74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • hykao
    Arról sajna nincs, legalábbis azt hiszem.
    Mert a teljes anyagot még én sem néztem át, tekintve, hogy 60 gigányi UFC, Pride, K1, miegymás.

Akit esetleg érdekel, megadom privátban az FTP címét, meg a jelszót. Van egy-két érdekes meccs. Lehet töltögetni.
  • Punkerwork
    a székest még nem láttam van vid?
  • hykao
    Sapp az MMA legmókásabb, legellentmondásosabb figurája szvsz.
    Olyan mint egy nagy baba! Már ütések közben is olyan hülye fejeket tud vágni, hogy szétröhögöm az agyamat! Meg amikor nyer, ahogy elkezd kavarni! LOL!!!
    Ha meg veszít, nyafog, mint egy kisgyerek. ...és roppant fegyelmezetlen! Nem egy meccset a fegyelmezetlensége miatt veszített el, mert leléptették, pedig simán ledarálta a csókákat (Pl. Bonjasky, Zebra).

Akebono, meg nem tudom mi a lószart keres a K1-ben ilyen rossz állóképességgel, fizikummal. Nem értem miért nem inkább az UFC-ben, vagy a Pride-ban próbált szerencsét, ahol van földharc is. Sokkal több eséllyel indulhatna ezekben, mint a K1-ben.
  • Punkerwork
    tölts le egy meccs video-t, harc közben gorillara emlékeztet :)
  • BEAST #34504
    van benne vmi
  • DecenS
    Ú bazz... ez a pasi úgy néz ki profilból (gondolkodó arcberendezést utánozva), mint egy neandervölgyi :D
  • DecenS
    Szia Hyk :)
  • hykao
    Bob Sapp-es jó reggelt!!!
  • DecenS
    Ez mondjuk félig-meddig nyert :)
    "Mellékállásban" egy chat üzemeltetője vagyok. Persze pénz nem jár érte, mert nonprofit. Szóval inkább hobbinak és szabadidős tevékenységnek tudom be :))
  • Z
    passz, Juventus team?
  • BEAST #34498
    hajrá :P
  • Punkerwork
    nem tudja valaki melyik nagykerben árulnak UV-s fénycsövet gépházhoz, rendelnem kell 1-et gyorsan.
  • BEAST #34496
    LOL ... eleget fizetnek ... ahoz képest hogy állami cucc -> jo kis páros megfigyelő rendszer :D ... rendszergazda vagyok itt és 2 külön csapat van ... hogy jol megfigyeljük 1mást ... hát nem jo? :D cserébe a legizzasztobb melo hogy az 50éves könyvelőnénike nem tudja mijazazikonamonitoron :P
  • Punkerwork
  • Z
    mivel csinálod a logot?
  • Punkerwork
    dettó
  • Z
    ehe-ehe-ehe, gonosz! :)

elképzelem, ahogy valakinek az a melója, hogy mondjuk csetel. :DD
  • Z
    én pont az ilyen sportszerűtlen dolgai miatt nem kedvelem. Amúgy MMA-ban földre lehet vinni. Nemrég láttam egy mongol bírkózó elleni meccsén, amikor a "kis" mongol kiemelte!!! Bob Sapp-et, és földön tartotta a menet végéig. Csak sajna megsérült miatta, és nem tudta folytatni.
  • DecenS
    Klassz munka. Mennyit fizetnek érte? :))

[Csak, hogy ne mondhasd, hogy senki nem áll szóba veled ]
  • SarahGin
    Csinálok most maganak egy új logot.
    Túl sötét ez a mostani.
  • Z
    néha bele-bele pillantok, HUN-USA vizilabda meccs megy, vezetünk.
  • BEAST #34487
    hát néha dolgozni is kell :P ... igaz nálam ez = a forumozással :P
  • Punkerwork
    közben lesesett már nekem is
    tény hogy ha bekattan akkor brutális figura (ezért szeretem) pl mikor a világbajnok feka gyereket a földönfekve még lecsapta.
  • Z
    na jólvan! :P

csak show a nézőknek...talán. De az ellenfélnek már nem annyira. A sok szabálytalanság. Cyril Abidi, Tsuyoshi Nakasako, de még a nagy Ernesto Hoost is reklamál a bírónál, hogy milyen állat a Sapp.

Egy szó, mint száz, ezeken a képeken valóban nem tűnik (túlságosan) agresszívnek, és félelmetesnek - azért #34359-ről lehetne vitatkozni... -, de amikor készítették a fotókat, szerintem nem is az volt a lényeg.

Most olvasom újra ezt: "sumo? láttad te azt a manuszt meccsen már? nézz be a K1 topic-ba utánna nme mondod hogy sumo-s." - szerintem félreértetted, amit írtam. Mert azt írtam, hogy nem úgy néz ki, mint egy sumo-s.
  • DecenS
    Én nem...
  • Punkerwork
    "dolgozok" :(
  • SarahGin
    Ti nem nézitek az olimpiát?
  • Punkerwork
    láttam a meccset, meg van nekem is a vid :)
    Akebono-nak szerintem legalább 180 kilóra le kéne fogynia.
  • Z
    ja, még valami: "valakinek" köszönhetően megnézhettem pár meccsét Bob Sapp-nek, többek közt az Akebono ellenit is. Akebono nagyobb, mint Sapp, de mégis elbukik. :)

Kérdezd csak meg Hykao-t!
  • Punkerwork
    én gyüjtöm a Sapp vid-eket, néha tényleg elég agresszívan adja elő magát de az csak show a nézőknek szerintem nem félelmetes max néha brutális
  • Z
    ehh, akkor mindegy. tudom, hogy a sumo-s ha megindul, akkor hegyeket dönt le, meg minden...de ha hiszed, ha nem, rajtuk jóval több a zsír, mint ezen a Sapp "gyereken". Erre mondom, én, hogy nem úgy néz ki, mint egy sumo-s.
  • Z
    hehe, persze hogy nem, de egy tök aranyos kimacskából is tudnak olyan horrorfilm főszereplőt csinálni, hogy mikor meglátod, összecsinálod magad. Szvsz nem mérvadó néhány reklámfotó. Valamint, ha meccseit láttad már, akkor bizonyára tudod jól, mire gondolok...

Én pont ezért röhögök olyan jókat a képeken, mert itt tényleg amolyan barátságosnak tűnik. Már amikor éppen nem dinnyét szeletel a kezével! :DD
  • DecenS
    Pofádat enni használd!
  • Punkerwork
    sumo? láttad te azt a manuszt meccsen már? nézz be a K1 topic-ba utánna nme mondod hogy sumo-s.
  • Z
    há ja! naon durván nagy a faszi. És nem úgy néz ám ki, mint egy sumo birkózó. Nagyon népszerű lehet a reklámosok körében is, ha ennyi képet talált róla Hyk.
  • Punkerwork
    szerinted ezeken a képeken agresszív és félelmetes?
  • szando
    atyauristen!
    :DD
  • Z
    szívesen
  • Z
    még annyit kell róla tudni, hogy 2 méter +-5 cm magas, és 150-170 kg közötti a versenysúlya. Nagy muraközi verekedős állat. Rendkívül agrsszív, és félelmetes (a látványa is).
  • szando
    kocce