74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
ugye nem kajáltál túl sokat előtte? (3 alma az már sok! :DD) -
:D -
DecenS #34546 Kulcsszó: " általában ". No, ezért mondtam én azt, amit. Habár senki sem tud (én sem) felülemelkedni azon, hogy egy az egyben ítélje meg az embereket, azért amikor csak lehet , tudatosan törekszem rá, hogy ne tegyem, csak egy-egy cselekedetéről legyen véleményem. -
folyton csak az edzés :P -
peet69 #34544 én is örülök hogy látlak :PPP -
Mingyárt megyek edzésre! -
MMA topikban válaszolok. -
szijja! :P -
szépjóreggelt :P ... eh én minjá végzek a meloban 1esek meg most ébredeznek? :DDDD -
jó OK! :D -
Szerinted a bal lábas rúgástól, vagy az ütéstől ment le? Mert egy taekwondo-s ismerősöm szerint (aki mellesleg országos második volt, nemtom, hogy milyen kategóriában, de nagyon tud rugdoskodni
- kár hogy ez a smiley boxol) a fejre mért ütéstől. Én viszont úgy gondolom, hogy a rúgástól szorulhatott be Bob Sappnek a levegő. Mert olyan fejet vágott, mint aki kínok kínját éli át.
A kicsi Cro Cop nem is annyira kicsi... :D -
Újabb fontos hozzászólás :DDDDDDDD -
De neki van haja, és elég vékony, ja. (őt darálta földre Sapp, aztán a marhája, még fektében fejen csűrte, így leléptetéssel vesztett, pedig már Bonjasky azt se tudta hol van...)
De tényleg az MMA-ban folytassuk, ha van még téma. -
sztracsi? -
igen, szerintem ő az. Egy realatíve nyurga, nagyon jó felépítésű csákó, ugye? -
peet69 #34533 az rímel arra hogy szacsi :-DDDDD -
szerintem meg a jelzők igenis illenek egy emberre, akit általában az vezérel, ami alapján a jelzőket rá lehet illeszteni (húúú, bocsi ezért az önmagába kanyarodó momdatért, asszem túl sokat néztem a VV-t). De vannak kivételek, amikor a körülmények határása más viselkedést választ, más döntést hoz meg valaki.
Egy-két cselekedet, tett lehet más, mint általában. De vannak jellemzői mindenkinek. (Kata pl bele is írta az aláírásába) Én is beírhatnám, hogy: idióta, de ezzel minek kérkedni? :))
[csak hülyeségeket beszél, és reszeli a körmét...] -
DecenS #34531 Pacsi -
reggelt -
peet69 #34529 jó reggelt -
/me egyetértik -
Mindegy, dobjuk a témát itt.
Erre ott van az MMA topik -
hm...
Lehet, hogy Ő vót, má nem emléxem nagyon... :P -
LOL! Milyen kiscsávó? Mirko Cro Cop-ra gondolsz? -
Nem Bonjaskyra gondolsz? Ő is holland, mint Hoost, és most ő a bajnok.
Akebono az utolsó fellépést (4.) ingyen vállalta, mert állítása szerint addig nem akar kiszállni a K1-ből amíg nem nyer meg egy mecset legalább...
Hát nem tudom kit kéne kiállítani ellene ebben a bajnokságban, hogy nyerjen... -
reggeltet
egyszer vót a sport1en ez a bob szepp, egy 180centis kiscsávóval bokszolt és a kiscsávó 1 menet alatt kiütötte, mert ez a nagy nigga nem bírta a gyűrődést, alig kapott levegőt, hamar elfáratt. -
DecenS #34522 Már yo ideje nem szeretek megítélni, vagy jelzőkkel illetni egy embert. Maximum egy-egy cselekedetét, tettét.
[Filozófál...] -
Akebononak valszeg nagy dellát ajánlottak. Bár ha jól emlékszem, ezek a bunyósok közel sem kapnak annyit, mint pl a profi box nagyjai.
Azért azt naon sajnálom, hogy Iron Mike nem meccselt K1-ben. Kíváncsi lettem volna, hogy mit tud olyanok ellen, akik pl rúgni is nagyon jól tudnak (Ignashov, meg van egy fiatal néger faszi, aki kicsit hasonlít a Hoostra, csak nevét nemtom...). -
jószívűség, önzetlenség...egy határmezsgyén mozognak -
csááá! :) -
DecenS #34518 Jószívű? Nem tudom. De a chatet inkább önzetlenségből csinálom. Vagy hogy nevezzem. -
Nem jól értelmezed a lényeget!
Nem cél az ellenfél agyonverése! Főleg az UFC, Pride bajnokságokon, ahol ma már nem a kocsmai bunyósok nyernek általában, hanem sokkal inkább a submission küzdőstílusúak, akik arra mennek, hogy különböző fogástechnikák révén kényszerítsék feladásra az ellenfelet.
Persze azért előfordul még egy-két kiütés... -
gondolom majd otthon nézné meg és lusta lesz ezzel loginolni :P -
Melyik másik nickedre? Ha most ezzel fórumozol, akkor miért nem jó erre??? -
-
szando #34513 en speciel nem szeretem azokat a sportokat ahol a cel az ellenfel agyonverese...
azt nem ertem, hogy mi benne az elvezet. (bar lehet hogy en vagyok nagyon jambor lelkuletu.. :))) -
szando #34512 hat igen...
elozo rendszer maradvanyai befigyelnek :PP -
én szivesen megnézném ... bár ... lehet roszat fogok álmodni utána :P -
akkor plz küld el privibe a másik nick-emre -
aham, akkor te ilyen jószívű vagy? :)))