40
segitsetek
-
Darkboy #40 igen, nekem is ezt csinálja ez a fasz popápkiller -
#39 Nekem sikerült megoldani időközben, egy proxyval, mert 2 gép között kell osztani a netet. Az meg kiszed minden reklámot. Még az sg-n sincs semmi reklám, csak egy szép felhős kép felül. ;) -
#38 én betudok :) -
#37 en explorerrel nemtok bejelentkezni. szal mozillat hasznalok -
#36 én operát használok + popupkiller+ adaware+blackice
100% ig popup/ad stb mentes a gép. Ha mégis előjönne valami reklámablak azt opera browser alapból külön teszi és meg se nyílik. -
#35 nem
az sgtől
-
#34 Ezt most tőlem kérdezed?!
Ha igen, úgy semmilyen popup-ot sehonnan nem kapok soha.
Netscape -> Edit -> Preferences... -> Privací & Security -> Popup Windows -> Block unrequested popup windows -> pipa, ennyi... -
#33 és az, hogy akarod-e a www.sg.hu oldalt keződlapnak beállítani?
nem?
miért nem?
és legközelebb?
-
#32 Az ilyesfajta popup-ok nézik a sávszélességet? Mármint az Internet sebességét? Merthogy én modemet használok, de nekem ilyesfajta gondjaim nincsenek, a másik meg, hogy ha az egyetemről nézem még akkor sem jönnek be ilyenek.
Vagy az is lehet, hogy azért, mert bárhol használok gépet csakis a Netscape-el netezek. Ez alapból lelövi a popup-okat.
-
#31 Ebböl is látszik hogy milyen önző vagy, minden oldalt magadnak akarsz! Netcheat.exe -
#30 Akinek ilyen problémája van rakjon fel Kaspersky-t, az blokkolja az ismeretlen, veszélyesnek titulált, vagy olyan IP címekről érkező vezérlést, amikkel nem kezdeményeztünk információcserét. Ezeket számon is tartja egy naplófájlban és onnan beazonosítható a tettes oldal. -
#29 Ilyet biztos nem írt ki! -
TneX #28 Na,most nagyon megmondtad neki,csak igy továb... -
#27 Hüje!!! :D:D:D
Olyanok nekem is vannak :D -
#26 Biztos a háttérben valami szexoldal van megnyitva neki, az ontja a reklámokat... -
#25 nekem van ! pl. a bejelentkezésnél, akkor a szmájlis ablak, a makrók, stb :)) -
#24 Nekem seholanincsen popáp... :-) -
#23 akkor ne látogasd az sg-t, és ne hozz minket hírbe agresszív popupokkal, köszi. -
#22 Sándorom, b@szd ki azt a gépet ! -
#21 Sztem Te voltál :D -
#20 ON: a ménkű. -
#19 #11 -
#18 ja, és ha kilépsz egyből, vagy akármennyiből, akkor annyiszor még 60 lap. ilyenkor jó az xp. 10 fölött a tálcán egybegyűjti, aztán azon jobb gomb, és csoport bezárása. -
soldier #17 De nekem ez csak az SG-nvan.És nem 10- 12 hanem 10 másodpercen belül 60 lap nyilik meg és mindegyiken az van hogy a művelet mekszakatt -
#16 ez a fórum-főlapon van nem? azér csinálja mer a cset később töltődik be,és mikor ez megtörténik felugrik a tetejére.. -
#15 Ez a dolgok mesze nem az SG hibaja. Azok akinek es a sok oldal megjelenik azzonal SpyBot vagy ilysemi programokkal tisztitsa ki a gepet a sok hulye reklam programtol. -
#14 Nekem is időnként van ilyen. Egyszercsak elkezd kattogni a popupkiller. Amikor megnézem, megfogott vagy 10-15 popupot... -
#13 Engem inkább az idegesít, de marhára, hogy amikor a csuszkát leviszem a lap aljáig, akkor folyton felugrik a tetejére. -
#12 Majdnem. Kicsit hamarabb megtalálod az 1-es számot és már megy is. -
Cat #11 sztm futtas le egy reklámprogikeresőt, pl adaware
www.lavasoft.de ről letöltheted -
#10 nálam hála istennek semmi gond nincs -
#9 nekem is!
de nekem csak 1 oldalt hoz be az sg lapján.... -
#8 Nem biztos, hogy köze van az SG-hez.Lehet, hogy bekaptál valami progit ami hajigálja be a popupokat. -
#7 LOL:D -
#5 Itt ilyennel BIZTOSAN nem találkoztál! Nincs befűzve semmilyen popup. -
#4 nekem ilyet a freemailnál szokott. örülök, hogy most már itt is. -
#3 biztos egy másik oldal popápjai -
#2 1 -
soldier #1 olvasom a fórumotés egyszercsak elkezd nyitogatni valami lapokat.És nyitogatja sorba sorba és teljesen szétfagyasztja a gépet.Mi ez?