3410
SlipKnoT
-
_Vegeta_ #172 Enis erettsegizek!
Boccs csak tippeltem -
#171 elég kiábrándító feje van az énekesnek. valami keményebbet és karakteresebbet képzeltem én el... :( -
#170 tudod érettségizek :D
és nem vagyok pesti ! -
_Vegeta_ #169 Nocsak, s miert nem ?? Te meg raadasul pesti is vagy /asszem/ :) -
#168 hát persze hogy nemtudok menni -
davos80 #167 Már megnéztem, le is töltöttem, csak amíg kerestem beírtam ide is, hátha itt előbb megtudom. Most hétvégén lesz a sportszigeten. Kira -
_Vegeta_ #166 Ecsém... felmegy slipknot.comra azt megnezed...ppffff
amugy a cime Vol 3 (The Subliminal Verses) -
davos80 #165 Nem tudjátok mi az új a album címe? -
_Vegeta_ #164 -
#163 te kussolsz :D -
#162 -
#161 lol, hát én írtam... hát én értem !
hát nem érzed az íróniát a mondataimban ? :) -
_Vegeta_ #160 Ugynezki te nemerted. -
#159 most mit mondjak ? nem érted a poént az a te bajod ! -
_Vegeta_ #158 Mondjad mar bazzeg ne pofazz it masrol! -
#157 bándszi dzsámping lesz külföldi turistáknak?? -
#156 lolvagy ! -
_Vegeta_ #155 bovebben ? -
#154 mert aztmondtam !!! -
_Vegeta_ #153 Mer, mier ? -
#152 te nem jöhetsz !!! -
_Vegeta_ #151 A francba enis akarok talizni. :> -
#150 akkor találkozunk :D -
Gandibá #149 Hát szerintem a Circles, Vermillion 1-2, The Virus of Life és a Danger - Keep Away nem kéne a lemezre és akkor igazán ütne, de még akkor se érné el az Iowa szintjét. Télleg túl magasra tette a mércét.. ahogy ők mondták: az Iowa a Slipknot Reign in Bloodja :) -
_Vegeta_ #148 Dejo nektek.. Nekem nincs zsém hogy menjek, pedig kurvaszivesen mennek. :( (5k a vonatjegy)
Az uj album meg, hat a pulse of the maggots meg a before i forget nagyon üt, de osszesegeben tenyleg nem annyira jo. :( A Iowa tul magasra tette a mércét. :> -
Gandibá #147 Én is akarok menni, remélem összejön :) -
#146 De jó megyek a Sport szigetre és Megnézem őket.. -
Gandibá #145 Most már túl vagyok jó pár hallgatáson, és szerintem annyira nem üt ez a lemez. Jónak jó, de nálam az Iowa a favorit :) -
#144 ohh tenk júúú... :D -
Gandibá #143 Már egy pár napja :P -
_Vegeta_ #142 inkabb totsd le!
The Subliminal Verses
Duality
Innen mazsolazhacc meg! -
#141 he bazzz pont most mondta tesóm hogfy 25.-én jön ki.. na fasza :D net power... gyere már dc-re vagy vmi, csak kóstoljok már bele :P -
#140 dc++ on nics meg vkinek az új album? -
#139 A ValóVilág 3-ban a Kiszavazó-showk végén a vesztes még beköszön a villába. Ezután mutatják ahogy a vv3-as kocsik elviszik. Ekkor megy egy zene, amit bejátszanak. Ha tudjátok annak a zenének a címét vagy előadóját, légyszi írjatok. köszi -
ZzZz #138 imho keves lett... de nagyon:] -
_Vegeta_ #137 Most hallgattam vegig az uj albumot. Kinek hogy teccett ?
Sztem iszonyat jo, megin megmutattak h zeneben ok a legjobbak. :> -
ZzZz #136 ha jobban megnezed a tagokat akkor latod hogy ott van meg basszeros csoka es persze jim root a ritmus szekcioba -
_Vegeta_ #135 kira -
#134 a Downthesunban a slipknot 2 tagjavan benne, es teljesen masfele az egesz hatasa, szal lehet hogy amugy normalisak. -