1376
-
#174 ÉN IS...DE TUDOD,Ő AKKOR MÉG NEM IS ÉLT... -
#173 veled felesleges vitatkozni...annyira el vagy szállva,hogy nem érted meg,mit mond a másik
-
#172 Zsebe, Bell...
én azokra az időkre emlékszem vissza szívesen -
#171 szar...persze...azért vertünk szarrá mindenkit....
amugy meg az ugy volt,hogy 6 évvel ezelőtt létráról meg a bordácsfalról,vagy miről nézték a maeccset körmenden,mert 5000 voltak a csarnokban....és a meccs előtt 6 órával már sorba állt mindenki
amugy te miota jársz kosármeccsre????? -
#170 A pakstól nem tartanak szolnokon de az albacompot kicsit fikázták shannont is... -
#169 Olyan szar télleg nem lesz ebbe egyet értünk:)
Amuyg a körmend olyan jó mint mikor 3szor nyertek bajnokit sose lesz a körmend mindeki alab meccsre akart menin tömött volt a csarnok este 11 kor álltak sorba jegyért azok voltak a szép idők.. -
#168 nem igaz....csak itt senki se ír a paksról,te tömöd a topikot egyfolytában az albával -
#167 elfogult hülyeségek....te egyáltalán ismered a magyar kosárt?????
a körmendnek már több éve 20-30 millios tartozásai vannak,és tavaly se épp a legdrágább légiósokkal játszottunk...
egyébként az albacomp sose lesz olyan CSAPAT,mint amilyen tavaly volt a körmend! -
#166 Amugy sok helyen van pénz mégis pakson is van pénz de rá ne mszáll rá senki... mert albacomptól fél mindek iazért...
Nagyobb csaapt mint paks ezt tudja mindenki -
#165 Múlt évbe se volt véletlen lettek bajnokok ....
tecennek ezek az elfogult hülyeségek -
#164 az nba-ban a szurkolás ocsmány.amit hallasz,az is hangszórókból szól...ott az emberek kimennek újságot olvasni,meg ilyesmi,de nagyopn nem érdekli őket a kosáball -
#163 körmendnek nincs pénze ez akkora rizsa.... -
#162 Figy nbaba nem kiabálják pedig ott...:) -
#161 pl. tökéletes példa a körmend.de ellenpélda a szolnok.ott sok a pánz,csak mostanában sajnos semmi nem jön össze nekik -
#160 értelek de kilenne pénz nélkül????? -
#159 látom nem érted...ha nem lenne ennyi lóvétok,sehol sem lennétek,mert nem lenne pénzetek ilyen játékosok...ezért kiabláják meccseken,hogy "összevagytokvásárolva,hejhej"! -
#158 De ha van pénz az zavar mindenkit látom....
Pénz mért zavar -
#157 egyébként arra gondoltam,hogy ennyi pénzből nem nehez jo csapatot csinalni -
#156 na jól van,vazzeg,írtam,hogy nem cseszegetesnek irtam...amug ymeg nalunk pl az utolso meccsen vegig egy legios jatszott és 4 fiatal...no csá... -
#155 Mert ennyi vagy hej hej
Zavar hogy jó a csapat???????
Összevagytok vásárolva duma szánalams mi zaavar????
Amugy 3 fiatal van nálukn fehérvári szted kevés??
Nálatok több van :)
MTE a kiráyl ennyik avgytok hej hej
kérlek fejtsd ki összevagytok vásárolva hülyeséged kösz...
MTE :))))))) -
#154 na most ezt nem értem.... -
#153 Mikor süllyedtünk el eddig????
Összevásárolt ezt ne mérti senki csak aki mondja
Nálatok nincs külföldi?????
Bazz ottva n3 fehérvári kölök ne melég ne mtom többieknél hány fiatal van öszevagytok vásárolva szöveg teccik jobblenne ha azt irnád jók vagyunk
Amúgy aza baj jók a külföldiek máskor nem pofáztatok hej hej
-
#152 nem akarlak baszogatni,de az albacomp egy összevásárolt szar csapat,pár év múlva megint elsüllyedtek -
#151 Szolnokon nyerni kell az ALBACOMPNAK
Itt mindenki ellenem van de se baj akkor is mi vagyunk a legnagyobbak hej hej
Amugy mit nekünk sz(oil)nok:) -
#150 ez most gagyi...nincs kedvem komolyabbat csinalni,a réginél meg mégiscsak jobb :)) -
#149 Látom Neked is új a logod... -
#148 Csak ismételni tudom Szacsi mondandóját...A Szolnoknak kell nyerni... -
#147 :) sokat kene hozza utazgatnod -
#146 áááárgh nagyon nagy:DDD Ilyet akarok jáccani énis!! -
#145 SlamBall -
#144 a szolnoknak -
#143 az uj orulet a SlamBall vagy micsoda.. a lenyeg hogy a kosarpalank ala be vannak teve ugrohalok..es zsakolgatnak egesz vegig...
www.slamball.com
azhem ez a cime -
#142 szolnokon nyerni kell -
#141 örülj neki legalább mi leszünk a bajnokok:) -
#140 köcsög paraszt filkó nyert... -
#139 Alakul a bajnokság ase vesztett:) -
#138 nem,nem mind1
-
#137 Lehet nem értek hozzá de mind1:)
Debre ma leverte kecsót :)
thx -
#136 hát,te nagyon nem értessz a kosárlabdához,ha az MTE-t ki mered nevetni.... :P -
#135 albacomp.no-ip.com dc++ on hub cím gyertek nem állandó