3410
SlipKnoT
-
#212 Legalább nem sajnálom, hogy nem mentem el... -
Lateralus #211 Nem néztem végig, de...
Budapest, Stadionkert 20:20. Tankcsapda befejezi teljesen átlagos, jellegtelenül megszólaló koncertjét. Kisújjból kirázva. Megelehetősen gyorsan átrendezett színpadkép, hangszerek belövése, majd 20 percnyi szerelgetés után megjelenik egy fickó a színpadon, aki közli, hogy tíz perc múlva az idei Sportsziget csúcspontja következik a Slipknot fellépése, de a srácok kérik, hogy ne legyen sördobálás. Még 15 perc szerelgetés, majd elsötétítés, és intróként az új album egy popslágere szólal meg, rajta kívül még vagy 2-féle intro, köztük a milliós siker Slipknot album introja, majd emlékezetem szerint a (sic)-el nyitnak. Elképesztően gyenge, az utóbbi évek általam hallatt legmegalázóbb hangzása. Számot csak nyomokban lehet felismerni. Dinamika nulla a hangzás miatt, csak zaj. Élvezhetetlen, de azért a közönség veszi a lapot. Kb. az első 3 nóta így telik, aztán tisztul a hangkép, nagyon szarból közepesen gyengévé. Igazi dinamika még mindig nem árad a színpadról, csak tömény zúzás, és zaj, ami nem egyenlő azzal. Közben a srácok szemezgetnek az eddigi három sikeralbumukból, az újról már az élvezhetőség határát súrolja a Duality. Kezdenek élni a gitárok a színpadon. A dobos példásan jó, az énekes jó torok, bár a klippekben láttothoz képest alig mozog valamit. Gitárosok nagyon átlagosak. A többi tag lényegében dísznek van és sómenek. A kétoldali perkás fickók csinálják a "fesztivált". A klippekben látott színpadtúrás persze nincs, alapvetően nem dinamikusabb mozgásban a banda, mint pl. Ozzy kísérőcsapata, sőt !
Kb. a 6-7 számnál otthagytam, mert eluntam, a hangzás a zene jellege miatt tovább már nem is javulhatott.
Annyit megért, amennyibe a belépő került :) -
#210 nah én felhívtam 2 csaj ismerősömet akik kint voltak.. az egyik levegőt nem kapott annyira fasza volt, alig tudott ebszélni, hebegett-habogott... a másik meg át ment Hiperkarmára mert olyan szar volt :D
nah most döntse el akkro az ember hogy mivan :D -
#209 mindenkit meköltek -
#208 mindenki meghalt :_D -
_Vegeta_ #207 Erre enis kivancsi lennek..! -
#206 nah cicafiúk, milyen volt a buláj ? :D -
#205 Ez lenne az! Slipknot album (az összes) is ottvan! -
#204 váj váj! van itt még egy! -
#203 Az oldal már nem jó,és a dc meg nincs meg,de azért kössz. -
#202 vagy ott a díszí... -
#201 Próbáld ezt! Nemtom él-e még... -
#200 Újalbumot hol lehet letölteni???Vagy egy pár új számot.. -
#199 jóhogy szólsz bammeg :DDD -
#198 háhé! :) ez nem lájv... az enyim meg lájv! :) -
#197 a duality videót az eredeti oldalról is le lehet tölteni egyébként... :P
SlipKnoT - Duality Video Clip -
#196 ha a dualityre gondolsz, akkor no para, mer műxik az flashgettel.. ;-) -
#195 hűha ez kéne, de csak letöltésvezértlőm van :D szar windózos nem megy :D -
#194 amugymeg ha elöttök ide és megkeresitek a
Rep Photo, Photoshoot
linket, akkor az abból megnyiló ablakban látható lesz az összes Vol3 maszk, csoportosan, és tagokra bontva egyaránt... -
#193 ja és még valami:
ha akartok látni kurva sötét, aggressziv dobszólót, akkor töltsétek le ezt: (dc-n biztos fönn van)
14-slipknot_-_joey_drum_solo_(disasterpieces-dvdrip)-r0t-fnb.mpg
elég ha "joey slipknot"-ot irtok a keresőbe, lényeg az, h a letöltendő fájl 21 mega körül legyen, ha jól emléxem..
van még egy videó, Duality, live, csakhogy ez szabdtéri live, szal aki megy (jön) hétvégén a koncertre, akkor tudhatja mire számíthat.. slipknot_-_duality_(live_rock_in_rio_lisbon_2004)-rapah-lbvidz.mpg
KÖTELEZŐ DARAB!!! -
#192 Joey és Chris maszkján még nem, de leginkább Shawn gézzel bekötött fején lepődtem én meg leginkább..:) -
#191 ugy van! -
#190 hát a flshget télleg beszart rajta... :( akkor cél mentése más néven ? -
farias #189 Szevasztok,valaki nem tud esetleg oldalt ahonnan a SLipknot DVD-t le tudnám tölteni.(DC+ nem nagyon müködik). -
#188 a dobos és a nagyorrúnak ez a mostani maszkja :P -
#187 az a "majdnem az összes új maszk" nem tul találo! sőt! mindegyik masz régi! :))
kukkantsatok meg egy még viszonlyag friss live felvételt! én ezt ajánlom:
Slipknot_-_Duality_(Live_On_Leno_05-17-04)-MuD-HDP.mpg dc-n tuti fönn van, de letölthető a HDPVidz.com-ról is
lényeg az, h ne letöltésvezérlővel próbálkozzatok... nálam még a flashget se boldogult... -
#186 ehehh :DDD -
_Vegeta_ #185 Jok a kepek -
#184 kép 1
kép 2
szinte az egész banda maszkok nélkül
kép 3
majdnem az összes új maszk -
#183 háhotynéznekki ? :D -
#182 -
_Vegeta_ #181 Tudom tudom, elolvastam csak gondoltam enis kimondom ami a szivemet neheziti. -
#180 #174 -
_Vegeta_ #179 Zenejukkel kell foglalkozni nem a maszkokkal meg az arcszerkezetekkel :) -
#178 -
#177 nem... a maszkok szebbek :D -
#176 a maszkok télleg nem szépek :D -
#175 képet ! én láttam MTV-n de majdnem hánytam ! -
#174 én valami durvább arcra gondoltam. már csak a hangja miatt is. de mondjuk nagyon leszarom, h hogy néz ki a faszi, mert engem csak a zenéjük érdekel, ami erste klasse! :) -
_Vegeta_ #173 Sztem eleg nagy karakter igyis