6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
FLeK0 #998 Nem, ez egy 2. VH-s jatek. -
#997 Értem, tulképpen egy fizetős aa lesz? Akkor 100 h nem lesz crack se. Na mindegy, majd megpróbálok nem lemaradni a laggal teli próbaidőről. -
FLeK0 #996 multiplayer, meg nem jelent meg, elethubb, egyelore nincs demo, talan majd lehet par napig ingyen kiprobalni 1x. -
#995 Sziasztok,
ez mi ez a játék, fizetős, vagy ingyenes? multi, vagy single? Valaki ajánlotta, hogy élethűbb, mint az Americas Army, ez igaz? Van demo? -
#994 Már ismerős a CoD fórumból.
Ismeritek egymást Tridenttel, hogy állandóan civakodsz vele...? -
#993 Nemszólbe.-.- -
feedb4ck #992 egy nemhivatalos poéntrailer
még az UT mod időszakból -
feedb4ck #991 hacsak nem optimalizálták a bétát, akkor lagzani fogok
königsplatzon 32 bottal közepes beállítás mellett átlag 20 fps-em van (6600gt / athlon 3000+)
nálatok mi a helyzet?
-
feedb4ck #990 trident fiam, jellemezze a négy tankot! -
#989 4 tank jellemzése -
FLeK0 #988 Nem hiszem hogy lesz magyarorszagon, ha megis akkor a cdgalaxisnal biztos megtalalhato lesz. -
#987 és a dobozos verzió? -
#986 Me 2. -
Alkarcsont #985 Én fizetnék érte, ha behozzá Mo.-ra a DVD-s változatot, mert Steam-en én sem vásárlok! -
feedb4ck #984 így van.
de fizetni már nem fogunk... -
#983 kivárjuk -
FLeK0 #982 Well - most of you have waited patiently... some have waited impatiently But here it is - the formal announcement of the release date. Red Orchestra: Ostfront 41-45 will be available for download (sic) via Steam from 11am Pacific time (2pm Eastern, 7pm GMT, 8pm Central European) on Tuesday 14th March.
We'll be seeing you on the battlefields of the Ostfront next Tuesday! -
#981 indít vki servert (hogy kiprobáljam tok-e csatlakozni avagy sem), ha nem törlöm. -
#980 preview -
#979 esett kulcs valakinek -
#978 ma nem lesz újra? -
feedb4ck #977 tegnap este óta nem működik -
#976 hosszú perceken keresztül csak connectinget ír ki ...
megy az a testserver? -
#975 nc. -
feedb4ck #974 minden bizonnyal -
#973 Minden bizonnyal Te kapsz kulcsot... -
#972 Szurkolok, egyszer én is így kaptam egy kb. 20.000.- Ft-os MorphoWord (angol/magyar fordítóprogi) serialt, hátha Te/Ti is szerencsével jártok. -
feedb4ck #971 remélem nem kapsz kulcsot serpa
különben senki sem foglalkozik majd a mi tört szerverünkkel
pedig a dolog működik csak valakinek csinálnia kellene egy szervert és postázni ide at IP-t
egyébként én is küldtem egy levelet: "you are all fags"
remélem kapok kulcsot a bétához -
#970 fél óránként nézzem a ládámat... :) -
#969 Szóval, itt keresgélj. Azt hiszem 160.-/nap.Klikk -
#968 Egyszerre írtunk v.mit és ezért?gárgyulhatott" meg a rendszer.
Én is csak néztem, hogy .... mit is írtam, nem is írtam semmi ilyesmit... :) -
#967 hoppá #966 én írtam :D -
#966 thx, én is dobtam pár levelet de kicsi az esélyem (10 a másik meg 45 vagymennyi kulcsot dob szét), hátha bejön -
#965 dobtam egy levelet, hátha adnak egyet :) -
Alkarcsont #964 Valaki segítsen, most felraktam az Opera 9 előzetesét, hogy le tudjam szedni azt a torrent file-t jön is, de bitang lassan, nincs valami FTP-s vagy Web-es letöltés? -
#963 Beta tesztelőket toboroztak, egy csomó oldalon lehetett jelentkezni.
Részletek. -
#962 Semmi leszámítva hogy a kutya se játszik vele. -
#961 ha letöltöd steam nélkül tudod inditani -
Alkarcsont #960 Miért mi lett a DoD:S-el? -
Alkarcsont #959 Húha kicsit lemaradtam, van magyar szerver?