6141
  • Hecker007
    jah, akkor meg menni kell utána ,de még változhat a helyzet és lehet hogy neki kell menekülni, mert azért a t34-45 veszélyes a tigára nézve
  • trogerzsiger
    miii? nekik kell menni:D
  • Hecker007
    ha t-34-ben ülve tigrist látunk gyorsan el kell indulni másik irányba :D
  • trogerzsiger
    Serpa!

ugye te 3cés vagy codban? :) lenne kedvetek kiállni a klánom ellen? csak funwar ereéjig:D
  • Serpa
    ditélsz?
  • V43 1105
    Helló!

Szerintem a 15-20perc hosszú idő, ha nem eléggé izgalmas a néző megunja és megy a lomtárba... Inkább legyen rövid 4-5perc, de velős, izgalmas, és információ dús.. Szerintem!
  • m1garand
    itt a bibi
  • Serpa
    a 2es BOH serveren a 217es tigrisbe futottam.
    vagy 10-15 lövedék lepattant róla, míg 1 lövéssel kilőtte a t34et.
  • trogerzsiger
    nekem minden oké, csak nem értek videó vágáshoz, meg ilyenekhez.. de jó ötle díjazom
  • Neoncsoves
    FIGYELEM!
    Az jutott eszembe, hogy lehetne toborzó videót készíteni! Abból állna az egész, akinek van hely a gépén, meg ért a videószerkesztéshez, venne fel Public szervereken videot. Aztán szépen összevágdosni. pl: Kezdődne a video Basovka-val és valami hangulatos, katonás, vagy Elit Alakulat zenéjét bevágni alá, és ugy mint a filmben van, belassitani a képeket az a zene alatt. Aztán szépen a legjobb - legszebb mapokat bemutatnánk a videoban, és lehetne írni hozzá ilyen írásokat hogy: A csapatjáték... stb... Szerintem jó ötlet, nekem most nincs hely a gépemen, és a gépem nem is bírná a FRAPSelést, mert közben lemenne nagyon az FPSem. Olyan kéne, aki ért a Sony Vegas-hoz vagy az ADobe Premiere Pro-hoz, tömörítéshez, és van hely a gépén FRAPSos videohoz. Ennek a videonak az lenne a célja, hogy több magyar játékost szerezni a Red Orchestra-hoz, illetve, akár csupán több játékost. Szerintem nagy hatással lenne a magyarokra egy ilyen "kis" video. A video kb. 15-20 perces lenne, 1-2 hét alatt meglenne sztem az anyag, 1 hét alatt meg össze lehet vágni, zenéket szerezni hozzá. (Nekem az elit alakulat bevezető zenéje, illetve az egész elit alakulat soundtrack megvan). Na, ötleteket várok! :)
  • trogerzsiger
    az jó, én is járok oda, képzeljétek írtam egy ro ismertetőt a honlapomra, elkészül, erre eltünik....
  • Serpa
    wild bunch (asszem I)
  • trogerzsiger
    melyik szerón játszottatok?
  • tototto
    már én is találkoztam csalóval szal ne lepjen meg ez is játék ezzel is emberek játszanak, és amig emberek multiznak mindig is lesznek csalók...
  • Serpa
    mp40el elég nehezen lathattál engem :)
    először karral, aztán g41el baktattam.

amúgy az zavaró, h néha a franc se tudja honnan lőnek le.
  • Neoncsoves
    Basovka első menet, ütős volt. Machine Gunner-ek támogattak minket hátulról, mi rohamoztunk. Puskások is segítettek minket, elég sokat. Végül eljutottunk az állomásig, ott meg az állomás épületét ugy bevették az oroszok, hogy nem birtuk áttörni. jó játék volt az is :)
  • trident
  • Neoncsoves
    jó játék volt, Trident, Serpa. Trident, Serpa, kyrukovo-n ellenem voltatok, de láthatóan erősödött a német csapat :) Oroszoknál volt egy kis csapatjáték, ütőképesek voltunk. Csak az első commander nem dobott smoke-t meg semmit... aztán lelépett a gyerek, lett uj commander, az nyomatott füstött, vezette az embereket, egy szóval: Jól vezette a csapatot.

