6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Dosia #1038 Nem hiszem!! Az van meg ami az nforce-n van fent! -
#1037 te nem a beta-t indítottad el? ^^ -
#1036 Hehe Unknown processor ismerős :D nekem sem ismeri fel az alaplap.
Na nekem is leér nemsokára csak pont menni kell melóba :( na mindegy majd holnap addig lehet már szerver is lesz. -
Dosia #1035 Hi!Sikerült valakinek elinditani provision féle változatott ?Build RedOrchestra_Build_[2005-11-27_10.48]
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1810 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 7800 GT (8198)
: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free
Ilyen hibával kidobb !!!! -
#1034 Hát ja már megszokhattad volna hogy minden értelmesnek tünő game csak multi :(
Pedig szerintem egy 8-10 pályás singlet beleinvertálni nem tartana semmiből.
-
#1033 Kár. -
#1032 Csak multi. -
#1031 Ebben van egyjátékos rész is, vagy csak online játszható? -
Dosia #1030 Na végremindjárt lent van :DD -
Thanatos #1029 wow online fix is van, amivel aszongya megy rnedes szervern si a cucc, na kiváncsi leszek ez emddig lessz igy :/ -
Thanatos #1028 holnap lekapom :) -
FLeK0 #1027 Red.Orchestra.Ostfront.41.45.RETAIL-PROViSiON -
Neoncsoves #1026 Remélem nem mert utálom steamre megvenni a gamet... Inkább jáccok ilyen CoD törttel... De már megvettem eredetiben :))) -
FLeK0 #1025 Az csak egy alternativ vasarlasi/letoltesi lehetoseg, ez nem goldsrc/source jatek, igy nem tamogatja a SteamID-s auth rendszert, ha erre gondolsz (hacsak nem tettek bele a 2 hettel ezelelotti beta utan, de nem hiszem). -
Neoncsoves #1024 Szal ez nem steamen keresztül megy? -
FLeK0 #1023 Lehet servereket csinalni:
The Red Orchestra Dedicated server is now available for download via the
hldsupdatetool. The server is available for both win32 and Linux. The
game name for getting the server is "redorchestra". The exact command
lines to download a server are:
Win32:
Hldsupdatetool -command update -game redorchestra -dir .
Linux
./steam -command update -game redorchestra -dir .
The server is freely available via Steam (you don't need to own Red
Orchestra to run a server). You can get the hldsupdatetool from:
Support for Red Orchestra is available via:
-
FLeK0 #1022 de, ott is aruljak. -
Neoncsoves #1021 Ez nem steames??? -
FLeK0 #1020 Na megjelent, elvileg lesz nemsokara neten egy verzio, amivel siman lehet online is jatszani. -
#1019 pár nap és ...
-honnan lehet leszedni ?
-másik verzióhoz is jó a törés ?
készüljetek -
FLeK0 #1018 "It will be available outside North America as soon as possible - I'm guessing 2-3 weeks!" -
#1017 mától szállítják ki a dobozos verziót Amerika szerte, hétvégétől pedig már kapható.
SHIPPING TO STORES NOW! -
#1016 interview + pics
preview + pics
beta tesztelők véleményei -
#1015 Mondjuk ez lehet, hogy nem is akkora baj:) Nem biztos, hogy jó lenne, ha feljüönne örjöngeni a sok cs-s , meg cod-os:) Nem győzné a PB, meg folyton szólna a blues:) -
#1014 hát ha a többi steames gémet vesszük alapul akkor nem sok esély van rá... -
#1013 sztem leginkább attól függ a népszerűsége, hogy a multit mennyire könnyen lehet majd rávenni a tört serveren való működésre. -
Thanatos #1012 ez az és tegyük hozzá aa se anyira npészerű sajnos mint a töbi fos :( -
#1011 Hát sajnos így van, AA-n kívül én is csak árkád fps-t láttam eddig. -
Thanatos #1010 jah sajnos :/ a többségnek csak az arcade fosok jönen be ala cod2, cs, stb... :( -
FLeK0 #1009 Ugyanolyan fps lesz mint a tobbi 25, de ilyen kerdesekre nem lehet valaszt adni a megjelenes elott... Arra viszont ne szamits, hogy tul nepszeru jatek lesz, szerintem csak egy kisebb retegnek fog bejonni. -
#1008 Igen azt értem, de azért gondolom, hogy egy fizetős AA, mert ez is csak multi, élethűségre törekvő, és nem árkád fps. Amúgy lesznek tört szerverek, mint cod-nál? Vagy olyan sok ember kell egy meccshez, hogy azt még sima pc-ről nem lehet kreálni, mint pl. az mmorpg-t? ha lesz légyszi reklámozzátok:) -
Dosia #1007 sry :( -
#1006 #999
iszonyat sokat kellett volna visszaolvasni... -
Dosia #1005 És mikor jelenik meg ?ui:és csak 1szer kell +venni vagy ez is havi fizetös lesz? -
#1004 már senki sem foglalkozik azzal.
várjuk a fullt. -
Dosia #1003 Valakinek sikerült már elinditani a betat? -
#1002 ua -
FLeK0 #1001 itt van, de szerintem ez az amit nemreg mutogattak. -
#1000 egy új trailerről írnak? -
#999 steam news:
Friday, March 10 2006
Next week Red Orchestra: Ostfront 41-45 will be released and playable on Steam. If you haven't preloaded this game ahead of the launch, you may do that here. There is also a trailer for the game that you may download to get a feel for what kind of game it is.