WALT DISNEY
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röhely hogy ezekat a retkes szarokat adják
Az RTL KLUB és a TV2 igazgatójának ezt a képet üzenem:
Én >

< Igazgatók
Ha lenne olyan csatorna hogy
Walt Disney TV
akkor azzal nagyot kaszálnának, de manapság a sok hülyeének télleg az ilyen SZAR pokemon, meg a hozzá hasonlóak kellenek 
Az RTL KLUB és a TV2 igazgatójának ezt a képet üzenem:
Én >

< Igazgatók
Ha lenne olyan csatorna hogy
Walt Disney TV
akkor azzal nagyot kaszálnának, de manapság a sok hülyeének télleg az ilyen SZAR pokemon, meg a hozzá hasonlóak kellenek 
Hogy is van a Duck tales elején az az ének? vmi ilyesmi:
***dobolás***
...
lézer jack és éroplán
mert ez,
duck tales
dagobert bácsi,
kacsameséi
DUCK TALES!
húúú-ú!
a sok kaland és.....
csomó sorra egyáltalá, meg rosszul emléxem. nincs meg vkinek, vagy nem tudja vki az egészet?
***dobolás***
...
lézer jack és éroplán
mert ez,
duck tales
dagobert bácsi,
kacsameséi
DUCK TALES!
húúú-ú!
a sok kaland és.....
csomó sorra egyáltalá, meg rosszul emléxem. nincs meg vkinek, vagy nem tudja vki az egészet?
manapság már nem nyomnak ilyen "szar" meséket, hiszen ott vannak a pokemonok a szuper joe, és elit csapata, eksön man. ezek kellenek manapság már a népnek. kicsit elszomorít...
Igen de ott fikazzak a Disney-t...
Nos nekem orok etalon marad a DuckTales. Nekem Dagobert bacsi a kedvencem volt es Donald Kacsa meg goofy. Mikey-t es Plutot nem szerettem annyira.
Nekem megvan az oszes DuckTales resz kazin 😊
Nos nekem orok etalon marad a DuckTales. Nekem Dagobert bacsi a kedvencem volt es Donald Kacsa meg goofy. Mikey-t es Plutot nem szerettem annyira.
Nekem megvan az oszes DuckTales resz kazin 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintetek Talespin részeket ho lleeht látni magyarul avgy fogunk még látni??? a kölcsönzõs kazik asszem 2 van de azok nem jók...
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Keresett kifejezés: "Talespin Disney". 1 - 10. találat a 19,400 közül.
Ez azért a semminél kicsit több... 😉
Ez azért a semminél kicsit több... 😉
AZ király... de itt érdekesség meg mindent lehetne irni...
Mert semmit se találni a Baluról a neten😞
Mert semmit se találni a Baluról a neten😞
JA Balu volt a kedvencem a legeleje 1 négy részes sorozattal kezdõdõtt az volt a legjobb még emléxek rá pedig régen volt sajnálom már nem nyomnatják
Az tényleg jó volt. Én ki is kölcsönöztem tékából a balut múltkor.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
← ElőzőOldal 2 / 2