WALT DISNEY
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mondjuk ez legalabb akkora orultseg mint a 11 eveados Jobaratok
ki bir ennyit vegignezni?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Duck Tales : 15 kazi (kb 4 resz per kazi)
Cipet Csapat : 17 kazi
Tales Spin : 6 kazi ( nem az oszes )
Gumimacik : 15 kazi ( nem tom ha az oszes )
De en mar tevezem a at digitalizast DVD -re 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tiszta unott hangon beszélt a fószer 😄
De annyira tetszett hogy már rongyosra néztem a szalagot 😄
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Adam te meg takarodjál innen
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Retteketet
DE az OROSZLÁN király elfelejthetetlen alkotás lett a legjobb disney mese amit csináltak... a 2 az nem lett nagy szó
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
mivan? nem hófehérke és a 7 törpe?
nekemi is amúgy a gumimacik voltak. meg a csipetcsapat.
Nekem ez a véleményem...
Retteketet
Retteketet