3410
SlipKnoT
-
Vegas #412 loál!
Headbanger-en lehet rendelni Maszkokat meg Egyenruhát..Bár kicsit drágák..Én most redeltem meg az uj albumt :o -
Vegas #411 -
CUCLI #410 #400?
én -.-
-
CUCLI #409 na még 1x -
#408 -
#407 Fasza a kép ki rajzolta
-
#406 slipknotnak meik a legúlyabb albuma
-
#405 nem tud nekem valaki olyan címet ahonnan le lehet tölteni a slipknotot maszk nélkül
-
Vegas #404 Huááá SlipKnoT lett a legjobb a Grammy Díj átadáson (Y) -
Vegas #403 LOÁL!
Nagy Ferón SlipKnoT sapka volt!!!
ÁÁÁÁÁÁÁáááá!!!44 -
#402 -
Vegas #401 Látszik :DDDDD -
CUCLI #400 untam magam matekon =/
-
Munky #399 KOSSSSSZ
-
Vegas #398 gigacenter.tk
ott 100% h fent van, max felrakják neked, csak kérned kell. -
Munky #397 VALAKI NEM TUDNÁ VALAMI INGYEN TÁRHELYRE PL.RAPIDSHIRE.DE vagy MEGAUPLOAD.COM-ra FELTENNI A SLIPKNOT CIMŰ ALBUMOT??? ITT MÁR CSAK KÜLDENE NEKEM EGY ÜZENETET A LINKKEL.KÖSSZ.
-
Doubler #396 Ez azért nem teljesen így van. Én magam csináltam a Namelessen a pont a káromkodásokkal foglalkozó menüpontot, és döbbenetes hogy a KoRn albumain minimum dupla annyi káromkodás van, ráadásul a Vol 3-on 2 Shut up és 1 Damn van ami még az irodalom buzi embereket is meghatja, mivel ezek nem igazán tartoznak a káromkodáshoz, inkább a ronda beszédstílushoz. Ha érdekel az emberek nem annyira prűdek ha fuckról van szó, rengeteget használják, meg ha megnézed a magyarok is rengeteget beszélnek rondán. A SlipKnoT nem olyan mint amilyennek elképzeled, hallgass bele a Vol 3-ba, főleg ha ilyen előítéleteid vannak. Biztos vagyok benne hogy máshogy fogsz gondolkodni ;).
Ha mindenki lepkékről és tökéletes világokról énekelne az már minket zavarna, mivel tudjuk hogy ez bizony nem igazán van így, igen szemét világban élünk, a SlipKnoT pedig legfőbbképp az életben található problémákra hívja fel a figyelmet. (ha nem hiszed olvasd a Namelessen a Dalok értelmezését, érdemes).
Azért ha valamit oltasz olvass kicsit utána, nem minden az aminek látszik! -
Tobaccoman #395 A híres 9 Isten - SlipKnoT :-))) -
#394 -
CUCLI #393 megjött az övem
-
Goth #392 Má mér ne mondhatná? Amikor valaki leszaroz valamit, az mindig szubjektív vélemyén, ezen kár is kiakadni. Ennyi erővel azt sem mondhatod rá hogy jó, mert az is szubjektív dolog. -
Goth #391 "nem mutherfuckerre épülnek a számaik." - há nemis, mer a FUCK -ra.
arról hogy milyen szar a világ, még igényesebben, jobban megírt szöveggel és jobb hangszereléssel is lehet zenélni. -
CUCLI #390 búcsú???? wtf?! h4x. ki mondta? -
Vegas #389 ez állítólag búcsú klipp...remélem nem :(((88 -
Vegas #388 ja ja -
CUCLI #387 ezt láttad teizs? Oo -
Vegas #386 LOÁL! :DDD
-
Vegas #385 jaa jaa, sztem is joak lett klipp.. -
CUCLI #384 brutális. amit láttatok nameless klipp. az live koncertekből lett összevágva nálatok is? mert szerintem valami kegyetlen hangulatos a klipp :) -
Vegas #383 ugyejoak? -
#382 Néhány órája nyílt egy másik slip topik, a bolond gyerek bele se írt.. már szóltam a moderátoroknak elég régen, de még mindig meg van a topik. Na igen, moderátorok munkavégzése. -
CUCLI #381 mekvan -
CUCLI #380 HOAA. ha találtok neten linket akkor nyomjátok be ide pls. -
#379 asz joak volt:| -
#378 hűdeeröszakosak vagytok-.- -
Vegas #377 The Nameless -
#376 Melyik az új klipp? -
Vegas #375 ? -
Ben C #374 Mékt. -
Vegas #373 Látta már valaki az uj klippet?