1125
Az Univerzum - néhány tény, amelynek ismerete megkönnyíti benne az életet:
-
#645 :DD -
#644 :) -
#643 elkezdtem olvasni a galaxist.
Ford jellemzése:
Volt benne valami alig érezhetően különös, de nehéz lett volna megállapítani, hogy mi. Talán az, hogy nem pislogott elég gyakran, s akik egy darabig beszélgettek vele, azok előbb-utóbb helyette is könnyezni kezdtek. Talán az, hogy kicsivel szélesebben mosolygott a kelleténél, amitől az embereknek az a zavaró érzésük támadt, hogy Ford mindjárt a torkuknak ugrik.
Meg mikor először feltűnik Ford:
-Helló, Arthur! - mondta az árnyék.
Arthur a napba hunyorgott, és meglepődve észlelte, hogy Ford Prefect áll fölötte.
-Ford! Helló! Hogy vagy?
-Remekül - mondta Ford. - Figyelj csak, ráérsz?
-Hogy ráérek-e? - hördült fel Arthur. - Hát ha eltekintek attól, hogy itt kell feküdnöm, különben ezek a buldózerek lerombolják a házamat, ráérek. Miért?
A Betelgeusén ismeretlen fogalom az irónia; ha Ford Prefect nem koncentrált, gyakran nem is értette.
-Nagyszerű! - felelte. - Hol beszélgethetünk nyugodtan?
-Hol micsinálhatunk? - kérdezte Arthur.
Ford néhány pillanatig nem figyelt oda. Meredten bámulta az eget, mint a nyúl, mely el akarja gázoltatni magát egy autóval. Aztán leguggolt Arthurhoz.
-Beszélnünk kell - mondta sürgetően.
-Rendben - mondta Arthur. - Beszélj.
-És innunk - mondta Ford. - Életbevágóan fontos, hogy beszéljünk és igyunk. Most rögtön. A faluban, a kocsmában.
Újabb ideges, várakozásteljes pillantást vetett az égre.
-Figyelj, hát nem érted?! - süvöltötte Arthur. Prosserra mutatott. - Az az ember le akarja dönteni a házamat!
Ford értetlenül nézett.
-Ehhez terád nincs szükség, nem? - kérdezte.
-
#642 :) -
#641 Mit le nem tudtam rohogni amikor elmagyarazta hogy milyen konnyu repulni :D -
#640 Vajon Arthur repülése kimarad? -
#639 Kiégett a bal tolatólámpa?
Bár én ezt nem vettem észre. -
#638 Ja, meg egy másik jelenetben a szív jobb felső része fehéren világított :) Multifunkciós hajtómű/féklámpa? :D -
#637 Na megnéztem ezt a most belinkelt trélert is. Ez is van olyan jó mint az előző "tréleres", de nagyon tetszik, hogy a végére berakták az eredeti muzsikát (remélem sokszor fel fogják használni a filmben is). Amúgy tényleg volt kerékcsikorgás és világított a szív "fékezéskor". -
#636 őő... délután megnézem megint -
#635 megint más kérdés, de attól még az szívforma, és pont utána jön a szerelmes jelenet (és máshol meg a gyorsítás előtt izzik fel - ne mindig higyj a hangeffekteknek, utólag keverik rá a trailerekben) -
#634 Viszont amikor világít, akkor én kerékcsikorgást hallottam... -
#633 az nem féklámpa... az egy szívforma (ha megnézed alul van neki egy kis csücske, és pont egy piros szív izzik fel, a közepén az impro. meghajtóval -
#632 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Féklámpa egy űrhajón!!! :D:D:D:D:D -
#631 jó, akkor most már tele vagyunk trailerekkel...
szóval van egyszer az első teaser. (felrobban a Föld)
van egyszer az amerikai trailer (Arthur rossz napja)
van egyszer az internet trailer - ez jött tegnap
és akkor van még a sky trailer, amiből egy 1perces kis rövidkét láttunk, de most itt a teljes
van benne Slartibartfast, elég sok kép a Magrathea gyártelepről, delfinek, meg ilyesmi. -
#630 valószínűleg pont az az. egy film zenéi általában utoljára készülnek el, a trailerben (és az előzetes vetítéseken) ritkán használják a végleges zenéket, inkább más filmekből választanak hangulatban-stílusban oda tartozót. -
#629 Mit lehet tudni arról a zenéről, ami a Föld felrobbantása előtt játszódik közvetlenül? Azon kívül, hogy benne volt az Aliens végén kétszer is? -
#628 megnéztem a trélert mp9-el, így már volt hang.
