74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
peet69 #31901 rgo nincs akadálya a topig találkának :P -
peet69 #31900 [TéK]:-DDD -
peet69 #31899 :) -
160 új üzenet?!?!?! majd melóból elolvasom.
addig is puszika/pacsi! -
Embert fórumbarátjáról ! Én akikkel jóban voltam fórumon/lanpartykon, azokkal az életben is kiválóan együtt tudtam működni/dolgozni/szórakozni, van akit lassacskán barátomnak tudnék nevezni (pedig nálam az néha egy élet műve). -
peet69 #31896 te kujon :-D -
Ok, jövő héten visszatérünk rá! :)) -
peet69 #31894 mekjöttem :) -
WiLDoR #31893 a kaotikust jobban kedvelem :)
amúgy jah, lehetne róla beszélgetni, meg komoly dolgokról is, csak ahhoz kéne egyfajta feeling is, mert ez a bámulom a monitort és mindenkiből csak pár karaktert látok, ez nekem nem jön be. ha valakivel dumcsizni akarok komolyan, akkor az a minimum, hogy látni akarom/szeretném közben az arcát is, a reakcióit, etc. úgy ok.
a fórum a infocserére, poénkodásra ok, komoly dolgokra nem.
bár ez szvsz volt. -
Te mondtad, hogy akarsz beszélni róla. Tiszta paradoxon vagy. A "vaze" kötőszókat meg lehetőleg kerüljük... -
WiLDoR #31891 meg engem különben sem kell analizálgatni, vaze 

-
WiLDoR #31890 ugyanmár, ne csapjuk be egymást 
kell a fenének egy psychomókus, csernus meg egy lúúúúúúzer
-
Akkor jövő héten téged is meghallgatlak. :)
Át kéne írnom a nickem Csernus Katára...
-
WiLDoR #31888 nekem mondjuk ilyen gondom nincs.
csak a változatosság hiányzik...
-
WiLDoR #31887 loller 

nekem is, nekem is.
tod' problémáim vannak.
és igen: Akarok beszélni róla!!!

-
Ha tudok... :))
De csak a jövő héten, mert addig nem leszek. -
Ott van a galériájában is a kép (meg még +2), ha nagyon izgulsz a csajára. -
Nem vettem még eddig észre...de ha igen, segítesz? :)) -
Asszem akut szexhiányod van. :)) -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Most már csak a napozás meg a medence vize vidíthat fel. -
G_ArchAngel #31880 ott a szmájli meg a viszkasz...:P -
G_ArchAngel #31879 minek, esik a zesső:) -
Nem tecc ez a hozzászólás. Az az én véleményem humoros formában, ez meg a te tapasztalatod. Ennyi és nem több!!!!!!!!!!!!
elrontottad a kedvem, megyek is le inkább Gárdonyba. -
G_ArchAngel #31877 #18833 -
WiLDoR #31876 vagy sorszámot vagy vmit, ami alapján azonosítható abban a követhetetlen topic-ban :) -
WiLDoR #31875 link-et :D -
G_ArchAngel #31874 ott bukta el, hogy van leány testvérem, de ha ketten voltak, akkor a másik az a kutyám: az egyik szőke, másik golden:)
...szegény kis kutyámat megnézem, nincs e vmi baja:))) -
[Walaki]D`Lair #31873 Mindíg is mondtan...:DDD -
G_ArchAngel #31872 TE ÁLLAT:DDDDDDDD -
Ejjjj! Reggelt banyek...
Most keltem fel, de gyorsan ideültem a géphez, hogy leírjam azt az írtózatos baromságot, amit álmodtam, mielőtt elfelejteném...
Szal egyszercsak kimentem az utcára, és nem találtam a kocsit. Mondom mi a fene? Ellopták, vagy nem emlékeztem hová álltam...
Aztán kiderült, hogy mivel amíg nem voltam a kocsinál, az utcát átbetonozták, így elszállították a kocsit mittomén milyen utcába...
Buszra szálltam (pffff), majd leszálltam, és véget nem érően gyalogoltam a kocsihoz...de csak nem akartam megérkezni.
Már kezdett besötétedni, és egyszercsak a szöszi fényképezőlogós barátotoknál (és egész családjánál) kötöttem ki, aki már szokásához híven be volt pityókázva, és állandóan buzulni akart (pfff), úgy kellett elhesegetni folyton-folyvást...viszont (hogy jó is legyen az álomban...) volt neki két jó csaj testvére, akik egyfolytában egymással variáltak...aztán meg velem, mert én ezt látva nem maradtam tétlen, és befúrtam magam közéjük...aztán a holnapi még nagyobb szabású összejövetelt terveztük a lányokkal...amikor elköszöntem, hogy mostmár tényleg el kell jutnom az autóhoz...és ekkor ébredtem fel...pfff egy újabb hülye - bár kellemes részeket is tartalmazó - álom...micsoda baromság...
Na jóvan, röhögjetek nagyokat...én megyek még szundítani csöppet... :) -
peet69 #31870 FUJJ DE UTÁLOM... -
peet69 #31869 reggelt -
Az a legjobb. :) -
Caaalliiifoorrnniiaa Drreeeammmiingg!! -
Én meg csütörtökig folyamatosan verem a farkam!:D 

Aztán csütörtökön alszok... pénteken pedig újra kezdem!
-
én meg csütörtökön megyek kűfődre nyaralni (vagy inkább keményen sörözni) pár haverral :)
Kis sörtúra :) -
Én holnap megyek kűfődre dolgozni, még délelőtt leszegetek, aztán du. indulunk, és legközelebb csak hétfőn leszek. -
[Walaki]D`Lair #31863 te hogyvagy? -
[Walaki]D`Lair #31862 jaja...nyaralgatok utóbbi 2-3 hétben...