78
A mesékről beszélgessünk
-
#38 "Pl. nagyon szeretném beszerezni a Hamu Pipőke és a Hét Törpe c. rajzfilmet"
mivan? nem hófehérke és a 7 törpe?
nekemi is amúgy a gumimacik voltak. meg a csipetcsapat. -
#37 azt bármikor beszerezheted dc++ on rajta va nén le szedte mrégebben őket de már nincsenek meg -
#36 Nekem csak az a bajom a "Walt Disney"-vel, hogy már lassan az is kezd elkurvúlni. Őszintén szólva nekem már nem tetszett annyira a Duck Tales. Nekem van egy agyonnyüstölt 4 órás kazettám telis-tele igazi Walt Disney klasszikussal. Nem nagyfilmek, csak epizódok. Mickey egér, Donald kacsa, a mókus testvérek, stb. A legtöbbjükben még szöveg sincs! Annyira bájosak, aranyosak. Meg voltak rajzolva. Érződött rajtük az alkotás öröme, a rajzolás hatalma. Ezeket nagyon hiányolom manapság. Pl. nagyon szeretném beszerezni a Hamu Pipőke és a Hét Törpe c. rajzfilmet. Hatalmas alkotás.
Nekem ez a véleményem... -
#35 Az is jó volt..:)
Nekem a Balu és a duck tales.. -
Roll #34 Nekem a gumi macik voltak a kedvenceim, minden részt láttam, de sajna egy sincs. -
#33 Ha valakinek van pár része az írjon.
THX. -
#32 Ja akkor jól tudtam:) -
#31 Bocs,elrontottam -
#30 Nem megy -
#29 Igen -
#28 TaleSpin, USA 1990, 65 Folgen
Elvileg akkor csak 65 részes?????? -
Ezek voltak a jó mesék... és most is a legjobbak -
#26 Nekem megvan egy rajzfilmslágerek kazettán:P -
#25 Röhely hogy ezekat a retkes szarokat adják
Az RTL KLUB és a TV2 igazgatójának ezt a képet üzenem:
Én > < Igazgatók
Ha lenne olyan csatorna hogy Walt Disney TV akkor azzal nagyot kaszálnának, de manapság a sok hülyeének télleg az ilyen SZAR pokemon, meg a hozzá hasonlóak kellenek -
#24 Hogy is van a Duck tales elején az az ének? vmi ilyesmi:
***dobolás***
...
lézer jack és éroplán
mert ez,
duck tales
dagobert bácsi,
kacsameséi
DUCK TALES!
húúú-ú!
a sok kaland és.....
csomó sorra egyáltalá, meg rosszul emléxem. nincs meg vkinek, vagy nem tudja vki az egészet?
-
#23 manapság már nem nyomnak ilyen "szar" meséket, hiszen ott vannak a pokemonok a szuper joe, és elit csapata, eksön man. ezek kellenek manapság már a népnek. kicsit elszomorít... -
#22 Akine kvan kazija vagy valamilye az irjon -
#21 -
#20 Walt Disney -
#19 Figy át tudnád másolni esetleg a kazikat? -
#18 Azok kellenének hány kazettád van???? -
#17 Igen de ott fikazzak a Disney-t...
Nos nekem orok etalon marad a DuckTales. Nekem Dagobert bacsi a kedvencem volt es Donald Kacsa meg goofy. Mikey-t es Plutot nem szerettem annyira.
Nekem megvan az oszes DuckTales resz kazin :) -
#16 -
#15 Szerintetek Talespin részeket ho lleeht látni magyarul avgy fogunk még látni??? a kölcsönzős kazik asszem 2 van de azok nem jók... -
#14 ezt én is megtaláltam:))) -
:) -
#12 oh kösz:) -
#11 Keresett kifejezés: "Talespin Disney". 1 - 10. találat a 19,400 közül.
Ez azért a semminél kicsit több... ;) -
#10 AZ király... de itt érdekesség meg mindent lehetne irni...
Mert semmit se találni a Baluról a neten:( -
#9 én nem mondtam hogy nem teccik :) onann tudom hogy van mert én is írtam bele... :) -
#7 Rá kerestem és nem találtam -
#6 van már egy mási kerről szoló topic... láccik nem kerestél rá... -
#5 JA Balu volt a kedvencem a legeleje 1 négy részes sorozattal kezdődőtt az volt a legjobb még emléxek rá pedig régen volt sajnálom már nem nyomnatják -
#3 Aki bármit tud a régi mesékről za irjon bátran:) -
#2 Az tényleg jó volt. Én ki is kölcsönöztem tékából a balut múltkor. -
#1 Régen mentek sorozatok negyon jók voltak például a balu és a duck tales