1376
-
#214 ja :) -
#213 ...vagy megint magával ragadott a meccs hangulata -
#212 ez igaz,de mostanában kezd kimagasodni...vagy megin sokat ittam :))) -
#211 igen...paks,alba megilyen csapatok...nekik fujnak -
#210 Na mára ennyi majd irok:) -
#209 Te télelg nagyon vak vagy.....
Hoyg leehcc ekkora bazz te télleg ne mláttál alba meccset szabó 4 ellenünk össze vissza fúj váeadi nyert nekünk meccset aláirom de valovics vett el tőlünk a paks javára -
#208 Aha hagyd már a pénzt,, a pénz beszél kutya ugat ismered???? -
#207 ez a bírói szubjektivitás a férfikosárban mindig is jelen volt -
#206 na jó....sztem maradj csondben...hogy ellenetek fujnak a birok...ez vicces... -
#205 jaja..és elfogyott egy kis idore a penz és el is tuntetek... -
#204 Váradi melettünk haahahha
Szted paks melett kiáll??? ja és ellenünk gyere el 1 meccsre amikor szabó 4 elvtárs fujkál szted miért fujolták ki a gálán:)? -
#203 Amuyg jó volt alba mikor zsinorba 3x bajnok lett shannon
nagyon nagy volt akkoriban a gám... -
#202 gondolom akkor szulettel -
#201 igen,akkor még jó volt meccsre járni...mostmeg...csalás össze-vissza,előre lehet tudni,ki lesz a bajnok,mert vagy sok a pénzük,vagy mellettük állnak a bírok (váradi),vagy mindkettő -
#200 hát sztem nem nagyon -
#199 emléxel te 89-re és hasonló időkre...????
sztem nem... -
#198 akkoriban a szolnok, körmend honvéd nameg a sopron volt a legjobb négy, volt is kiélezett küzdelem mind a nézőtéren, mind a pályán -
#197 teccik hogy nem tudod felfogni ...
ennél világosabban nem lehet leirni
"egyébként az albacomp sose lesz olyan CSAPAT,mint amilyen tavaly volt a körmend!" ezt te irtad... emléxel????
Ez mit bizonyít szerinted mikor 3x lettünk bajnokok mivolt nem volt csapta??? sztem a körmend nem lesz iylen jó mint anno alba volt
-
#196 hát igen...mostanság igen alacsony a színvonal...de ez az egész nb1-re igaz -
#195 az is jó :) -
#194 ezt még hányszor irod le????
amugy fogalmazz már normálisan,semmit sem érteni abbol,amit pötyögsz!plz! -
#193 egyébként a kellemes élmények azért fűznek ehhez az időszakhoz, mert az azóta csak vegetáló SoproniÁszok akkor élte fénykorát -
#192 talált! -
#191 "egyébként az albacomp sose lesz olyan CSAPAT,mint amilyen tavaly volt a körmend!" ezt te irtad...
Ez mit bizonyít szerinted mikor 3x lettünk bajnokok mivolt??? -
#190 persze... -
#189 akkor futkosás? :) -
#188 Lehet de azóta itt vunk mi és nagycsapattá lettünk:) -
#187 nem a zene... -
#186 "egyébként az albacomp sose lesz olyan CSAPAT,mint amilyen tavaly volt a körmend!" ezt te irtad...
Ez mit bizonyít szerinted mikor 3x lettünk bajnokok mivolt??? -
#185 az igazi kosárlabda 3 csapatnal kezdodott:kormend,zalaegerszeg és szolnok.
-
#184 figyu,irjál már rendesen,semmit sem lehet belőle érteni... -
#183 "egyébként az albacomp sose lesz olyan CSAPAT,mint amilyen tavaly volt a körmend!"
Ez mit bizónyít szted mikor 3x nyertünk mivolt??? -
#182 El hiszem körmend kosár nemzet:)
De vedd már észre vicces amit csinálsz asszed csak körmenden szurkolna kottva nélet -
#181 te barom...a németh a saját nevelésünk volt,amig nalunk jatszott,nem kert sokat,tavaly pedig már a treviso jatekosa volt,csak kölcsönbe adták,nem mi fizettük.ahol most jatszik,ott is a treviso fizeti... -
#180 najó....nem vitatkozom....te abban a hitben élsz,hogy albacomp a kosárlabda fellegvára,körmend meg egy szar..pedig ez nem így van,és aki igazi kosaras,ezt el is ismeri... -
#179 De vicces a németh nem olcsó játékos....
Ezt mindenk itudja de ti megfizettétek télelg nincs pénzetek -
#178 Megértem mit irsz nem vagyok elfogult sőt -
#177 jah...énmeg 12.... -
#176 rush?zene?progrssziv? -
#175 nem régóta de tudom mihogy volt...
aszszem 5 éve