam újabb Bacardik kiséretében a labdarúgásuk szépségeit...:)
Aztán emléxem a Zöld Pardonra is, de ott már csak söröztem, aztán 6 körül hazaindultunk...:)
Természetesen videófelvétel készült, de a vőlegényre való tekintettel egyelőre a netre nem kerül fel...:))) -
Csocso-t a vászonon láttni is szörnyű!:D:D -
Ott találkozunk!:D:D
-
Csókolom...tessék velem kibékülni!
-
ném ez a dákk bícs :) -
hová méty? dokk beach? ász nem dokk áréná bécsülétés névén??? -
höhhöh. mórgen
milyen egy legénybúcsú? ütős? Én csak a filmet láttam, de az alapján nem lehet túl sz*r. :D
Üdv az újaknak: balra k*rvák, jobbra kábítószerek... LOL -
ááá! az már túl brutális! betiltanák a mozikban... :DDD -
ÉN S JÓSZAN VATYOK 
METYEK A DOKK BEACHRE :)))) -
G_ArchAngel #31185 'reggelt...
visszaértem, a kétnapos legénybúcsúról...
még mindig kevés vér van az alkoholomban...:) -
szja :)))) -
DecenS #31183 Szia Mimacs -
hi