6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
priluki #4701 köszi:) marha jol néz ki igy!!!
mikor jöttök játtszani? mert a magyar server csont üres most... -
#4700 Én szimplán a 1360*1024re hajtottam és megoldottam.
Így hát a megoldás redorchestra\system\redorchestra.ini fájlt megnyitod.
És ugy a negyedénél találsz egy ilyet.
"[WinDrv.WindowsClient]
WindowedViewportX=640
WindowedViewportY=480
FullscreenViewportX=1360
FullscreenViewportY=1024"
Két utolsó sort át írod a neked megfelelőre.
ŐŐŐŐ a meghívó elkelt. -
#4699 Rendben akkor vaktöltényekkel lövünk:)
Figyelem egy meghívóm még mindig van. -
bootsector #4698 Már régóta megvan nekem is eredeti... mennék. Csak persze ha engeditek! -
#4697 juppi! már egyre többen vagyunk! -
priluki #4696 Hi,énis cswatlakozom mostantol hozzátok:) viszont lenne egy kérdésem.. hogy tudnám megcsinálni ,hogy a játék 1360*768 ba menjen? mert Hdtvn játtszom,és igy a kép szétvan huzva... -
#4695 Felvettelek. Elméletben paypalal megtom venni neked. -
serdulo #4694 Hello! Valaki tudna segiteni a red orchestra megvásárlásábab?? nAgyon szeretnék vele játszani de 13 éves vagyok és nem nagyon tudom megvenni ha valaki tudna segiteni pls irjon msn en : [email protected] elöre is köszi!! (egy kis plusz pénzt is adok ha segitetek :)) ) -
#4693 Velem multkor volt hasonló. Nézd meg hogy particle modban elindúl e a map. Ha nem akkor ellenőriztesd le a beépített cache filet. -
RedRiot #4692 Én tegnap próbáltam belépni, de hibaüzenet és nem töltődött be a map. Vmi azv_ROvehicles vagy vmi hasonló file verziója nem stimmel, ezt írta ki. De ez hogy a pics'ba van, nem azért van az a drága jó steam hogy magától apgrédeljen mindent?
Minden más szerverre amúgy be tudok lépni. Mi lehet a gebasz? -
#4691 Ilyenkor a legjobb ha van egy aktív klán, felmegy a szerverre, és már mindent meg is tettek hogy hamarosan tömve legyen. -
STurmGewehr #4690 pedig csak véletlen tkztam:) -
STurmGewehr #4689 a trial alatt csak a legpoposabb szerverek némelyikéről bannoltak leXD -
#4688 én is igy vagyok vele, ezért lenne jó mirc, de ezt már régen lehurrogták :) -
#4687 0ás serverre nem megyek fel.
nincs kedvem körbe-körbe rohangálni, mint a mérgezett vakegér. -
#4686 Ha kedvem van, de ha játszok egy picit akkor nem tom abba hagyni. -
#4685 Végre van 2 magyar szerver erre senki sehol.
Mikor játszotok? -
#4684 akkor örülhetsz.
lesz "Kárpátok" mod. -
istenek #4683 vettem
85.90.162.28:7757:7767 [HUN] === Istenek public server ===
este itt -
#4682 Nem lehetne a magyar szerverre berakni mondjuk 6 botot? Ugy érzem hamarabb jönne rá az ember(akár véletlenül is) és ha csak tök egyedűl van az ember, van mire lőni addig is.
-
#4681 zsír -
Neoncsoves #4680 B gomb -
#4679 lehet csövet cserélni az mgben?! mivel?:D -
RedRiot #4678 Hétvégén én is kipróbáltam a RO-t. Überjó game, legjobb FPS vitán felül. Gondolkoztam hogy megvegyem / ne vegyem, aztán amikor felmelegedett az MG42, és csövet kellett cserélnem, kezdtem a "vegyem" felé hajlani. Aztán látom van itt bajonett is néhány puskához, tüzérségi támogatás, viszonylag jól modellezett tankok, óriási mapok, de nincs bunnyhop/wallhack/rocketjump/aimbot, meg csíter 11 évesek. Ráadásul Isten a keleti fronton lakik, tele van a tököm az észak afrikai, normandiai mapokkal. :) Tegnap megvettem.
