6141
  • trogerzsiger
    Emberek! mit szólnátok hogyha valamelyik nap gyülekznénk az magyar szerón?
  • k9duli
    igen egy csávó írt hogy az neki rendbetette...
    Másik steamben a games fül játékra jobb katt és utolsó fülön ellenőriz a cache files...
    Ha továbbra sem jó akkor írj vagy keresd ki hogy valaki reklamárt már e problémával:
    hivatalos bug fórum
  • garferi
    Újraindítottad a steamet mielött elindítottad volna?
  • partizán18
    üdv!

Másodszora szedem már le a játékot de ezt a hibaüzenetet kapom mindig:

Runtime Error!

Program: ..m\steamapps\common\red orchestra\system\RedOrchestra.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contant the applications's support team more information

Ezzel mit lehet kezdeni szerintetek?
  • k9duli
    Nyomnám a játékot kaukasus mapon, a magyar szerveren, erre kidob egy hibával. És aztán megint, erre megnézem hogy singlebe elindúl e a map, és ott is kidob. Mondom megnézem hogy hogyáll a mapok listája a játék könyvtáramba, erre nincs ott egy hivatalos map. Csináltam egy ellenőrzést a steammel, és lásd csodát a kaukasus map csak ugy eltünt, pedig 2napja még játszottam rajta. De most már jó...
  • benioh1993
  • Alkarcsont
    **HUN-[OGC.hu][RO]-BIG RED ONE** IP => 88.151.100.239:7757 <= IP
  • benioh1993
    AT gun a RO-Berezina pályán található.
    Am mi a magyar szerver ip je?
  • Alkarcsont
    **HUN-[OGC.hu][RO]-BIG RED ONE** IP: 88.151.100.239:7757
  • Svenhassel
    Nem tom mi a neve a pályának de azon amelyiken a BT-7-es is van :D Amúgy van magyar szerver? :D nem is tudtam...
  • Alkarcsont
    Melyik pályán van AT-gun? Egyébként miért üres a magyar szerver, mindig külföldi szerveren kell összefutnom magyarokkal :(
  • Neoncsoves
    tolni a kisautót meg a dömpert kell Amúgy, komolyra fordítva a szót: Melyik mapon nyomtad? -Egyébként nekem is tetszik ez a javítás. Főleg hogy elvileg a mapszerkesztőben mostmár publikusan is lehet Anti-Tank Gunt csinalni.
  • bricsi01
    Na toltam egy hosszabb játék menetet, amit már 2 hónapja nem csináltam.
    S ezzekkel a javitásokkal minden sokkal "állatabb" lett.
    Nagyon jól esett.
  • Svenhassel
    Nekem se laggol annyit de lehet csak a net javult meg :D amúgy jó az új map tetszik, a Pz. IV Ausf. G-t meg nem tom minek tették bele na de mind1 jó az is :D A HDR meg midnen is szép, sztem :)
  • bricsi01
    :-)
    Bár az új vidkari is rá játszhat.
    Nem laggos, meg már nekem végra nem is szaggat.
    Bár csak egy serverre mentem, amin 5 percig voltam a geci net miatt.
    Fél éve nem képesek a bejövő kábelt kicserélni, mert az Externetnél vagyunk de a T-Online vezetékén van azt nem tudják eldönteni ki cserélje ki.
  • trogerzsiger
    folyékonyabb? ezt hogy érted? :-)
  • bricsi01
    Az uj pálya sztem rohadt jó.
    S szerintem a pecs után folyékonyabb lett.
  • benioh1993
    A pályát még nem próbáltam de az új tank asszem a panzerIV G
  • trogerzsiger
    ok, hagyom így, sztem szebb:D
  • tototto
    ha van mellette x akkor van bekapcsolva, tehát valamit nagyon elbarmolhattál iniben :)
  • Svenhassel
    Csá! Sokáig nem voltam otthon és most látom hogy kijött a patch? Azt szeretném kérdezni hogy jó az új pálya? Azt olvastam hogy 3 km re is el lehet nézni stb igaz ez? Ja meg valami új tank van benne, mi is ez az új tank?
  • benioh1993
    Nállam amikor x van mellette!
  • trogerzsiger
    Van egy kicsit hülye kérdésem, nos az hogy ugye van a hdr bloom meg a motiun blur. ezek akkor vannak bekapcsolva amikor x van mellette vagy amikor nincs?:D meert kivettem az x-et és sztem most lett hdres meg motion bluros:D
  • me and a monkey
    A patch után (nálam legalábbis úgy tűnik) sokkal szebb lett a grafika:
    Screenshot
    Alien az Arad pályán elkapta a társamat.
    Alien
  • me and a monkey
    Egyébként egy magyar szerver létezik, HUN OGC talán..., de senki nem volt rajta.
  • Alkarcsont
    Én oda állok ahol kevesebben vannak mert az Automata csapatválasztásra kattintok mindig.
  • istenek
    Írj be a fórumba, hogy valami bug van a programba és nem akar semmiképp elindulni ez a fostalicska.
  • Neoncsoves
    de
  • trogerzsiger
    az nem módban lesz?
  • tpM
    ja csak azt vettem észre, hogy minden magyar a németekhez áll :\
  • Hawk06
    Hát éppen nem mindennel:),én legtöbbet stratégiával játszok ugy hogy nem kellett idáig tul nagy videókártya.
  • Hawk06
    Már az update elött minden effect meg miegymás ki volt kapcsolva.Csak simán 800x600 és 32bit játszodtam.:)
  • Hawk06
    Idáig jól kiszólgált(max 1024x768asba játszodtam mindennel,ennél nagyobb felbontás nem kell nekem),most le lessz cserélve:)
  • priluki
    thx :) ja egyépként ez az amibe az amcsik is benne vannak már? vagys most hülyeséget kérdeztem?:D
  • trident
    Köszönöm!
    (mondjuk csak egyszer jött elő, pont az update után, változott a grafikai beálíltás is, backupról tettem fel, néa a kis piszok ablakban indul. Ha még egyszer előfordul ezt megpróbálom, végső esetben újra letöltöm a RO-t:))
  • tototto
    igen, simán steam felupdateli magát nem kell csinálnod semmit!
  • priluki
    hi,3 honapig nem voltam,most rakom fel a gamet,az lenne a kérdésem,hogy már kijött az uj uptade?
  • me and a monkey
    Trident! Esetleg ezen az oldalon találhatsz valamit.
  • tototto
    én amd3000a64, 512ddr400, 6600gt128mb és 1280*960 minden maxon, kikapcsolva a motion és hdrbloom 8aa 16af és kb 20-30fps

régen gf2mx400am volt igaz akkor még csak az az ro volt ami tc volt ut alá, de ment vele
    lehet uj effektek megfektetik a vidkarid de ha kikapcsolod a hdrbloomot mennie kéne szerintem ha eddig ment :S
  • lee56
    gf2 omg, de még azért emléxem a régi szép időkre, amikor első gépvásárlásamkor 30ezerér vettem meg :)