WALT DISNEY

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
jaja + a Karib-Tenger Kalózai-val valszeg elkezdték õket újra nyomni az elsõ nagyon jó volt a másodikat már csinálják, remélhetõleg feléled a Disney.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Az egész estés Disney-rajzfilmek a legjobb csajozós mozik. Mindig van bennük összebújós, de sírós-vigasztalós és együtt nevetõs rész is.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

csum666
úgy tünik

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Alien
mi van te soha nem néztél rajzfilmeket vagy mi?

Adam II
Ilyen topic is van?
Me hogy tök felesleg az tuti nem is értem mit keresek én itt?

Arthur király én ezt hajtom földön és égen.Ki mit tud róla?????Anno még ment az ORF1 -n mikor még video se igen volt az országban ebben a rajzfilmbe annyi poént raktak bele amiket a következõ 20 filmjükben is elsütöttek.Szuper volt .........

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

csum666
Megy az rtl klubbon a balu tök komoly😊

csum666
jaja😊

Mike
tessék elmenni moziba Mackótestvért nézni 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

aha nekunk ez is jo mert a hugom 13eves csakhat szoval meg en se ertek annyira angolul hogy megnezzem es csinaljak valami kezdetleges feliratot

Punker
nekem szinkronos verzió kell mert unukahugom még csak 3,5 éves....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hat letoltottem csak megnincs hozza felirat szoljon valaki lecci ha talalna hozza elore is kosz

Punker
DC-n biztos fenn van

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mackótestvér

mckótestvér megnézném szólj ha lesz valami linked hozzá

Punker
mi annak az új medvés rajzfilmnek a címe ami most megy a moziban?

Mike at home
azt hiszem a Tom es Jerry egyaltalan nem Disney, de az megjelenik DVD-n, az osszes resz

mondjuk ez legalabb akkora orultseg mint a 11 eveados Jobaratok

ki bir ennyit vegignezni?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

csum666
Kéne disney kazi akine kva nés tudna valami modon adni megköszönném

hornbali

hornbali
Csum haver jól mondja, szép kis gyûjtemény, nekem is kéne.

csum666
Nagyun tuti gyüjtemény figy át másolni ne mtudnád vagy valami???

csum666
Figy neekm kellenénke nem tudnád odaadni õket??????

Sephi
Na kerem :

Duck Tales : 15 kazi (kb 4 resz per kazi)
Cipet Csapat : 17 kazi
Tales Spin : 6 kazi ( nem az oszes )
Gumimacik : 15 kazi ( nem tom ha az oszes )

De en mar tevezem a at digitalizast DVD -re 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gyadi
Én kiskoromban eccsomószor megnéztem a Robin Hood "nagy" mesét, ami angolul volt meg és csak alámondással ment.
Tiszta unott hangon beszélt a fószer 😄
De annyira tetszett hogy már rongyosra néztem a szalagot 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

csum666
De már nincs emg mert megnéztem és töröltem😊

csum666
Az aladdint lelehet tölteni a dc++ ról én is onnan szedtem le😊 jó kis film de télleg

Adam te meg takarodjál innen

Adam II
Ezt a topicot át kéne rakni valami gyerekoldalra hátha ott több hozzászóló lenne.

Dutch Flander
Számomra még a legjobb film az Aladdin volt. Csak az a bajom, hogy az Istennek nem tudom beszerezni sehonnan. DVD-n nem látom, magyar szinkronról meg ne is álmodjak, pedig a Mikó nagyot alakított ám!

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

HuAn82
lol!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Dutch Flander

Adam II
ALIENS RULEZ
DISNEY SUCKS

csum666
Ja ja azt mindig néztem király volt téleg herkules eredetibe megva na zse kutya😊

EOX
Szerintem a Herkules is jó volt. De a legkirályabb az volt, mikor az m1(régi "egyes") csatornán volt vasárnap délután a Walt Disney, és kb. 3 sorozatot vetítettek egymás után

Retteketet

csum666
Minden walt disney mese jó bár vannak gyengébbek
DE az OROSZLÁN király elfelejthetetlen alkotás lett a legjobb disney mese amit csináltak... a 2 az nem lett nagy szó

HuAn82
Nekem a Kincses Bolygó nagyon bejött! Elõszõr csak az öcsém kedvéért húztam le, de miután megnéztem engem is magával ragadott! SZUPER!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Punker
sajna elveszett 1 régi 2. világháborús Disney propaganda filmem A Hogy Készül A Jó Náci nincs meg valakinek?

Dutch Flander
Tényleg az Hófehérke! Látod, tényleg régen láttam, azért akarom beszerezni. Mellesleg ez nekem DVD-n kell. Ennek az alkotásnak a polcomon a helye a lehetõ legjobb és legtartósabb minõségben!

csum666
CSipet csaapt van 3 kazi nálam ..😊

Gladiator
"Pl. nagyon szeretném beszerezni a Hamu Pipõke és a Hét Törpe c. rajzfilmet"

mivan? nem hófehérke és a 7 törpe?

nekemi is amúgy a gumimacik voltak. meg a csipetcsapat.

csum666
azt bármikor beszerezheted dc++ on rajta va nén le szedte mrégebben õket de már nincsenek meg

Dutch Flander
Nekem csak az a bajom a "Walt Disney"-vel, hogy már lassan az is kezd elkurvúlni. Õszintén szólva nekem már nem tetszett annyira a Duck Tales. Nekem van egy agyonnyüstölt 4 órás kazettám telis-tele igazi Walt Disney klasszikussal. Nem nagyfilmek, csak epizódok. Mickey egér, Donald kacsa, a mókus testvérek, stb. A legtöbbjükben még szöveg sincs! Annyira bájosak, aranyosak. Meg voltak rajzolva. Érzõdött rajtük az alkotás öröme, a rajzolás hatalma. Ezeket nagyon hiányolom manapság. Pl. nagyon szeretném beszerezni a Hamu Pipõke és a Hét Törpe c. rajzfilmet. Hatalmas alkotás.
Nekem ez a véleményem...

csum666
Az is jó volt..😊

Nekem a Balu és a duck tales..

Nekem a gumi macik voltak a kedvenceim, minden részt láttam, de sajna egy sincs.

hornbali
Ha valakinek van pár része az írjon.
THX.

csum666
Ja akkor jól tudtam😊

EOX

Retteketet

csum666
Nem megy

EOX