Tegnap próbálkoztam néhány szerveren, de jó volna néha magyarokkal nyomulni. Tegnap zúztam egyet egy T34-el, le is szedtem pár panzert, de egy ember kevés egy tankba. :/ Mire lemásztam a toronyból, és rükvercet kapcsoltam addigra már megjött a németektől a válasz.
Istenek, mail ment!
-
#4677 Küldtem mailt!
Istenek vagytok Istenek! -
istenek #4676 hali csajok
megvan a magyar szerver
85.90.162.28:7757:7758 [HUN] === Istenek public server ===
ezt tudjuk adminolni, és van Ro accunk is
valaki akar itt gémelni akkor ide tudtok írni:[email protected]
vagyunk ugy 3-4-en
-
#4675 Nem gon, én is léptem. Még mindig Tula Outskirts a nyerő nálam.
Meg Kurland Kessel, csak, hogy kivédjem Serpa kommentjét. :) -
Feró Flex #4674 KÖSZI MAJD MEGOLDOM! -
benioh1993 #4673 Halljátok a steamos friends nevem tomcpu vegyen fel aki akar azt megböszéljük h hol és mikor toljuk.Esténként szoktam tolni általába -
#4672 Sajnálom Rich, elszálltam textúra hibával és hibajelentéssel. Pedig az elnya-t vagy mit szeretem német oldalon, tankban a jobb szárnyon végig kommandózni.:) -
#4671 Szerintem pont lekéstél... Hétfőn volt a zárás. -
#4670 Egy havernak volt master card-ja és hát így:)
Dobozos verzió is van állítólag, de az vagy kb8000FT tele extákkal, talán beszerezhető...
Szóval meg kell találnod a megfelelő embert. Aki csak 1 red orchestrat vett, mert ha kettőt, akkor állítólag már szenvedés egy harmadik...
Másik hogy csak annak tudok adni ro meghívót, aki még soha nem kapott.
-
Cyphon #4669 Hello mindenki! Szerettem volna megint kiprobalni az Ostfrontot az ingyen napok alatt. Felrakom a Steamet, frissiti magat, aztan semmi. Fut a hatterben de nem nyilik meg. Steam helpben irtak, h lehet spyware, virus, windowsblinds stb miatt, de ezt ketlem, mert megvolt spybot stb. winblinds kikapcs. Ha vki talalkozott mar ilyen hibaval es tudja a megoldast kerem segitsen. thx -
Feró Flex #4668 Szevasztok!K9Duli hol veszed meg?Letölteni kárgya hiányában nem tudom,de nagyon teccik rajta lennék. -
#4667 Ha valakinek nagyon kellene egy meghívó red orchestrara akkor jelezze és passzolom. -
#4666 Nem gond, nagyon is ismerős helyzet. :)
Amúgy járhatnánk esténként erre a szerverre, bár lehet, hogy csak a trial idején fut.
**HUN-[OGC.hu][RO]-BIG RED ONE** IP => 88.151.100.239:7757 <= IP -
#4665 Én ma már játszottam rajta vagy 5órát.Sokszor voltunk 10<
Én támogatom mert holnap reggel veszem meg a játékot:)
Amúgy én vagyok a Gamo_Shadow. -
#4664 gúd shot, gúd shót!
:)) -
#4663 Serpa, Rich: sajnálom, de kedvesem nyűgösködött, amúgy okés volt.:)
-
Stuller #4662 pár honapja szervezzük mar a nagy össznépi játékot. sztem nagyon jó lenne, aki szeretne talalhatna csapatot beszeletnenk meg ienek. jajj mar megin almodozok...