74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • Z
    ugye nem kajáltál túl sokat előtte? (3 alma az már sok! :DD)
  • MIMACSKA
    :D
  • DecenS
    Kulcsszó: " általában ". No, ezért mondtam én azt, amit. Habár senki sem tud (én sem) felülemelkedni azon, hogy egy az egyben ítélje meg az embereket, azért amikor csak lehet , tudatosan törekszem rá, hogy ne tegyem, csak egy-egy cselekedetéről legyen véleményem.
  • BEAST #34545
    folyton csak az edzés :P
  • peet69
    én is örülök hogy látlak :PPP
  • MIMACSKA
    Mingyárt megyek edzésre!
  • hykao
    MMA topikban válaszolok.
  • BEAST #34541
    szijja! :P
  • BEAST #34540
    szépjóreggelt :P ... eh én minjá végzek a meloban 1esek meg most ébredeznek? :DDDD
  • Z
    jó OK! :D
  • Z
    Szerinted a bal lábas rúgástól, vagy az ütéstől ment le? Mert egy taekwondo-s ismerősöm szerint (aki mellesleg országos második volt, nemtom, hogy milyen kategóriában, de nagyon tud rugdoskodni - kár hogy ez a smiley boxol) a fejre mért ütéstől. Én viszont úgy gondolom, hogy a rúgástól szorulhatott be Bob Sappnek a levegő. Mert olyan fejet vágott, mint aki kínok kínját éli át.

A kicsi Cro Cop nem is annyira kicsi... :D
  • MIMACSKA
    Újabb fontos hozzászólás :DDDDDDDD
  • hykao
    De neki van haja, és elég vékony, ja. (őt darálta földre Sapp, aztán a marhája, még fektében fejen csűrte, így leléptetéssel vesztett, pedig már Bonjasky azt se tudta hol van...)

De tényleg az MMA-ban folytassuk, ha van még téma.
  • szacsi
    sztracsi?
  • Z
    igen, szerintem ő az. Egy realatíve nyurga, nagyon jó felépítésű csákó, ugye?
  • peet69
    az rímel arra hogy szacsi :-DDDDD
  • Z
    szerintem meg a jelzők igenis illenek egy emberre, akit általában az vezérel, ami alapján a jelzőket rá lehet illeszteni (húúú, bocsi ezért az önmagába kanyarodó momdatért, asszem túl sokat néztem a VV-t). De vannak kivételek, amikor a körülmények határása más viselkedést választ, más döntést hoz meg valaki.

Egy-két cselekedet, tett lehet más, mint általában. De vannak jellemzői mindenkinek. (Kata pl bele is írta az aláírásába) Én is beírhatnám, hogy: idióta, de ezzel minek kérkedni? :))

[csak hülyeségeket beszél, és reszeli a körmét...]
  • DecenS
    Pacsi
  • szacsi
    reggelt
  • peet69
    jó reggelt
  • szacsi
    /me egyetértik
  • hykao
    Mindegy, dobjuk a témát itt.

Erre ott van az MMA topik
  • szacsi
    hm...
    Lehet, hogy Ő vót, má nem emléxem nagyon... :P
  • hykao
    LOL! Milyen kiscsávó? Mirko Cro Cop-ra gondolsz?
  • hykao
    Nem Bonjaskyra gondolsz? Ő is holland, mint Hoost, és most ő a bajnok.

Akebono az utolsó fellépést (4.) ingyen vállalta, mert állítása szerint addig nem akar kiszállni a K1-ből amíg nem nyer meg egy mecset legalább...
    Hát nem tudom kit kéne kiállítani ellene ebben a bajnokságban, hogy nyerjen...
  • szacsi
    reggeltet

egyszer vót a sport1en ez a bob szepp, egy 180centis kiscsávóval bokszolt és a kiscsávó 1 menet alatt kiütötte, mert ez a nagy nigga nem bírta a gyűrődést, alig kapott levegőt, hamar elfáratt.
  • DecenS
    Már yo ideje nem szeretek megítélni, vagy jelzőkkel illetni egy embert. Maximum egy-egy cselekedetét, tettét.

[Filozófál...]
  • Z
    Akebononak valszeg nagy dellát ajánlottak. Bár ha jól emlékszem, ezek a bunyósok közel sem kapnak annyit, mint pl a profi box nagyjai.

Azért azt naon sajnálom, hogy Iron Mike nem meccselt K1-ben. Kíváncsi lettem volna, hogy mit tud olyanok ellen, akik pl rúgni is nagyon jól tudnak (Ignashov, meg van egy fiatal néger faszi, aki kicsit hasonlít a Hoostra, csak nevét nemtom...).
  • Z
    jószívűség, önzetlenség...egy határmezsgyén mozognak
  • Z
    csááá! :)
  • DecenS
    Jószívű? Nem tudom. De a chatet inkább önzetlenségből csinálom. Vagy hogy nevezzem.
  • hykao
    Nem jól értelmezed a lényeget!
    Nem cél az ellenfél agyonverése! Főleg az UFC, Pride bajnokságokon, ahol ma már nem a kocsmai bunyósok nyernek általában, hanem sokkal inkább a submission küzdőstílusúak, akik arra mennek, hogy különböző fogástechnikák révén kényszerítsék feladásra az ellenfelet.
    Persze azért előfordul még egy-két kiütés...
  • BEAST #34516
    gondolom majd otthon nézné meg és lusta lesz ezzel loginolni :P
  • hykao
    Melyik másik nickedre? Ha most ezzel fórumozol, akkor miért nem jó erre???
  • BEAST #34514
  • szando
    en speciel nem szeretem azokat a sportokat ahol a cel az ellenfel agyonverese...
    azt nem ertem, hogy mi benne az elvezet. (bar lehet hogy en vagyok nagyon jambor lelkuletu.. :)))
  • szando
    hat igen...
    elozo rendszer maradvanyai befigyelnek :PP
  • BEAST #34511
    én szivesen megnézném ... bár ... lehet roszat fogok álmodni utána :P
  • Punkerwork
    akkor plz küld el privibe a másik nick-emre
  • Z
    aham, akkor te ilyen jószívű vagy? :)))