3410
SlipKnoT
-
Vegas #372 1.-2. album prögősebb, de utánna rájöttek hogy másképp is kifejezhetik az "érzelmüket", és ezért lett ien a 3. album. -
#371 ezzel az a baj hogy nem mondhatod rá hogy szar.. semmilyen zenére nem mondhatod rá, hogy szar, mert a zenei ízlés abszolut szubjektív dolog. -
#370 hallgasd végig a slipknot számokat, és meglátod hogy nem mutherfuckerre épülnek a számaik.
a másik meg az hogy hogy az ilyen zenéknél nyilván nem arról fognak énekelni hogy milyen szép a világ, meg hogy minden milyen jó,stb, ez nem az a nyálas zene -
#369 hogyhogy hogy lehet rajongótáboruk? attól hogy neked nem tetszik a zenéjük, nagyon sok más embernek tetszhet, és tetszik. nem a maszkjukért szeretjük őket, hanem a zenéjükért -
#368 Hi all! Úgy látom itt le van állva az élet... Én új vok itt, de má rég meg kellett volna keresnem a helyet...Most hirtelen ennyit tudok, de jó lenne ha beindulna itt az élet... Egyébként átvagytok állva a nameless fórumra vagy mi???
Írkáljatok inkább ide! Jah egyébként szeretem a SlipKnoTot -
#367 akkor ott a google..keress.Ugyanis aki keres az talál :) -
Kisfiu90 #366 Nem koncertfelvétel nincs???? -
#365 nameless.uw.hu -
Kisfiu90 #364 Csak 1 jó minőségű mp3. -
#363 de mi? klipp vagy csak sima mp3? -
Kisfiu90 #362 Nincs vlkinek meg a before i forget????? Nagyon kénee pleaseeee
-
#361 nameless.uw.hu
frissült,több mint 3giga slipknot cuccokkal. -
#360 mekhaltatok? -
#359 Áhhh elhalasztották a DVD-t 2006 márciusra :(((((((((( -
#358 Köszi, kicsit ledöbbentem... 160 mega. :o -
#357 okok...csak poén....;)
kösz a videókat ;) -
Vegas #356 Nem érdekel..lol.csak olvastam.. -
#355 ...hm...és mér érdekel h van-e feleség? :DDDDDD -
Vegas #354 ok..elhiszem..Én sem took róluk mindent..csak szeretek ólvasni róluk,h mikor oszlanak fel meg stb :D
Asse tudtam h Corey alkoholista vót meg h van felesége.Nem nézem ki belőle,najó az alkoholizmust igen :DD
pár video -
#353 de ettől még SlipKnot RuleZZ ;) -
#352 háát..én inkább a zenéjüket szeretem, nem magát a csapatot..és nm járok a dolgok után..lehet h azt kéne tennem, deha minden után járkálék ami teccik, akkor egész áletembe azt csinálahtnám..különben is amit a csapatról "nagyjából" kell tudnom azt tudom..ugyértem h van fogalmam rólukk....s az számomra bőven elég.... -
Vegas #351 akkor kick plz :D -
#350 de most mé ban?... -
Vegas #349
nameless.uw.hu -
#348 áá-áááá....
tudsz képet mutatni róluk...?... -
Vegas #347 LOL
dehogy az!
azért csak felismerik őket..vagy te még nemláttad maszk nélkül őkete? -
#346 Jah....s sztem az is számítógépes grafika..:l -
_Vegeta_ #345 ??? -
flashX #344 Jó a klip igaz, hogy csak szempárok látunk.. -
Vegas #343 de gáz.. -
_Vegeta_ #342 Csucson kell abbahagyni. :) -
Vegas #341 Állítólag feloszlik a banda. :(
De előtte szeretnének még 1 albumot.
_
Még 45 nap az új SlipKnoT DVD-ig
_
Láttátok az új klippet?
Before I Forget hivatalos klipp,maszk nélkül vannak, de nem mutatják az arcukat rendesen..:o
link -
Vegas #340 UP -
Vegas #339 Jah.
____
www.nameless.uw.hu -
#338 Tök mind1 h divat vagy sem,mindenki másér szereti vagy áppen nem szereti...
Sztem SlipKnot RulRZ...
-
#337 be -
_Vegeta_ #336 Befejezned mar? -
#335 Nem is hallgatom:D -
Vegas #334 AKKOR NE HALLGASD TE LAMI -
#333 Hát nem:DD
Viszont az igaz hogy a SlipKnot az divatzene,ami engem egyáltalán nem zavar,de az már annál inkább hogy egy kalap szar amit csinálnak:P