46
-
#46 lajárt már 200 éve a kártya -
Danakaka #45 le lehett tölteni kaiba ellen?
-
tonyo #44 csáó valaki nem tudja honnan kell letölteni a yogioht
-
Jégember #43 nekem különösebben nem tetszik de mivel az új megy lan-ba, egy kis ökörködésre megfelel :))))) -
viktor 0613 #42 POWER OF CHAOS:Joey the passion,Yugi the destiny,online. -
zolixx #39 bármilyen yo-gi-os játék cimet tudna valaki mondani csak játék legyen játszanék vele -
#36 a hdc.atw.hu vagy a http://gportal.hu/portal/ygo/ -
Shadow_THH #28 mi az a "kaiba"? mert azt látom hogy "sokkal összetettebb és nehezebb kihívást" fog majd jelenteni... végre! eddig olyan szar volt, hogy nem volt elég összetett a kaibám. Csodálkozom eddig hogy élhettem nélkle :DDD -
Shadow_THH #27 "mellé három limitált gyűjtőgetős kártya is jár" :DDD tök jó, ha kell a kölöknek az egész pakli akkor csak 60-70 kartonnal kell majd belőle megvennie szegény szülőknek a tescoban :D -
Inquisitor #22 Ööööö. Nem erről a csodárol szól az "50 CD-s játék" topicja??? :D -
#21 -
#20 Russzkij, amerikanszkij... ugyanúgy méd in tajvan! ;-> -
#19 Kössz szépen.
Naná hogy nem értetted. Ezek a sorozatok egymásra épülnek. Egy pár részt meg kell nézni, ha érteni akarod. -
#18 mangát szeretem de akkor már dragonball inkább... :) -
#16 szerintem vegyél be egy nyugtatót, mielőtt megnézel belőle akár 5 percet is... -
#14 ez fantasztikus, nem tudtam mi hiányzik az életemböl :D -
#13 A Pokémon után megy.
Szombat reggel.
Véletlenül oda kapcsoltam.
Öt percet láttam belőle.
Nagyon szar.
Nem értettem semmit :)) -
Gabest #11 Aki nézte ma a tv2-t, az láthatta hogy mi is pont ilyen kártyás baromságokkal szórakoztunk régen (autós kártya és társai), csak ezek a japánok kicsit továbbfejlesztették az ötletet. -
#9 Én bírom a képregényt, rajzfilmet, játékot, mindent. Mangamániás vagyok :) -
#8 A rajzfilm baromsag de a jatek kurva jo. amiota melobe bevittem mar ket hete mindeki ezt jacca.
Alig varom hogy jojjon ez az uj resz :) -
#6 Ez a Yo-Gi-Oh-akármi megy az rtlen? Mikor? Csak mert imádom a mangát, meg az animet, úgyhogy nézném :) -
#5 Látom nálad is beért a kultúra gyümölcse :DDD -
#4 vagy na, anime -
#3 A google keresőben a legkeresettebb manga.
A pokemon csak a második, a dragonball meg csak negyedik, vagy ötödik.
RTL KLUB-on különben megy-- -
#2 Ez egy eredetileg japán rajzfilmsorozat aminek a franchise-ra csinaltak kartyajatékot és most azt számítógépesítik. -
#1 mi a jóbüdös kurva geci ez a szar?