6141
  • m1garand
    azé ne légy ilyen optimista
  • m1garand
    mármint TS az van csak legyen mikrofonja
  • Jeffjohnson
    Az kicsit soká lesz .Jó lenne végre azt látni ,hogy nem csak Garanddal 2en komandozunk a tankokkal és védünk 1 pontot 80000000 ellenséggel szemben hanem többen lennénk 4tank akár az egész csata menetét meg tudja fordítani ha megfelelö ponton vannak bevetve. Szal várunk továbbra is mindenkit aki szeret tankozni vagy meg akar tanulni segítünk no para 2 feltétel van:
    1. rendszeresen járjon gémelni
    2. TS
  • Hawk06
    Én mögyök csak elöbb vegyem meg a gémet...most melózok max karácsonyra möglessz:)
  • m1garand
    minden nap játszunk 2-3 órát kb 17.00-20.00 ha össze jön
  • m1garand
    mi mostanában a debrecen beta3-at nyomjuk az armored beast legújabb verziójával az fks 4 serveren (ha jól emléxem)
  • m1garand
    megtanítunk bárkit Jeff-el írtjatok PMet TSünk is van nagyon kéne egy pár tankos gyerek mert ketten nagyon kevesek vagyunk egy map menyeréséhez
  • trident
  • trident
    Többször szóba került a tankos pályák, a tankhasználat gyakorlása és az is, hogy közösen játszunk. Kicsit furcsán hangozhat, de találtam egy tankos, 32 fős szervert, ami botokkal fut.... A botok se nem szépek, se nem okosak, viszont alkalmasak arra hogy netán közösen, többen fellépve játszunk egy oldalon, olyan kasztba amibe csak akarunk, lehetne a közös játékot gyakorolni gyakorlatilag felhőtlenül...^^

Ts-t használva pedig lehetne tippeket adni, poénkodni...:)

Van aki rászorul a gyakorlásra, van aki nem, mindenki el tudja dönteni, hogy jó vagy rossz ötlet e.:)

• me and a monkey
    Bíboros. :)
  • Serpa
    np.

te ki is vagy az IBTben?
  • me and a monkey
    Serpa ! Búcsú nélkül távoztam, mennem kellett a gyerek után, bocs.
    Sven ! Oszd ketté a vinyót, egyikre programok másikra adatok, akkor nem kell vele foglalkoznod.
    Norton Partition Magic
  • Serpa
    imádom amikor coop ember ül mellettem a tankban.

pl most rakowicen a TWB klán egyik tagjával a ruszki oldalon szépen lődöstük ki a német panzereket, gyalogosokat.

szépen jobbra elmentünk és oldalba kaptuk őket.
  • m1garand
    felraksz egy jó tűzfalat beállítod hogy kuss mindenkinek a nettől és csak kérdezzenek a steamhez és a gamehez tartozó dolgokat engeded ki azt úgy is megkérdezi
  • Svenhassel
    Ja az lesz sztem... csak a baj az hogy van sok cuccom amit nem szeretnék ha elveszne... DvD re meg sok lenne kiírni : / Spyware tesztet most fogok futtatni... de annyira idegesít hogy eddig jó volt most meg jácchatatlan :(
  • tototto
    hát ne a játékot a winfost rakd ujra :)
    amugy feladat kezelőben a folyamatoknál nem látsz valami furcsaságot?
    spyware tesztet futtattál már spybot adaware vagy terminator?
  • Svenhassel
    Ja amúgy újraraktam a játékot és mindig nem jó :(
  • Svenhassel
    Megnéztem 1900 volt miközben TSen dumáltam :D Nem az a baj amúgy hogy nagy a ping hanem hogy futok és "össze vissze pattogok" szal érted oda akarok menni pölö az ablakhoz aztán hopp nem ott vagyok hanem mellette. Szal érted.
  • m1garand
    nekem akkor megy 100 fölé ha kezd megtelni a szerver
  • m1garand
    kapcsold ki a tűzfalat és a böngészőben futtasd le ezt budapestre kattintva
    http://www.speedtest.net/
  • Svenhassel
    OKsa köszi, de sztem előbb próbálkozok hátha csak rossz kedve volt a gépemnek :D aztán ha nem javul akkor nyúlok iylen radikális módszerekhez :D
  • me and a monkey
    Itt nézegess, van egy csomó topik, amely a magas pinggel foglalkozik, de számomra egyik sem tűnt túl meggyőzőnek.
    Már ami a megoldást illeti.
    Én is újraraknám egyébként, van a steam-en belül egy backup opció, a DVD-s verziót választanám, megcsinálnám a backup-ot, majd újra telepíteném.
    Hátha.
  • Svenhassel
    Nem hiszem hogy a nettel van valami mert teljes sávszélességgel tudok tölteni ( 2 Megabit-es net és 270 KB/s el töltök) vagy ez nem jelent semmit?
  • Svenhassel
    Hát nem tudom... igazán nem nagyon értek ehhez, de most poénból felmentem egy CS:S szerverre (európaira de nem magyar) és 50 körüli pingem volt... szal érdekes... Ha valakinek van ötlete.. :(
  • Jeffjohnson
    esetleg a netkapcsolattal is lehet valami baki
  • Svenhassel
    Igen csak nemrég raktam újra de lehet akkor megint újrarakom... de előtte azért megpróbálom spyware írtót azért. Amúgy köszi a segítségért.
  • tototto
    szerintem valami fogja a netet valami spyware, probálj valami spyware irtot, általában megoldja az ilyen jellegű hibákat, végső esetben winreinstall, igaz nem egy humánus megoldás de pár óra alatt ujra rakod a rendszert és nem idegeskedsz napokig :)
  • Svenhassel
    Hát én behalok, köbö 5 napja nem tudok jáccani mert úgy laggol minden szever... kilépek midnenből ami lassíthatja a netet, tölteni nem töltök és egyszerűen JÁCCHATATALAN! Valaki nem tudja mi lehet a gond? Ez előtt midnen fasza volt.. :((((((( köbö 200-300as pingem szokott lenni előtte mindig 100 alatt volt, úgy idegesít hogy itt van a game és nem tok jáccani. Vki heelp!
  • me and a monkey
    Ott mentem el mellette.
  • trogerzsiger
    tegnap is volt
  • benioh1993
    Az nem ma van?
  • trogerzsiger
    Ki volt kint a repülőnapon?
  • me and a monkey
    Ezt csak Te tudod. Nálam ott van a nagy páros, akik utána elmesélik hőstetteiket a keleti fronton... :)
    Rich néven a Steam-en és a "buddies"-ba is így tudsz.
  • Serpa
    téged már felvettelek steambe?
  • trident
    Nekem is 2x2 volt.:)
  • me and a monkey
    Én eddig kétszer kaptam.
  • Serpa
    csak 1x adnak 2db meghívót?
  • trident
    elnézést...:D

Nem volt rossz, nem voltam tegnap, ma elememben, meg duruzsoltak a fülembe.

Jó volt, hogy a steam communityben egyből láttam ki online és ki nem. Aki esetleg nem vett fel: trident[HUN] ; [email protected]
  • Serpa
    tridenttel ismét jót harcoltunk^^

rakowice mapon bevitte a tankot egy hatalmas kátyuba (se előre se hátra nem mozdult), és majdnem ott döglöttünk meg :)
  • Hecker007
    :D félreolvastam :D nam baj kell a gyomorba fogalmazásgátló meg fogamzásgátló is XD