1125
Az Univerzum - néhány tény, amelynek ismerete megkönnyíti benne az életet:
-
#1005 csináljunk :D
bár lehet hogy már picit késő... -
#1004 Pesten lesz valami rendezvény??
Szegedről már hallottam... Egerről pedig itt olvastam :) -
#1003 pénteken towel day :) -
#1002 én mostanában gyanúsan többszörözve sokszor találkoztam a 42-es számmal. És nem csak azért láttam őket sokszor mert csak úgy tűnt :) hanem mert tényleg, szal érdekes és tökjó :) -
#1001 sunyi ték? :) -
#1000 :o -
#999 -
#998 htx :) -
#997 up :)
bannert kéne berakni =) -
#996 egy letöltési címet tudnál adni esetleg? -
#995 tökjó:D -
#994 nekem 128x160-as képernyőn megy, de elfut a 176x220-ason is, java alapú (.jar file). sajnos nem találtam hivatalos forgalmazót Magyarországra, úgyhogy... -
#993 NE ORITS!!! Milyen mobilra van es honnan lehet megvenni?!?! -
#992 épp a mobilos kalandjátékot nyúzom, egész mókás, a régi point'n'click hagyományokat követi
-
#991 up ò_ñ -
#990 k :) -
#989 towelday, aradi tér... azóta már láttam kb 5 plakátot -
#988 detto.. Szegeden hol és mikor volt ilyen? -
#987 Nemááár hol volt plakát? Franc h öthalmis vagyok, annyi buliról lemaradok...
Nembaj van saját kocsmánk :) -
#986 öltönyhöz jól néz ki a törölköző...
és csak másnap láttam a plakátot, hogy szegeden volt törölközőszépségverseny :( lemaradtam... -
#985 Havrom nagu h2g2 fan vala. Ok par eve szindarabot csinaltak belole es a szabadban adtak elo :D Kurva nagy volt bar akkor meg fogalmam sem volt miez :D Csak aztan ultem neki olvasni. Igaz az 2001 ben volt es sok nem maradt meg belole. De most 2006-ban ujra olvastam a 5 reszt es tisztabb lett a kep :D -
#984 titkos recept volt, de utána kb 100 lehet több ember üvöltve rázta a törölközőjét hogy kezdjék már a filmet :) -
#983 mi volt benne? :) -
#982 hát igen a törölköző sokmindenre jó -
#981 "pángalaktikus gégepukkasztó" ízét még mindig érzem pedig pici pohárral kapot tmindneki :) -
#980 francba kiment a fejemből :( -
#979 Én is :-) Jól is jött, mászkáltunk haverral a Kurca-parton, mondta hogy fázik. Mondom nemgond, van nálam törülköző :-) De végül nem kellett használni:P -
#978 na jön még valaki? én lassan indulok :) -
#977 viszem is mindenhová :) -
#976 25 Towel day. Mindenkinek kötelező:))) -
#975 én is... bár csini leszek az öltönyre terített törölközőben, dehát ha vizsga van, akkor vizsga van... -
#974 természetes... én tavaly meglepődtem, mennyien vagyunk :) -
#973 lesz meg vki rajtam kivul aki torolkozovel fog rohangalni 3 nap mulva?^^ -
#972 és csak most esik le, hogy idén május 25. pont csütörtökre esik :) -
#971 :) -
#970 FELHÍVÁS TÖRÖLKÖZŐRE!
Írta: Debreczeni Laci
2006. május 12. péntek 17:44
Magyarországon első ízben Eger városában nyílik lehetőség a méltán híres Douglas Adams emlékének tisztelegni. Halála óta minden évben május 25-én világszerte rendezvényekkel, gyülekezésekkel és a jóég tudja, mivel elevenítik fel a Galaxis Útikalauz írójának munkásságát, életérzését. A Kis Zsinagógában is egyedi mód nyílik: Némi pángalaktikus gégepukkasztó elfogyasztása után Adams könyvének filmváltozatát élvezhetjük végig, majd egy röpke táncmulatság (csak hogy a kép teljes legyen, itt Neuro lesz a lemezlovas…) formájában adózhatunk a Mester előtt. A főhajtás idén különösképp is illendő, hisz halálának 5. évfordulójához értünk…
A Part Egyesület minden 'stoppost' tárt karokkal vár, aki néhány óra erejéig tudni akarja, hová is tette a törölközőjét!
Idő:2006. május 25., csütörtök, 18.00
Hely: Kis Zsinagóga, Hibay Károly utca, Eger
Beugró: Legyen nálad a törölköződ, amúgy ingyenes!
-
#969 az jó! -
#968 ne feledjétek lassan 2 hónap múlva majd towel day lesz:) -
#967 Asszem pont te adtad a mutkor is csak valami hianyzott belole nemde? -
#966 megvan, benne van.