74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
szia, rég láttalak erre -
[Walaki]D`Lair #31860 odais... -
'estét! -
[Walaki]D`Lair #31858 Engem nem lenne nehéz, olyan karakterem van hogy ihaj...:DDD -
ha lenne egy SG-s találkozó, a képtárban szereplő arcok 90%-át én is felismerném a nikkjéről :) -
Láttam... -
Előbújtam... -
[Walaki]D`Lair #31854 HUÁCSÁ :D
Valaki berakta a barátnőmet a Veszett jó csajok topikba...:DDDD -
G_ArchAngel #31853 Na, Macsek, most nagy hülyeséget mondtál, nem is kapsz viszkaszt:)
Nekünk van egy társaságunk, akiket a Battlefield'42 II.vh.-s játék kötött össze: valakiben felmerült, hogy találkozzunk Bp.-en, jó legyen, megszervezték - csak arra nem számoltak, hogy 120 ember lesz, mert szinte mindenki eljött: 12-50 éves korig...
Ez három éve volt, most volt a 6. BF-tali, tehát félévente egyet tartottunk, ezenkívűl csinálunk kisebb összejöveteleket, az utolsó a mi városunkban volt, 20 voltunk, 3 napig, ittunk, ettünk, strandoltunk...
Apránként itt is megismeri az ember a másikat, mi is tartottunk az első találkozástól: engem amúgy is utáltak, mert sunyi mesterlövész voltam, és beígértek fűt-fát, aztán nagy tequillázás lett belőle: és hihetetlen sok előnnyel járt, mert egy játék hozott össze bennünket, de most már többek vagyunk egymásnak: segítünk másokon, akár álláskeresésnél, akár albérletkeresésnél, hardware vásárlásnál, software problémáknál, és ahol csak lehet (én pl. egy srác lakásának berendezését megterveztem, cserébe 3. éve ingyen használom az FTP szerverét)...
A lényeg: hihtetlen jó találkozni, jókat mosolyogtunk egymáson, felídézve a közös hülyeséget, és mindenki a netes nickjén szólította a másikat és semmi problémát nem okozozz:) -
peet69 #31852 na én L ,ajd még megumáljuk a talit bye alle jó 8 -
peet69 #31851 ezmá hosszú ideje folyik...most csak anővérkémet kísérem el mert ő is szemö tanu :P -
micsináltál, hogy oda kell menned? -
peet69 #31849 holnap megint irény a policáj -
sziasz -
peet69 #31847 deazé a 69 elhagyható :)))) -
peet69 #31846 dászvidánnyá :-DDD -
DecenS #31845 Nu, yoéjt -
szijusz -
na igen -
peet69 #31842 nekem legalább 1cerü :DDD -
peet69 #31841 kinemöh ??? :DDD -
én szeretek vedelni hé!!! :DD -
pedig ezek jól hangzanak:
Prezident ivöl kérsz egy sört?
Gárcséndzsöl de örülök, hogy személyesen is találkoztunk!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
peet69 #31838 üdvözlet megódunk mi mindent :-D -
peet69 #31837 utyám..:P -
visszatért az élet ebbe a topicba is :)
'estét! :) -
DecenS #31835 Én még egyetlen egy olyan chat bulin sem voltam, ahol ez így zajlott volna le. Hozzátenném, hogy az is igaz: nem többszáz fős látogatottsággal rendelkező fórumok/szobák bulijain voltam, hanem egy kis látogatottságú szerver találkozóján, ahol meglehetősen "családias" a légkör, összeszokott a társaság. Szerintem ez ugyanígy elmondható erről a topicról is. Ha ennek a bulinak az ötlete többé kevésbé megmarad a topicon belül és csak azok az arcok jönnek el (zömmel), akik rendszeresen látogatják, akkor szerintem yo eséllyel elkerülhető, hogy eszetlen nagy vedelésbe fulladjon az este.
Szvsz. -
peet69 #31834 amugy mek ha nemjut eszedbe semmi poénos vagy éppen nemvagy vicces hangulatban akor nemkell tenni mgad hanem csak ülsz élvezed a társaságot elöbbutóbb ugyis magávalragad...:P -
peet69 #31833 akkómeg 1cerüen túl sokat aggócc -
peet69 #31832 óvastam :DDD -
peet69 #31831 hmm nem minden szempontal értek 1 et mertha magadat adod akkor nem lesz az hogy poénos akarsz lenni és teszed magad tulságosan másrészt sztem marhára nem zavar senkit a ha Nicken szólítják pl engem sokan hívnak peetnek memfisznek és mexinek mert mexican nickem is van :P -
nemfélek.#31829 -
Találkozol egy csomó emberrel akikkel halál jól elpoénkodsz, aztán találkoztok....nyilvánvaló, hogy nem fogod puntigamernek vagy pee69nek hívni :)))
az új neveket meg ugyebár elfelejted. Tudod, hogy marha poénosnak kell lenned, de semmi nem jut az eszedbe másik 30 vadidegennel együtt.Zavarodban iszol mint a gödény és hamarosan mindenki seggrészeg és megoldódott a party.
ps. Ja és azt nem is írtam, hogy a neked legszimpibb figura egy címeres f@sz :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
DecenS #31828 Rólam már nem is beszélve... hiszen még egy képet sem tettem fel. :) Persze igazából nincs mitől félnem. Vagyok aki vagyok... sem itt, sem máshol nem játszom meg magam. -
peet69 #31827 fész a kritikától...:-DDD
sztem nekem többokom lenne félni... -
peet69 #31826 :-DDDDDDDDDDDD
kisgonosz :DDD -
peet69 #31825 igazat megvallva nem emléxem meg annyi szánalomra is méltalan emberke volt hogy az hihetetlen rgo ugy berugtunk a haverokkal akik még ottvoltak hogy mindenkit szétoltottunk :-DDDD -
ja a tesómról :DDDDD -
peet69 #31823 Áz :-DDD -
és milyen volt??