6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#1158 105 új üzi meló óta de ,végigolvastam mindet éslátom a szokásos megjelenés utáni dolgok.
Azért még izgat hogy miért ugyanaz a verziója mint a bétának. -
#1157 inkább a kulcslyukban vezesd le a feles energiád ...
-
#1156 a 2 homi^^ aztán nehogy felmegyek szerverre ti 2-en meg dőlöngéltek a tankba :D -
#1155 ha így igaz, jól megleszünk ... -
#1154 Én csapatjátékos vagyok a COD-ban is Serpa rám számíthatsz!
De én gyalogos vagyok/leszek -
#1153 ja, és magyar servert a népnek!
n.n -
#1152 faxa kis játék lett ez.
bár már most sok kis láma van, ha én szállok be előbb a tankba, már nem is csatlakoznak a személyzethez, pedig ha tudnák hogy vezető castot választok ha először szállok be.
szerencsére értelmesebekkel is találkoztam, akik betartják a tank parancsnokának utasításait és télleg megállnak, elindulnak, fordulnak egy kicsit, ... ha azt kérem. -
#1151 Még négy perc kurva kényelmes forgós bőrfotelem van de most nagyon kényelmetlen azért várom.
Eisenhower THX -
#1150 Atomkirályüberszuper gama. 371 szerver, mikor néztem kb. 1500-2000-en játszottak a játékkal. Sajnos 32 fősnél nagyobb szervert nem láttam. -
#1149 ööö tényleg?^^ erről is lemaradtam, ugy tudtam hogy egy részét lehetett csak letölteni ilyen pre-download. és mikor megveszed és elkészül a gém akkor kell letölteni az utolsó részt és ugy indul a gém. hl2-nél is így volt :D na mind1. menni kellene lőni -
#1148 nem stream hanem steam. egyébként marha egyszerű, Steaminstall
letöltöd feltelepíted, majd ráböksz a create new accountra ^^ kitöltöd, majd bejelentkezel ^^ utána meg megcsinálod amit kell nem tudom mit nem lehet ezen nem érteni. -
FLeK0 #1147 Mar tobb hete meg lehet vasarolni ill. le lehet tolteni a Steamen, es tegnap este ota lehet vele jatszani. -
FLeK0 #1146 konyorgom.. probald meg egyedul, magaert beszel az egesz. -
#1145 kéne már ide egy F.A.Q.
nem kell megvenni ahhoz hogy neten lehessen multizni... legjobb tudomásom szerint még nem lehet megvásárolni a játékot steam-en szal csak ez a tört van. szerver az van millió darab. pingek nagyon jók német angol francia szervereken 40-50-es sztem magyaron 20-30 között lesz. érdekes hogy az 50-es pingnél se laggol egy kicsit sem. ha ugy csináljátok ahogy az nfo-ba le van írva ( pár hsz-el visszább honosítva is van ^.^) akkor tuti hogy menni kell. persze ne felejtsétek el visszakapcsolni a steam-et hogy fusson mert akkor nem fog műkszeni^^ -
#1144 na jó nem kérdezek míg le nem jön és meg nem próbálom -
#1143 Illetve accountot weboldalon kreáálok? -
FLeK0 #1142 olvasd még el párszor amit írt.. -
#1141 Köszönöm szépen.
Most jön a lammer kérdés.
Streamet honnan? -
#1140 milyen procid van? -
#1139 nem tudom miért mondták hogy nem megy mikor simán megy, valszeg baszták elolvasni a readme-t mit hogyan kell csinálni. 2 lehetőség is van hogy ha az első "mahinálás" nem megy akkor még van ott egy lehetőség. hidd el nekem amit írtam az a verzió működik! -
Dosia #1138 majd igy kell elinditani!Nem.A Steam-et kell installálni.A játékot kicsomagolod egy könyvtárba,READ ME - PROViSiON könyvtáron belül van az OnLine Stuff,ott van a Steam.Installálod,majd kreálsz egy accountot.Ha kész az install (updateli magát egy kicsit) bezárod a steam-et.Az Online stuff könyvtárból a steam.dll és steam.cfg file-ket kimásolod oda,ahová a Steam-et felinstalláltad.A játék könyvtárában a System könyvtárban található a SteamApp.cfg file,megnyitod notepaddal és felülírod az adatokat így:
SteamInstallPath="az elérési utat kell ide írni,ahol a steam installálva van pl:C\Program Files\Steam"
# [as is clearified later on, this should be your email address / account username:]
SteamAppUser=steam felhasználóneved
SteamUserPassphrase="steam jelszavad"
Ha kész,a multiplayer menüben az internet fül alatt találsz egy csomó servert.
Nekem így megy online,lehet van egyszerűbb megoldás is.Amúgy nem rossz game:) -
Neoncsoves #1137 Na mentem sziasztoK!!!! Jó 8! Jo jatekot, jo forumozást!!! -
Neoncsoves #1136 naon kéne... ha meglesz a game segitek mert (medium szinten najo kezdo szinten) nyomom az angolt szal szivesen segitek... -
Neoncsoves #1135 ha kész akkor add meg a kodot wanadoora lecci -
#1134 Na a felénél vagyok még 20-30 perc és lejön.
Meg fogom próbálni elindítani de ha nem megy számíthatok itt segytségre aki részletesen leírja mit hova hogyan kell????
Eddig erről volt híres az sg fórumtársadalma de ma valahogy ezt nem érzékelem. -
Dosia #1133 teljesen más itt sokkal nagyobb terek vannak mint cod-ban !kicsitt bf2 hasonlit de a játék irányitása az majdnem ugyanolyan mint a cod csak szerintem joval jobban ki van dolgozva!"cex" -
Neoncsoves #1132 szerintem sokkal .... talán jobb sőt szerintem biztos most szeretném letölteni :D lehet benne tankozni?? -
zoltang #1131 Jobb mint a COD 1, vagy 2? -
Neoncsoves #1130 hanem honnan? .s -
Dosia #1129 nem arrol szedtem -
Neoncsoves #1128 Ha nem akarod elmondani honnan szedted, nem kell elmondani csak érdekelt hogy ha wanadoorol szedted jol jött volna a reg... -
Dosia #1127 hát szerintem nagyon ütös játék :D igen és nagyon sok server van már -
Neoncsoves #1126 őőő... és honnan töltötted? (ezek szerint jo game) sokan szoktak vele játszani? -
Dosia #1125 igen csak az a lényeg hogy steam a háttérbe fusson és gamen belül tudod lekérni a server listát -
Neoncsoves #1124 Steamen keresztul kell játszanI??? -
Dosia #1123 nem kell telepitési kod -
#1122 mivan akkor ha a HL2 és a Source eredetiben van meg és legálisan fut a gépemen, de letöltöttem ezt, akkor hogy tudom megoldani hogy elinduljon? -
Neoncsoves #1121 Honnan töltötted?? -
Neoncsoves #1120 Ehhez kell telepítési kód??? (SeriaL) -
Dosia #1119 nekem eddig amire rácsatlakoztam ment ;)