Itt is kezd elég sok érdekes dolog történni. Serpa + Én lőttünk egy csávót, Serpa mp40-el én mp41-el, aztán mögülünk egy csávóka Kar98k-val és nem halt meg a csávóka. sőt, kilőtt mind a hármunkat PPSH-val..
  • Serpa
    köcce
  • trident
    Sok boldog születésnapot, sikerekben, tankokban, fragakben és cap-ben!
    (meg egy csomó puncóban, de ilyet nem illik nyílvánosság előtt mondani, most sem teszem^^)
  • Serpa
    RO2?
  • tototto
    attól még játszhatsz ezzel, nem kötelező átállni rá :P
    bár ha belegondolok rs vegast hamarabb betölti nekem mint RO a mapot, szal nem sokkal nagyobb annak az enginenek se a gépigénye
  • bricsi01
    Nekem igy is szaggat, ugyhogy nyugi legyen.
  • tototto
    csak azt nem értem hogy ezek a modok mikor akarnak megjelenni?
    arról nem tudtok tervezik e az ROt kiadni UE3al akár totalconversionként UT3 mellé, akár rendes full játékként?
    azzal a graffal valami über király lenne RO :)
  • trogerzsiger
    az első vhás jó lesz
  • Serpa
    Iron Europe mod (első világháborús, nyugati frontra kihegyezve)

stugon mg
  • m1garand
    ja meg a tankoknak egyedi számuk legyen, hogy távcsővel leolvasva azt lehessen hívni, üzenni nem bele a pusztába aztán vagy meghallja vagy nem
  • garferi
    Egyébként pontosan lehet tudni, hogy mikor jön "AZ" UPDATAE???
  • Neoncsoves
    sztem az jobb lenne, ha ki se lenne, irva meg csak mittomén 10 m-en belül lehetne hallani az orditást. akkor lehetne suttogni, ha kommandóztok. az orditást meghallhatná az ellenfél. meg lehetne pl.: kézjelekkel mutogatni... Utánam,Fedezz,hasalj,stb...
  • garferi
    Ez mondjuk azért lehet, hogy nem bug.
    Ha csak akkor hallanád a dolgokat amikor közel van hozzád az aki mondta akkor lemaradnál csomó infórol. Nem hiszem hogy minden szöveget elolvasol amit kiír a játék. Hallás alapján könnyebb, mint mindíg olvasgatni a társaid szövegelését ha messze vannak.
    De ez csak az én szerény kis véleményem... :D
  • bricsi01
    Bele olvastam, de ennél sem "javitják" ki a beszélgetős "bugot".
    Tudom hogy ők igy találták ezt ki ilyenre, de azért az jobb lenne ha lehetne választani ki akar 3Ds vagy 2Ds hangokat.
    Remélem értelmeset írtam. :-)
  • Serpa
    ajánlom figyelmetekbe a "Pariserplatz III" mapot.
    a Branderburgi kapu és környéke van lemodellezve benne.
    van egy tigris és egy panzerIV F2, odaát pedig egy IS2 (ha jól láttam).
    waffenss ruhában rohangáltam.

az 1es BOH serveren futottam össze vele.

benioh!
    a képeket a főoldalon találod.
  • benioh1993
    Kössz a linket.Lessz benne jópár újjítás. Am a képeket hol találom Kiváncsi vok arr h milyen a panzer 4 G
  • trogerzsiger
    köszi
  • Serpa
    nyári update részletes leírása + képek
  • tototto
    sajnos én ebben a hónapban nem kaptam, lehet egy felhasználó csak 2*2t kap :(
  • m1garand
    Havernak szüksége lenne rá előre is 1000 köszönet!
  • m1garand
    Sziasztok!
    van vakinek meghívója RO-ba?
  • Jeffjohnson
    Azon 2 élvezetes kör közé tartozott amikor Pantherrel nagyon csúnyán gyaláztunk.

off:
    http://panzerkeil.dre.hu/harcjarm/panzer/panther/skoda_t25_panther.gif

magyarázat a cikkben van :http://panzerkeil.dre.hu/harcjarm/harcjarmuvek.htm
  • m1garand
    jaja és 3 iránból lőnek ránk.
    nem rég történt 1 pantherben voltunk Jeffel és 20 percig tartottuk Villaget csak az oroszok jöttek 1 német se volt a környéken, elfogyott a pantherből a lőszer újra kellett tölteni.