Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alias Mr.M@ff1@
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nem fogod megbánni ha szereted a realizmust
viszont mivel realizmusról van szó, nincs célkereszt sokakat ez tántorit el, de hát ugye ettõl RO az RO
magyar szerverek nincsenek de 70-100as pinggel még játszható a játék nem ugy mint esetleg másik játékoknál, ahol egy 3 jegyû pingnél mindenki visitva hagyja ott a szervert :)
lényeg hogy ha a szerver európában van akkor jól játszható márpedig ugye sok európai szerver van :)
XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek elõre is..
Áh a CoD2-t nem is lehet ehhez hasonlítani a CoD kettõben oylanokat csináltam már hogy pisztollyal fejest attam vagy 100 méterrõl, meg kezdõröl fejes a játék elsõ 3 másodpercében... amúgy engem is ez fogott meg hogy olyan mint ha ott lennél ( a töltés amit írtál, robbanásnál elsötétül a kép vagy mi, gondolom becsukod a szemed mer nem hiszem hogy vki pislogás nélkül kibírna egy robbanást :D )
Nem nem minden pályán vannak jármûvek, vannak kisebb pályák, amelyek fõleg városokban játszódnak! Vannak nagyobb pályák amelyek nyílt csatamezõkön játszódnak! És nem nem lesz unalmas, ha olyan szerverekre mész ahol van forgalom! Amúgy, ajánlom a játékot! Rendszeresen Call of Duty2-zöm, de túl szárnyalja, egyszerûen olyan mintha ott lennél, pláne ha van az embernek 5.1-es hangfal rendszere! <#vigyor>#vigyor> Sõt, szerintem az is fantasztikus amikor a karaktered újra tölti a Kar98-át! Nem az van mint a Cod2-ben hogy slussz bele lõszer, felhúzom és kész... Picit erõltetnie kell, tehát teljesen ugyan olyan, mintha egy Youtubeos videón látnád, ahogy az igazi fegyvert megtöltik!
M1garand: visszaolvastam de csak azt láttam hogy mindenki veszekszik mindenkivel a Tiger tank realizmusáról :P
Amúgy azért is tetszik a játék mert nagy ww2 fan vok... és elég ritka a normális ww2es fps amivel multin is lehet jáccani (pölö cod, cod2 egy rakás kaki...) egyedül a DoD votl a másik ami egy kicsit megfogott de az se az igazi...
Több száz szerver van, világszerte játszák, vagyis lesz mindig hová csatlakoznod.
Nézz meg minél több videót, képet, leírást. Nekem sem jön be 100%-osan pár dolog, igen, a mozgás kicsit fura, de nem zavaró.
Szerintem mindenki megtalálja játékon belül a számítását és lehetõségeket, de kell hozzá kitartás is, mert nincs csípõbõl puttyogtatás és bunny hop, kell idõ, hogy tényleg lehessen élvezni a RO-t.
Kérdezd meg esetleg nincs e valakinek meghívója szabadon.
Ha a te neved GFM-es és IBT szerverrõl ismerlek, akkor légyszives küldj egy privátot.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
1) Vannak magyar szerverek és ha igen akkor azokon van mindig elég játékos? Vagy ha nincs akkor német vagy vmi más szerveren is lehet jól jáccani?
2) Télleg jó a játék? :D Mert nekem bejön (az eddig látottak alapján), a grafika se rossz meg télleg élethûnek láccik de így hogy még nem jáccottam vele soha, nem tom... bevallom az egyetlen ami nem teccik benne, a videók alapján az a karakterek mozgása. Ez csak a videók miatt van vagy télleg ilyen darabos a mozgás? Na köszi ennyi lett volna :)
Sven
XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek elõre is..
Londonból nézve minden más a világ többi része.... :)
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
"...you should receive your package in 1 - 4 Weeks." :(
ez elszomorító.
"...postage to the rest of the world can take 7-28 working days."
hát már nem azért, de nem a világ végén lakok.
remélem legkésõbb jövõ héten már a kezem közt lesz.
Red orchestra IP: 86.84.243.155:7757
Ventrilo cím: bloodlust.servemp3.com
a pénzt is levonták.
ha kérdezné vki, OTP VISA ELEKTRON -nal fizettem.
most már csak várni kell.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
a távolságot becsülni kell
makett.tk
Ha kell, itt van. Csak nektek, nekünk, RO játékosoknak, jelszavazva.
http://whclan.extra.hu/v.exe
gondoltam feltöltöm mert gyorsabb
IP: BLOODLUST.SERVEmp3.com
PORT: ALAP
VERZIÓ: 2.3.0
MINDENKIT VÁROK! :)
azt hittem összesen kettõ van csak
IP:193.109.252.107:8770
Szobanév: 000000Red Orchestra
Pass-t privátokban küldöm tovább, az én ártatlan poénom miatt ilyen, de változtatva lesz.
(nyugodtan ti is küldjétek tovább RO berkekben)
A regisztráció ingyenes, admin jogot szándékosan nem kértem, de nem is hiszem hogy szükség van rá, elvileg ez egy szabad csoportosulás, van több alszoba.
Bármi gond esetén kérlek írjatok, sajnos már megint melóban vagyok, már én is sokat felejtettem a ts-rõl, még nekem sincs jól beállítva, de akár lehetne egy néhány screenshotból álló minifaqot megcsinálni, ahol minden megvan csak a jelszó van kitakarva:)
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"