3410
SlipKnoT
  • CUCLI
    énis veszek sapkát ^^
  • Vegas
    pazdet ezt a rohatt sapkát még mosse küldték!!4
  • CUCLI
    voliminal tízer 3
  • CUCLI
  • Vegas
    de ez ocsobb és én csoro vagyok -.-
  • Doomista
    én vettem volna egy maszkot,de valszeg a hősök nem engedték...:@
  • CUCLI
    loál.
    [egyenruhát vesz és chris maszkot]
  • Vegas
    Rendeltem egy szép kötött sapit elejen "S" logovel.. -.-¢¢^··
  • Vegas
    lol kisfilm az uj dvd-ről.. elég gázos.. rövid is meg csak egy döglött galamb van benne.. de azért várom -.-
  • Doomista
    köszi :D
    azért csakis ebben a topikban vok idegen :D

nekem legjobban a slipknot before i forget,duality,és a left behind jött be :)
    stone sourban meg a reborn ami nagyon ütött :))
  • bedevil
    Üdv e helyen idegen.
  • Totya15
    mendkettő kerály
  • Doomista
    jöttem ide.énis slipknot és stone sour rulzer vok :D
  • CUCLI
    [nézi majd]
  • Vegas
    este megawattttott nézzzétek mer stone sour lesz benne.. 21:00-tól kezdődik ( viván ).. -.-
  • zvaragabor
    Huh régen voltam itt utoljára, de jött pár új válasz:)
    Kösz szépp minenkinek!
  • Sheke
    eyeless:XD
  • taskop
    és a Vermilion Part 2 ?
  • Totya15
    spit it out,before i forget,my plague,get this pl amiben egyáltalán nincs hörgés

circle-ebben emg csakk az van:D
  • flippy
    sziaa

jah és szerintem is :D
  • taskop
    Hy all! Slipknot 4EVER!!!... szerintem :D
  • SkYPeT
    The Virus of Life, Spit is Out, The Blister Exist, Purity
  • zvaragabor
    Köszi szépp.
  • CUCLI
    iowa, Danger-Keep Away (Full Length). így hirtelen
  • zvaragabor
    Aha, ijenre gondoltam. THX! Esetleg van még? Ojan ami pergős szám is?
  • CUCLI
    vermilion?
  • zvaragabor
    Hali! Lécci mondjatok már ojan számokat amikben az énekes ugy énekel mint a dualityben vagy a wait and bleedben, tehát lehetőleg minél kevesebbet "hörögjön" meg torkaszakattábol ordítson. Köszi!
  • Fülüke
    Láttátok a dvd borítóját? Nekem annyira nem tetszik, de elmegy. :)
  • CUCLI
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ PAZDET :OOOOOOOOOO

SlipKnoT: Voliminal: Inside the Nine DVD hamarosan!
    SlipKnoT A jelek szerint a SlipKnoT legújabb, Voliminal: Inside the Nine névre keresztelt DVD-je 2006. December 5-én fog megjelenni.

A speciális dupla lemezes csomag, a Voliminal: Inside the Nine több órán keresztül mutatja be a SlipKnoT világát, ahogy a Vol 3. (The Subliminal Verses) turnéin körbeutazták a világot. A Voliminal: Inside the Nine több egy átlagos turnéfilmnél: a rajongók nyomon követhetik a bandát a stúdiózástól a koncerteken át a színfalak mögötti részekig, egészen a turné buszon láthatókig, tehát mindenhová, ímegismerve a banda valódi életét, látva a levegő vételüktől a zenéjükért való küzdelmükig mindent.

Az első lemez, amely a Voliminal címet viseli, egy 90 perces filmet tartalmaz amit M. Shawn Crahan (#6, alias Clown) készített és rendezett, átadva a SlipKnoT rajongónak a banda világát, ahogy azt az alkotó látja. A film kézikamerával van felvéve, így állati őszinte és elképesztően egyedi. A hang és a kép nagyon élénk, zavaró és fülsértő amíg a film olyan közel hozza a bandát a nézőhöz amennyire csak lehet. Az első lemezen 9 külön rész van, amelyeket ha aktiválnak akkor mutat egy rövid részletet a kilenc tagról külön-külön. A DVD-n egyébként rengeteg meglepő és leleplező rész lesz látható.

A második lemez három fő részből áll: koncertrészletek, klipek, és interjúk minden egyes taggal. A koncertrészletek a világ különböző helyeiről lettek összeválogatva, ezekben többször is feltűnik majd egy-egy szokatlan, egyedi motívum a banda koncertjeiről. A második lemez tartalmazni fogja még a Duality, a Vermilion, a Before I Forget és a The Nameless klipjeit, valamint a hivatalosan kiadatlan Vermilion pt. 2 videóját is. Ezenfelül a rajongók most először betekintést nyerhetnek a banda turnéin használt Death Mask-jaiba is.

A DVD-n található interjúkban szó esik arról hogy a banda mit ért el, mi változott tizenkét év alatt. Rengeteg mindent fejtegetnek, és semmit sem titkolnak el.
  • SlipKnoT boy
    Megvan a Dang-Keep Away full versio.Akinek kell az szóljon
  • SlipKnoT boy
    hy mindenki
    F.S.Z.A csuka
  • CUCLI
    mamutban. 19ropi volt 4féle verzió volt.
  • Vegas
    mennyi volt? hol vetted? mikorra hozták ki?
  • CUCLI
    Hi =o)
  • CUCLI
    headbangernél is van már cipő =o)
  • CUCLI
    illetve van olyan ,h fekete vászon és az oldalán van a vörös logo.
    next time ha arrajátok csinálok képt ha érdekel valakit még
    szerk: közben találtam linket
    KATT
  • CUCLI
    ez 20k

úgyszint 20k
  • CUCLI
    haverom mondta ,h mamutban vannak knot cipők. nemhittem el. ma elemnetem és tényleg ottvolt az a pár cipő amit amazon.comon lehet rendelni. eléggé elvannak szálva az árakkal ugyanakkor brutálmód néznek ki. nemsokára benevezek 1re (Y)
  • CUCLI
    magyarul szerintem nincs fent. max a szöveg értelmezése
  • spongya
    Valaki le tudja fordítani a before i forget címú számot magyarra? Vagy megtalálható-e bármelyik szám szövege magyarul valahol?