Mi ütött az SGbe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shit happens
100% ig popup/ad stb mentes a gép. Ha mégis elõjönne valami reklámablak azt opera browser alapból külön teszi és meg se nyílik.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha igen, úgy semmilyen popup-ot sehonnan nem kapok soha.
Netscape -> Edit -> Preferences... -> Privací & Security -> Popup Windows -> Block unrequested popup windows -> pipa, ennyi...
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
nem?
miért nem?
és legközelebb?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Vagy az is lehet, hogy azért, mert bárhol használok gépet csakis a Netscape-el netezek. Ez alapból lelövi a popup-okat.

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Olyanok nekem is vannak 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

[/cserf][/fülünyúl]
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
shit happens
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
www.lavasoft.de rõl letöltheted
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...