6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#1198 hűha. ezt indításnál adja ki? -
#1197 Ha ismétre rakom kékhalál majd újraindítja a gépet -
#1196 nekem ugy van meg az eredeti acc hogy anno volt hl2 kuponom. azóta is játszom hl2-őt dod:source-ot (bár ezt már nem) és semmi gond. csinálj egy kamuaccot ha tutira akarsz menni.
-
#1195 THX Serpa -
#1194 itt van Pesfan hibaüzenete.
-
#1193 lehet az AIt állítani.
egyéként némely emberszabású is csinál ilyeneket ... -
#1192 Serpa priviben elküldtem mert a képfeltöltésről nem enged ide linket adni amúgy meg 20 kbyte lehet max a kép és ezért is volt csúnya -
zoltang #1191 Érdekes progi ez. Van benne magyar vonatkozású pálya/ "térkép" az Aradi. A harckocsik jól megrajzoltak kívül/ belül. Jó, hogy az egér-görgőre kinyitja/ bezárja a búvónyílást. Nem értem pl.: egy Tigris I, miért nem tudja kidönteni az elém álló fát, vagy egy vacak kerítést?
AI elég hülye (még csak az egyszemélyes játékot próbáltam). Beülök ágyúkezelőnek, és a gépi vezető forog a páncálossal, míg én próbálom a nyamvadt t-34-t kilőni. Amikor én vezetek, pl.: mondom neki (b, vagy milyen gombbal), hogy előttünk a ruszki páncélos, ő meg 180 fokra elforgatja a tornyot. :) -
#1190 nyomass egy jobb képet ...
az alant belinkelten semmit nem látni. -
#1189 Segítsen már valaki nem megy -
priluki #1188 Hát eredetibe van meg a CS.Source és azt az accuntot használom ehez is. Arra értettem vagyis kérdeztem hogy gond lehet e belöle?! -
Thanatos #1187 igen? hol tlaáltad meg elöbb? secret szoba? :DDDD
najó ne bomoljunk tovább szvsz :PPPP -
#1186 jaja.
bár én nem voltam rajta, mert mire felmentem volna rá, addigra már lekapcsolták. -
#1185 nincs. anyám kimosta ^^ -
#1184 vedd fel a 3Ds szemüveget ...^^ -
#1183 amikor ilyen zöld csíkot lő? mert az már megvan^^ -
Thanatos #1182 volt? én nemtom bétával nem foglalkoztam
amikor még modként ment volt szerver az tuti cska akkor emg kevesen nyomták... :( -
#1181 hát ebből aztán nem sokat látni -
Thanatos #1180 oh, utána jön csak az izgi rész amikor emgkapod az extra plasmaágyut a tankodra... :) -
#1179 eredeti mit? steam? vagy a játékot? ^^ mondjuk egyik sem gond :) -
#1178 Mindent úgy csináltam ahogy le van írva de sajnos nem megy ezt írja ki mikor elindítom a redorchestra exet
[IMG][/IMG] -
#1177 ha testserver volt, akkor most mér ne? ... -
#1176 nem, de már majdnem ott vagyok hogy megverekszem shao kahn-al ^.^ -
priluki #1175 Én eredetit használom.. szerintetek gond? -
#1174 le is reagálta :) -
Thanatos #1173 miért? nem mondod hogy te még nem toltad végig? a zöld, sárgaszemű szörnyig eljutottál már -
CUCLI #1172 csináltál új accot a játéknak vagy az eredetit használod? -
Thanatos #1171 jah, kérdés lessze, nemtom :/
de ha nemelssz akkor is meg lehetne beszélni hogy páran együt menyünk fel szerverre, vagy ts vagy hasonlo modszer mégjbob lenne -
#1170 grebber és azt a hsz-t olvastad amit az egyik írt? "VALAKI VÉGIGTOLTA MÁR?" az is tudja milyen gémről van szó. jézusom az ilyet kitiltanám :D -
#1153 -
Thanatos #1168 512mb ram mellet nekem csak sokat tölt de ha betöltött nem akad... -
Thanatos #1167 jaja sokan nem tul nagy tasmgamerek szvsz ezt csak ismerősökkel lehetne hatékonyan nyomni..., össze kéen jönnie magyaroknak valahol :) -
#1166 vagy hogy egy örökkévalóság, ha körbe akarom forgatni a tornyot (Tigrisnél).
de ez a szép benne ... -
#1165 nem. nekem is van eredeti steam accom szal^^ -
#1164 mellesleg aki codzik cs-zik az sztem ne is próbálkozzon ezzel a gémmel. most jöttem vissza egy szerverről rifle-vel naon jót lövöldöztem a fritzeket :D sztem meg nagyon jó hangulatilag is, mikor a tankkal lőnek melletted egyet, meg mikr géppityuval elkezdenek lőni feléd, sztem nagyon ottvan,az biztos hogy sok embernek idegesítő hogy nagyon lassan táraz meg van hogy lősz és még 1x rá kell kattintani a lövés gombra hogy a köv lőszert beélesítse.... -
#1163 Nekem tetszik.
Csak 512MB ram melett nálam akad nagyon :( -
#1162 grebber "Ő" csak az XXX coverekhez ért :D -
#1161 itt a kérdés, h neked teccik-e? -
#1160 Ez érdekes most olvastam:
"nálam 5 percet volt fenn a játék...
véleményem: egyrészt ronda, borzalmas célzás, nuku fizika, társak mozgása nagyon gagyi (úgy néznek ki mintha éppen fosni mennének)
no hangulat" -
CUCLI #1159 FLeK0. Nekem van eredeti steam accom. ugye steam nem fogja észrevenni ,h egy másik partríción fentvan R.O?