6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#1078 Én is mostkezdtem el letölteni, mert megtetszett a trailer..remélem nem lesz rosz! 1órán belül meglátom az tuti :) Majd rakok be azért screenshotokat is hogy szép legyen a fórum ;) -
feedb4ck #1077 ma egész délelőtt írtottam a népet
jó volt látni a frusztrált teamkillereket a spawnpointnál -
feedb4ck #1076 remélem mikor update-olják a cfg-t vagy a steam-et a tört szerverek (ha lesznek) tovább működnek majd -
feedb4ck #1075 jaj ne kínlódjatok már egymással
itt a torrent
http://rapidshare.de/files/15540757/ROO41-45.torrent.html
-
priluki #1074 DD -
Thanatos #1073 ouch, ez fájt -
FLeK0 #1072 -
priluki #1071 Tudsz adni linket?(privibe is jo) mert azt nem ismerem,máshol meg nem találom. -
Thanatos #1070 zinternetről... -
priluki #1069 De honnan?? -
Thanatos #1068 hm
akkor lekapom -
FLeK0 #1067 Ha az lenne, akkor nem lehetne jatszani a steames userekkel egyutt, az o servereiken. -
Thanatos #1066 hát nforce-on is felvetették már a béta kérdést -
FLeK0 #1065 Vegleges valtozat. -
#1064 már én sem tom.
system könyvtárban van egy build.ini, abban ez van: #1043
kicsirobi!
nem kell futtatni a setupot.
jó lenne egy magyar server már ma!
^^ -
Thanatos #1063 akkor ez msot véta vagy nem? mert ez nekem nem egészen tiszta... :/ -
#1062 online is működik nálam.
egy Tigerbe beültem, kibaxot jó hangja van amikor elsütöm, még a cső is beleremeg.
ja, és a sárgás/zöld nyaláb benne van. -
FLeK0 #1061 Leirom magyarul:
- Letoltod, felteszed a Steamet, csinalsz egy accountot.
- Letoltod, kibontod a jatekot valahova. Ott a /System/SteamApp.cfg-be beirod a Steam eleresi utvonalat, az accountod nevet, es jelszavat.
- Elinditod a /System/RedOrchestra.exe filet, tetszes szerint lehet parancsikont csinalni neki akarhova, a lenyeg hogy fusson a Steam a hatterben, mikozben jatszol. -
kicsirobi #1060 Helló.Nekem nem telepiti mert keres nekem ilyet "Help\Unreal.ico"fájl-t.Valaki nem küldené el?Privátba leírom az msncímet.Köszi -
#1059 szóval akkor nem baj ha nincs eredeti steamem?
lama vok -
FLeK0 #1058 Benne van a readmeben hogy mit kell telepiteni, mit kell atirni, es mit kell elinditani, hogy tudjal online jatszani. -
priluki #1057 Pls valaki mondja meg honnan lehet leszedni mert a Wan...on nem látom. -
Dosia #1056 Még 1 kérdés steam belül nem kell installalni? -
damati #1055 Úgy néz ki,64bites rendszeren nem megy a játék.Nekem elindult,nem volt semmilyen hibaüzenet sem. -
#1054 na, sikerült elindítani.
offlineba ki is probáltam egy jó nagy mapot, amerre a szem ellát búzamezők ...
ki is lőttem egy két ruszki tankot.
ha setupot futtatom, 525 verziót ír ki; memóriaigénye megmaradt. -
Dosia #1053 Akkor van 1 kis problémám mindent ugy csináltam a hogy leirtad de ilyen hibát dob ki amikor el akarom inditani
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1810 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 7800 GT (8198)
: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free -
damati #1052 A játékon belül találod. -
#1051 Egyenlőre se nforce-on se sehol máshol nem látom hogy feltünt volna valakinek hogy eggyezik a béta verzióval a száma.
Na megyek melóba azt majd este remélem már többet tudunk.
-
priluki #1050 Hi,honnan lehet leszippantani? :) -
Dosia #1049 Köszi a segitséget !ui:van 1 lama kérdésem holtalálom multiplayer menüt?
-
damati #1048 Nem.A Steam-et kell installálni.A játékot kicsomagolod egy könyvtárba,READ ME - PROViSiON könyvtáron belül van az OnLine Stuff,ott van a Steam.Installálod,majd kreálsz egy accountot.Ha kész az install (updateli magát egy kicsit) bezárod a steam-et.Az Online stuff könyvtárból a steam.dll és steam.cfg file-ket kimásolod oda,ahová a Steam-et felinstalláltad.A játék könyvtárában a System könyvtárban található a SteamApp.cfg file,megnyitod notepaddal és felülírod az adatokat így:
SteamInstallPath="az elérési utat kell ide írni,ahol a steam installálva van pl:C\Program Files\Steam"
# [as is clearified later on, this should be your email address / account username:]
SteamAppUser=steam felhasználóneved
SteamUserPassphrase="steam jelszavad"
Ha kész,a multiplayer menüben az internet fül alatt találsz egy csomó servert.
Nekem így megy online,lehet van egyszerűbb megoldás is.Amúgy nem rossz game:) -
#1047 probálom elindítani, de eddig nem sikerült.
inicializálási problémát dob fel ... -
#1046 akkor felejtős ? -
#1045 Akkor most még ez is béta vagy miazisten? -
#1044 valaki? -
#1043 ua az a verzió, mint a betánál
[BuildVersion]
Label=RedOrchestra_Build_[2005-11-27_10.48] -
#1042 64-bites windows-on nem fut! -
#1041 botok ellen lehet ebben?vagy az gagyi?:)) -
#1040 ennél szebb ünnepi meglepetést ...
:) -
Dosia #1039 1kérdés még hogy ezt csak steam keresztül lehet instalálni?Online Play Method (1)
1. Install Steam. (If you already have an account create a new BLANK one)
2. Login to Steam with the blank account
3. Go to the directory where you installed Red Orchestra!
4. Open /System/SteamApp.cfg with notepad and edit the stuff on the bottom (Make sure it's the same account you used on Steam that you just created!)
Note: Only edit the capatilized part!!
5. Run /System/RedOrchestra.exe
Note: When you go playing Steam NEEDS to be running!!
Enjoy!
Online Play Method (2) - Alternative Cracked Steam Client -:
1. Install Steam. (if you have a legal steam + legal account then i suggest you don't try this.. or try it with an blank account)
2. Let Steam update it its platform files and make a NEW account.
3. Exit Steam
3. Put Steam.cfg and overwrite Steam.dll in the STEAM directory
4. Start Steam.
5. Go to the directory where you installed Red Orchestra!
6. Open /System/SteamApp.cfg with notepad and edit the stuff on the bottom (Make sure it's the same account you used on Steam that you just created!)
Note: Only edit the capatilized part!!
7. Run /System/RedOrchestra.exe