BAROM ÁÁÁLLAT BAGÁÁÁÁÁZS!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#627 Megneztem az uj trailert - hatalmas, nem tudom, hogy a kegyetlen narracio vagy a jo vagasnak koszonhetem-e, de kezd eloszlani minden ketelyem az alkotassal kapcsolatban! -
#626 megnéztem az új trélert, és nemigazán üvöltötte le a hajamat :D
Töltök még1-et, hátha az nem lesz némafilm. Egyébként jól láttam a bálnát, igaz? -
#625 én sajnos nem tudok menni, mert éppen külföldön leszek... de ez legyen a legnagyobb gondom ;) -
#624 nem tudom - vagyunk páran a fórumon akik érdeklődve figyelik a dolgokat... én odamegyek jövő szombaton, aztán legfeljebb bután néznek rám :D -
#623 én úgy értettem, hogy megkeresni, tisztázandó a dolgokat.
erről a beeblebrox-sajtótájékoztatóról mit gondolsz, mi lesz? Vic lenne, vagy filmnépszerűsítés? -
#622 én nem vadászok senkit. Credit where credit's due, ez egy eléggé alapszabály a neten. -
#621 hmm, érdekes... ezt aDnet nevű fickót kéne levadászni.
viszont ez nagyon LOL:
We’re happy to announce that Zaphod Beeblebrox will make a public appearance in Hungary in Budapest on Saturday, March 5 at 6.00 pm local time at the Charles Hotel in Budapest. Mr. Beeblebrox will address and take questions from the public in the Hotels conference centre.
For press, please be advised of location: Hegyalja ut 23, 1016. Press ID required; for female press representants, by order, preferably with full body photo.
Thank you.
Margarita Chardoneigh
Campaign Leader
Zaphod Beeblebrox Mostly Harmless Presidential Campaign -
#620 oooh....
az nem sejtet sok jót, hogy a környéken mindehol június-júliust írnak :( -
#619 ja, és üzenem annak, aki a h2g2.uw.hu-ra postolja az ÉN hozzászólásomat, hogy legalább a forrást jelölné meg, ne szemét módon saját néven copyzza azt amit én ide írtam.
még egy ilyen, és el lehet felejteni hogy bármilyen infot vagy linket felrakok. -
#618 sajnos nem tudni még, a forgalmazótól nincs információ.
Australia - April 28
Great Britain - April 29
USA - April 29
Canada - May 6
Iceland - May 6
Czech Republic - June 2
Brazil - June 3
Argentina - June 9
Poland - June 10
Austria - June 16
Germany - June 16
Belgium - June 29
Netherlands - June 30
Sweden - July 27
Norway - July 29
Denmark - August 12
France - August 17 -
#617 arról lehet már tudni valamit, hogy Magyarországon is április 29-én van-e a bemutató? -
#616 a végén a gyors képváltást kockázzátok ki, van pár hatalmas látvány :) ott a bálna a petúniával, a lenti kép, meg sok minden... -
#615 detto :) -
#614 ha ilyen stílusú lesz az egész film, akkor a maredék nyugalmam is elszállt! :) -
#613 a trailer igen nagy :D -
#612 a trailer vagy a kép? :o) -
#611 lol
:D:D:D
ez nagy -
#610 -
#609 nekem Zaphod tetszik egyre jobban - nagyon elkapta a szerepet :) -
#608 ez nagyon jó!
tetszik az is, hogy zenét megtartották, többé-kevésbé. -
#607 egy rövid darabja megvan már, de holnap úgy néz ki felkerül a teljes.
idáig ennyi, de ez is már elég finom... a hang az elején Stephen Fry, ő a filmben is a Guide hangja. (azért van pár érdekes dolog itt is....)
és ez már a harmadik trailer amiről tudunk.
az első az amerikai - amit mindenki látott már
EZ - a fórumon "British Trailer"-nek nevezett, amit holnap ad le a SKY csatorna és kerül fel az oldalukra
és a harmadik amit egy összejövetelen látott pár arc, és hasonló ehez, bár rengeteg más is van benne (erről írtam lent) -
#606 :DD
mikortól hozzáférhető?